TRIUMPH

Triumph er én af verdens førende indenfor området og har gennem 125 år leveret forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, flot badetøj mm. til kvinder i alle aldre. Triumph har altid sæsonens nyeste must haves samt yndlings bh’en man altid vender tilbage til.
Kategorier
Størrelser
Farve

Triumph er altid en sikker vinder i undertøjsskuffen

Har du ligesom Triumph også en passion for lækkert undertøj og lingeri, så tag et kig rundt her på siden og se vores fantastiske udvalg med smukt og funktionelt lingeridesign, der passer til enhver moderne kvindes stil og kropsform. Se hele Fashion Fifteen´s sortiment nedenfor og bliv inspireret af Triumph´s lækre design. Triumph er et tysk mærke, som designer og producerer moderigtigt lingeri til kvinder i alle aldre og i alle størrelser. Det populære mærke er innovative og nytænkende, hvilket vil sige, at der ofte bliver tilføjet noget nyt og spændende til deres kollektioner.

Det tyske brand blev stiftet tilbage i 1886, hvor de begyndte at fremstille flotte korsetter. I dag er Triumph et verdenskendt lingeribrand med et stort sortiment af undertøj, badetøj, nattøj og meget mere. Med de mange års erfaring i branchen, har Triumph erfaret en masse viden om, hvad kvinder ønsker at iklæde sig tættest på kroppen.

Triumph ønsker ikke kun, at deres designs skal være smukke og forførende, men også at de skal være komfortable til hverdagsbrug. Produkterne er holdbare og har en lang levetid, hvilket betyder, at pasform og materialer holder sig pænt i lang tid og vask efter vask. Det kan derfor altid betale sig at investere i nogle lækre varer fra Triumph, uanset om du leder efter et sæt undertøj, som du kan bruge til hverdag eller noget mere sexet og sensuelt til en særlig anledning.

Kvalitetsundertøj til enhver pengepung

Triumph undertøj er design og kvalitet til en pris, hvor du som kunde virkelig får noget for dine penge. Det er lingeri med en lang holdbarhed og altid med de nyeste materialer af bedste kvalitet. Triumph har et bredt udvalg af både BH`er, trusser, nattøj, badetøj og meget mere, der alt sammen følger trop med de nyeste modefarver og trends indenfor branchen.

Triumph er et mærke, du som kunde ikke kan komme udenom. Det anerkendte brand forstår vigtigheden af at producere lingeri, der får kvinder til både at se og føle sig fantastiske, mens du stadig får den nødvendige støtte og komfort, du har brug for, når det kommer til undertøj og lingeri. Triumph tilbyder et bredt sortiment til enhver kvindekrop og er til kvinder i alle aldre, der ikke går på kompromis med kvalitet, samtidig med at det er til at komme til for penge.

Find dine Triumph favoritter til både hverdag og fest

Triumph er et brand med fingeren på pulsen, og brandet er kendt for at benytte sig af talentfulde designere til at lancere kollektioner af undertøj og lingeri med et forførende og sensuelt look. Triumph har et mål om at være førende indenfor produktion af undertøj, nattøj, badetøj og lingeri til kvinder. Du kan derfor altid være sikker på, at du får lækre tekstiler og en perfekt pasform såvel som et unikt look, når du køber noget fra Triumph. Brandet er elsket af kvinder verden over – på tværs af både alder og figur.

Forkæl dig selv med nye lækkerier til garderoben fra Triumph. Her på webshoppen har vi samlet et bredt udvalg af fine styles fra Triumph. Du har derfor mulighed for at finde et hav af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, til enhver anledning og til ethvert behov. Vi sørger for løbende at holde vores kategori med Triumph lingeri opdateret, så du hele tiden kan være med på den seneste måde indenfor branchen.
Hos Fashion Fifteen leverer vi direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nyindkøbte Triumph lingeri i brug.