STRIK

Størrelser
Mærker
Farve

Mange lækre varianter


Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal sammensætte dagens outfit. Mix og match mellem forskellige overdele og underdele, toppe og bukser og krydder det med cool sneakers, feminine stiletter eller måske en sød sandal.

 • Strik dame design - Strikkjoler, bukser, bluser, sweatre og toppe i mange lækre varianter


Dine muligheder er næsten uendelige med det store udvalg, der byder på noget for enhver smag, til alle stilarter og ikke mindst til ung som ældre.

Find dit eget yndlingsdesign, yndlingsfarven eller måske dit helt eget yndlingsmærke og pift din basisgarderobe op med alt det bedste fra danske modeskabere. Sæt kulør på tilværelsen med skønne designs i både klassisk og trendy look. Vi har noget til alle de kvinder du er.

Altid høj kvalitet


Du kan altid vide dig sikker på høj kvalitet, når du handler hos os. Vi har sørget for professionelle mærker, der alle har en finger på tidens trends, men i høj grad også fokus på slidstærke designs og solide indfarvninger. Her får du kvalitet, der kan holde til hverdagen og ikke mindst fokus på behagelige materialer:

 1. Kvalitet i særklasse

 2. Nøje udvalgte materialer

 3. Stor farveægthed og farver, der holder vask efter vask

 4. Lækker pasform

 5. Høj komfort


Der er hverken sparet på den luksuriøse sans for detaljen og de mange stilsikre farver, former og varianter, der gør disse designere til toppen af poppen. Her får du designs, der sidder lige skabet, og du kan på ingen tid forvandle gråt og trist til flot og farverigt med vores mange spændende designs.

Populære danske mærker


Du kan hurtigt lade dig friste af de mange flotte styles, der alle matcher sæsonens hotteste tendenser og farvesammensætninger. Her får du professionelle og engagerede designere, der alle sætter en stor ære i lækkert design. Glæd dig til skønne mærker som bl.a.:

 • Sofie Schnoor

 • Costummade

 • Gestuz

 • Karen by Simonsen

 • mbyM

 • Neo Noir

 • Denim Hunter

 • Hunkøn

 • Nümph

 • Soaked in Luxury


Lad dig overraske og imponere af flot Neo Noir strik eller et af vores andre populære mærker, der bl.a. frister med sort strik, hvid strik, gul, rød, grøn eller måske en klassisk blå.

Lav et festfyrværkeri af farver i din garderobe med skønne farvekombinationer og de altid klassiske men enkle farver – så er du godt dækket ind til alle sæsoner, vejrforhold og ikke mindst alle anledninger.

Strik udsalg


Vi giver dig ikke alene lækker kvalitet og trendy designs – vi giver dig også de hotteste tilbud på strik, som du næsten ikke kan modstå.

Vi har sørget for priser, så alle kan være med og ikke mindst en altid god service, der sikrer dig hurtig levering af din ordre. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi kan ekspedere din ordre samme dag:

 1. Dag-til-dag levering af din ordre

 2. Billig levering i Danmark til en pakkeshop nær dig

 3. 30 dages returret

 4. Mobilepay


Vi elsker at forkæle vores kunder. Det gør vi også med altid attraktive priser på bl.a. accessories, strømper, sko og ikke mindst smykker og ure. Find dine designs i feminine, sporty, cool, casual eller eksklusive looks alt efter smag og behag – vi har noget for alle.

Det er ikke kun vores designs, der følger tidens trends – det gør den gode service også med bl.a. mulighed for betaling med mobilepay. Vi gør det let for dig at handle modetøj online. Køb dit modetøj i højeste kvalitet til skønne lave priser online her hos FashionFifteen.dk.

Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til en farve, en størrelse eller måske din ordre generelt, så spørg os endelig til råds i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig mandag-fredag kl. 8.00-11.00.

Ring til kundeservice på tlf. 97 41 04 15 eller skriv til os på mail shop@fashionfifteen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis de modelækkerier, som du drømmer om.