DYRBERG/KERN

DYRBERG/KERN har igennem 29 år skabt ikoniske og klassiske håndlavede smykker og ure til den moderne og selvsikre kvinde. Materialer såsom sten, krystaller, perler og læder stammer fra hele verdenen bl.a. Italien, kina og Afrika.
Kategorier
Størrelser

Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern er smykkemærket for dig, som er til smarte og moderigtige smykker med fine detaljer. I vores udvalg fra Dyrberg/Kern kan du altid finde smykker og ure, der lige kan føje det sidste touch til outfittet.

Udforsk de mange skønne Dyrberg/Kern smykker her, og du vil med stor sandsynlighed hurtigt blive betaget af de exceptionelle og håndlavede designs. Find dine favoritsmykker og ure her på siden, og få leveret dine nye Dyrberg/Kern items i løbet af få hverdage, når du handler online hos Fashion Fifteen.


Designerne bag Dyrberg/Kern

Bag det danske smykkebrand Dyrberg/Kern står de to kreative kræfter Gitte Dyrberg og Henning Kern. De to designere grundlagde firmaet tilbage i 1985, så det er efterhånden et mærke, som har været på markedet i mange år.

I dag er Dyrberg/Kern et kendt og populært kvalitetsmærke, der producerer smykker og ure, som konstant evner at fascinere og forføre deres kunder med lækre og raffinerede designs i smykker og ure.

Designerne bag Dyrberg/Kern stræber efter at være det foretrukne mærke for stilbevidste og moderne kvinder. De smukke smykker udstråler kvindelig skønhed og sensualitet. Kan du genkende din personlige stil i Dyrberg/Kern´s univers, så kan du finde dine favoritter i vores Dyrberg/Kern sortiment her på siden.


Håndlavede Dyrberg/Kern smykker

I vores Dyrberg/Kern kategori finder du et bredt udvalg af håndlavede smykker og accessories til moderne kvinder, som kan bruges til enhver lejlighed. I og med at alle Dyrberg/Kern smykker er håndlavede, betyder det, at hvert enkelt smykke er unikt. Smykkerne fra Dyrberg/Kern gennemgår forskellige processer. Fra støbning, polering og belægning af metallet til slibning og indsættelse af krystaller og sten. Til sidst samles alle de forskellige dele til et færdigt smykke, og smykket gennemgår til slut en skrap kvalitetskontrol. Hvert smykke gennemgår omkring hele 40 forskellige processer og lige så mange hænder, inden det færdige produkt er klar. Du kan derfor altid være sikker på, at dine nyindkøbte øreringe eller halskæde er skabt med øje for både kvalitet og detalje.

Til sidst bliver Dyrberg/Kern smykket udfærdiget i den helt særlige stil, der kendetegner Dyrberg/Kern. Dyrberg/Kern´s designstil er opfindsom, sensuel og sofistikeret.


Dyberg/Kern smykker til priser alle kan få råd til

Dyrberg/Kern designer og fremstiller skønne smykkedesigns til priser, som alle kan være med på. Drømmer du om øreringe prydet med Swarowski krystaller, et armbånd med farverig emalje eller noget helt tredje, så finder du dem alle her plus mange flere hos Fashion Fifteen.

Vi har samlet et stort udvalg af Dyrberg/Kern smykker og ure, og samtidig gjort det muligt for dig at shoppe mærkets halskæder, ringe, armbånd, ure og øreringe lige her.

Fyld dit smykkeskrin med skønne smykker fra Dyrberg/Kern og forkæl dig selv eller en du holder af med håndlavede smykker, som enhver moderne kvinde vil elske.


Dyrberg/Kern smykker der er med på tidens modetrend

Dyrberg/Kern er et dansk smykkebrand, der producerer håndlavede smykker og ure til moderne og selvsikre kvinder, der ønsker at udtrykke sin stil, skønhed og sensualitet.

I vores sortiment fra Dyrberg/Kern finder du et stort udvalg af betagede og smukke smykker til kvinder i alle aldre. Her hos Fashion Fifteen forhandler vi Dyrberg/Kern ringe, øreringe, halskæder, armbånd og ure i materialer såsom rustfrit stål, forgyldt og rosa forgyldt rustfrit stål samt læder. De lækre smykker og ure fra Dyrberg/Kern er pyntet med blandt andet zirkonia, Swarowski og perler. Derudover er alle smykker og ure fra Dyrberg/Kern, som du finder her på siden, nikkelfri.


Køb Dyrberg/Kern smykker og ure online

Er du på udkig efter moderne og tidløse Dyrberg/Kern smykker og ure, som kan bruges til enhver lejlighed? Så er du landet på den helt rigtige side. Dyrberg/Kern henvender sig kvinder med sans for mode og god kvalitet. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Dyrberg/Kern smykker og ure. Du har mulighed for at finde et væld af produkter fra det populære smykkebrand i masser af materialer, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov.

Vi sørger løbende for at holde vores Dyrberg/Kern udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends indenfor branchen. Når du har fundet det Dyrberg/Kern smykke eller ur, som skal være en del af din smykkesamling, sørger vi for at levere direkte hjem til dig i løbet af få hverdage. Du kan derfor allerede nu begynde at glæde dig til at tage dine nye Dyrberg/Kern smykker i brug.