FEMILET

Med sans for mode, detaljer, pasform og perfektion har Femilet siden 1923 glædet kvalitetsbevidste kvinder. For Femilet handler alt om velvære indefra og de to ord tager designerne med sig, når de går i gang med en ny kollektion.
Kategorier
Størrelser
Farve

Femilet undertøj og lingeri til kvinder

For Femilet handler alt om velvære indefra og de to ord tager designerne med sig, når de går i gang med en ny kollektion.

Femilet er meget mere end bare klassisk undertøj, nattøj og badetøj. Det er følelsen af velvære, som er noget af det, som enhver kvinde bør føle, når de iklæder sig lingeri.
Vi har her på siden samlet hele det store sortiment fra det populære mærke, så du nemt kan finde de seneste nyheder samt de velkendte klassikere fra Femilet.

Femilet er lig med kvalitet og velvære

Det danske mærke Femilet blev etableret i 1923 og har siden skabt undertøj og lingeri til kvinder i alle aldre og størrelser. Deres ønske har fra start været at give kvinder en god oplevelse, når de ifører sig Femilet produkter. En oplevelse hvor pasform, komfort, skønhed og funktion forenes, og hvor du får en følelse af velvære. Det er derfor ikke uden grund, at Femilet er på toplisten over kvinders foretrukne undertøjsmærke.

Hvad end du er på udkig efter undertøj, nattøj eller en ny badedragt, så kan du helt sikkert finde det, du søger her på siden, hvor du finder et væld af forskellige modeller, der giver forskellig pasform, når du bærer det. Det giver dig derfor rig mulighed for at finde netop den pasform, der passer bedst til dig og din krop.  Femilet er et køb, du ikke vil fortryde og noget din krop vil elske dig for.

Luksuriøst undertøj og lingeri fra Femilet

Femilet står for lingeri, der giver velvære indefra. Samtlige produkter designes og konstrueres af Femilets udviklingsafdeling, så du er garanteret luksuriøst undertøj og lingeri, når du investerer i en eller flere af de mange produkter fra det anerkendte brand.

Femilet byder på noget for enhver smag. Om du er til fint lingeri, frækt undertøj med fine blonder, basic undertøj eller nattøj, om du er til hipsters, string trusser, maxi trusser, tanga eller Tai trusser, så finder du altid et bredt udvalg, som matcher enhver personlig stil.

Det danske lingeribrand er til piger og kvinder i alle aldre og størrelser, du vil derfor altid kunne finde undertøj og lingeri, der sidder godt på dig uanset kropsform. Femilet er lækkert dansk design, når det er bedst og du kan derfor godt glæde dig til at tage de ultrabløde styles i brug.

Køb Femilet undertøj og lingeri online her hos Fashion Fifteen

Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af med nyt sensuelt undertøj eller frækt lingeri? Så er Femilet værd at kigge nærmere på. Hos Fashion Fifteen har vi gjort det let for dig at finde alle nyheder og klassiske styles fra det populære brand, da vi har samlet hele det store udvalg ét sted – nemlig her på siden. Du behøver derfor ikke lede længe efter dine personlige Femilet favoritter.

Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe online i fred og ro, lige når det passer dig. Skulle du have spørgsmål til vores sortiment, i tvivl om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til shop@fashionfifteen.dk.