BLAZER

Pift outfittet op med en af vores smukke blazere eller jakker i sæsonens flotteste farver og prints. Blazeren er et must-have i garderoben, den er nem at kombinere med andet og kan bruges til alle lejligheder.

Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om blazer

Der er rigeligt at vælge imellem og ikke mindst forskellige designs, der giver dig mulighed for at lade din helt egen personlighed skinne igennem. Selv om vi byder på billig blazer i mange spændende varianter, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har sørget for de hotteste danske brands til dig, der gerne vil have lækkerier i særklasse – naturligvis til attraktive priser.

Høj kvalitet til lave priser


Vores designere har gjort sig umage – ikke alene med lækkert design, men med den perfekte sammensætning af materialer, farver, bløde sømme og ikke mindst længder og former. Glæd dig til kvalitet i særklasse:

 1. Nøje udvalgte materialer med stor farveægthed

 2. Solide sømme og syninger, lynlåse og knapper

 3. Farver og pasform, der holder

 4. Lækker komfort


Lad dig indhylle af lækkerier fra den store danske modeverden. Vi har fundet de hotteste designs frem til dig, der gerne vil have kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige uden at skulle betale en formue.

Smart blazer dame


Det er aldrig kedeligt at handle blazer til kvinder og unge piger her hos FashionFifteen.dk. Sortimentet frister som altid med de mere klassiske og altid tidløse style som sort blazer, off white eller hvid blazer samt den altid populære blå blazer.

Du kan dog også vælge at pifte garderoben op med noget så farvestrålende som farven gul, rød eller måske ligefrem pink, der om noget virker både som et friskt, vovet og stilsikkert valg.

 • Find den farve, længde eller størrelse, der lige matcher dine ønsker til den perfekte garderobe


Der er noget for unge piger og kvinder i alle aldre og ikke mindst oversize størrelser, der både er cool og casual på én og samme tid samtidig med, at alle vores designs har fokus på lækker komfort. Vi frister som altid med stilsikre designs, der kan tage din garderobe til nye højder.

Hot med hotte mærker


Vil du være smart i en fart, så er FashionFifteen.dk det helt rette sted at shoppe jakker, blazere og andet modetøj online. Vi har fundet de mest populære og professionelle danske brands, der alle sætter en stor ære i lækker kvalitet og det altid at have en finger med på pulsen indenfor den store modeverden. Glæd dig til hotte mærker som bl.a.:

 • Karen by Simonsen

 • Gestuz

 • Soaked in Luxury

 • Culture

 • Ichi

 • Denim Hunter

 • Mos Mosh

 • InWear

 • Part Two


Forskøn din garderobe med det bedste af det bedste fra populære mærker. Prøv eksempelvis en altid frisk og stilfuld Mos Mosh blazer, en cool Ichi blazer eller måske et andet af vores hotte mærker. Det er næsten uanset, hvilket designs du er ude efter, så er der knald på de små men ofte vigtige detaljer, der gør hele forskellen.

Et væld af skønne detaljer


Det kan være svært at vælge imellem de mange trendy designs, der alle byder på hver deres unikke udtryk. Find din egen stil og lad dig overraske med nyt. Der er små finesser, der bare indbyder til både hverdag og festlige lejligheder. Du kan også vælge at gøre hver dag til en fest med din påklædning. Kun fantasien sætter grænser. Her finder du bl.a. designs med:

 • Regular, slim eller oversize fit

 • Skulderpuder

 • Hægtelukning

 • Dobbeltvævet materiale

 • Frontlommer

 • Slidser

 • Rynkeeffekt på ¾ ærmer

 • Feminin krave


Det kan hurtigt blive en lidt mere festlig dag med en rød jakke tilsat yndig skjorte, en feminin nederdel, et par shiny stiletter og naturligvis det helt rette tilbehør, som du også finder i vores store og spændende sortiment.

Har du brug for at nedtone din blazer, så tilsæt en T-shirt med print, et par rå jeans og et par sneakers og dit udtryk vil være et helt andet og mere afslappet af slagsen.

Blazer udsalg


Du finder naturligvis de skønneste blazer tilbud her hos FashionFifteen.dk. Vi frister gerne med skønne priser på alle vores over- og underdele og ikke mindst alle vores spændende sko, sandaler og stiletter. Vi frister også gerne med lave priser på vores feminine og trendy ure og smykker samt vores strømper, tørklæder og bælter.

Der er rig mulighed for at sørge for, at din garderobe er helt up-to-date med creme de la creme indenfor den danske modeverden. Shop du bare løs og glæd dig og en udsøgt service, når du handler hos FashionFifteen.dk:

 1. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 2. Hele 30 dages returret


Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00. Du træffer os på tlf. 97 41 04 15. Du kan også skrive til os på shop@fashionfifteen.com.