CUSTOMMADE

Custommade blev etableret i 2002, og har siden da skabt en bred vifte af stilfulde og essentielle produkter, der appellerer til moderne tænkende og stilbevidste kvinder.

Find dine nye favoritter til garderoben blandt vores store udvalg af Custommade kjoler, toppe, bukser, skjorter, jakker, bluser, nederdele osv. her på FashionFifteen.dk og bliv klædt på i tidløst design fra det danske modebrand.
Kategorier
Størrelser
Farve

Custommade: easy to wear – easy to love

Find dine nye favoritter til garderoben blandt vores store udvalg af Custommade kjoler, toppe, bukser, skjorter, jakker, bluser, nederdele osv. her på FashionFifteen.dk og bliv klædt på i tidløst design fra det danske modebrand.
Custommade kendetegnes særligt på det stilrene nordiske udtryk, og er designet ud fra deres motto ”easy to wear – easy to love”. Kollektionerne fra det danske fashionbrand henvender sig til den moderigtige, stilsikre og klassiske kvinde, der værdsætter kvalitet og klassiske items i stedet for de konstant skiftende tendenser, som ofte ses hos mange andre brands.

For Custommade er det vigtigt at skabe modetøj, der er både casual og ukompliceret, men som samtidig har et udtryk med en stærk attitude. Al tøj som Custommade producerer, er tidløse klassiker og designet ud fra den idé, at det skal kunne bruges sæson efter sæson og derved passe ind i den næste sæsons farver og tendenser.

Klassisk og tidløst design fra Custommade


Det danske brand har skabt en loyalitet til sine kunder, da de gang på gang skaber kvalitetsrige og tidløse styles, som mange kvinder elsker at iklæde sig. Deres tendens er ikke at følge de nyeste trends men at skabe tøj til stilfulde kvinder, som værdsætter mode og kvalitet.

Selvom tøjet fra Custommade er klassisk og tidløst, er det langt fra kedeligt. Brandets designs er skabt i farverige prints og med smukke detaljer, som man ikke bliver træt af. En style fra Custommade kan du derfor eje og få glæde af i mange sæsoner, både fordi kvaliteten er i top, og fordi deres styles er både tidløse og klassiske, og derfor sagtens kan gå igen og igen sæson efter sæson.

Festlige items fra Custommade


Når det kommer til mode, har Custommade en helt særlig tilgang. For dem er det nemlig vigtigt, at det er nemt og bekvemt at kunne iklæde sig items, der i kvalitet og snit minder om skræddersyet tøj, men til priser hvor de fleste kan være med. Tøjet emmer af elegance og kombinationen af tidløse pasformer og elegante detaljer, som kendetegner Custommade tøj, er ikke til at tage fejl af.

Er du på jagt efter et festligt outfit til en kommende begivenhed, så finder du mange festlige items fra Custommade her på siden. Det danske modebrand designer mange smukke kjoler og elegante nederdele, som nemt kan styles til det kommende festlige arrangement, som du skal til.

Hos Fashion Fifteen kan du altid finde et stort udvalg af festtøj fra Custommade til kvinder.

Kvalitetstøj fra Custommade til overkommelige priser


Er du en af de mange kvinder, som elsker følelsen af kvalitet, og som kan mærke, når der er kælet ekstra meget for detaljerne? Så er Custommade noget for dig.

Med stor fokus på lækre tekstiler og kompromisløs kvalitet til fornuftige priser, får du med Custommade tøj mulighed for at føle dig godt tilpas, uanset hvad du vælger fra det succesfulde brand. Det skal være nemt at føle sig godt tilpas, samtidig med at du føler dig smart klædt på, uanset om du skal hjem til en veninde, på job eller til et festligt arrangement.

Hvis du som forbruger vægter kvalitet frem for kvantitet, så er Custommade mærket for dig. Hver gang du bærer items fra det danske mærke, vil du mærke følelsen af, at du er iklædt højeste kvalitet, hvor der for alvor er tænkt over, hvordan det føles at have tøjet på.

Custommade udsalg


I vores Custommade udsalg kan du altid finde aktuelle udsalgsfund, som du kan forkæle dig selv med. Vi opdaterer løbende vores sortiment med Custommade nyheder, og dette kommer dig til gode, når der skal gøres plads på vores lager. Selvom du finder Custommade på tilbud, får du samme gode kvalitet, som du allerede kender fra det danske brand.

I vores udsalg kan du få fingrene i lækkert, moderne og sofistikeret modetøj til kvinder til skarpe priser. Og du kan finde Custommade tøj i mange forskellige afskygninger. Alt lige fra feminine toppe i forskellige farver og bløde strik til skjorter og kjoler i den lækreste kvalitet.

Selvom vores gode online Custommade tilbud er lavere end normalt, kan du være sikker på at få fingrene i modetøj af høj kvalitet, når du shopper her.

Køb Custommade tøj til kvinder online på Fashionfifteen.dk


Hos Fashion Fifteen er vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af kjoler, skjorter, toppe, jakker, bukser, bluser, t-shirts og meget mere fra det anerkendte brand, Custommade. Stilen og udtrykket bidrager med et elegant look til din stil, hvis du står og mangler prikken over i´et til dit outfit.

Mangler du inspiration til dit næste køb af lækkert tøj fra Custommade, så finder du her på hjemmesiden helt sikkert noget, der passer til netop din personlige smag. Har du spørgsmål til vores udvalg, er du velkommen til at tage fat i vores kompetente kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.