ACCESSORIES

Vi har et væld af lækre accessories, der kan pifte dit outfit op til enhver lejlighed. Tasker, tørklæder, smykker, bælter er alle med til at ændre udtrykket på dit outfit, og vi har et stort udvalg netop til dig.
Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om accessories

Vi har sørget for creme de la creme, når det gælder fashionabelt tilbehør. Vi byder på billige accessories i høj kvalitet, der kan tage din modestil til nye højder.

Forkæl dig selv og din garderobe med det bedste af det bedste fra de hotteste designere – altid til attraktive priser her hos FashionFifteen.dk.

Få det perfekte look


Klæder skaber folk, siger de gamle eventyr, men det gør det rette tilbehør bestemt også. Med cool accessories som trendy solbriller, en stilfuld taske eller måske det rette hårpynt, så kan du hurtigt gøre dagens outfit helt perfekt.

 • Få det perfekte look på ingen tid med det rette tilbehør


Især smykker og ure kan gøre den store forskel, når det gælder det elegante, stilfulde, feminine og tilmed business-like look. Vis, hvem du er med dine accessories.

Er du til det vilde bling bling, en mere afdæmpet stil eller skal det være et sted midt i mellem? Glæd dig til alt, hvad hjertet kan begære af accessories til kvinder og unge piger her hos FashionFifteen.dk, så du på ingen tid kan få det helt rigtige look, der matcher din stil.

Alt i tasker og clutches


Hvor skal du gøre af dine nøgler, din mobil og måske dit sminke, der altid er med på farten? Uden en smart og funktionel taske eller clutch, så kan det let blive lidt besværligt. Find et stort og spændende udvalg af tasker i både tidløse og trendy designs.

 1. Tasker og clutches i klassiske og tidløse farver

 2. Tasker og clutches i trendy designs med årstidens hotteste farver, former og mønstre


Der er noget for hver en smag, et væld af størrelser, farver, former og ikke mindst materialer. Skal det være strandtasken, som du hurtigt kan folde sammen? Skal det være den trés chique lædertaske med elegant look? Skal det være taske boheme style eller måske er let og luftig taske til lige smide over skulderen?

Vi forkæler dig med creme de la creme indenfor tasker og designertasker. Der er dømt høj kvalitet, stor funktionalitet og ikke mindst trendy designs. Fuldend dit outfit med den helt rigtige dametaske eller clutch – helt uundværlige accessories til piger og damer i alle aldre.

Elegante smykker, ure og solbriller


Har du tjek på smykkerne til hver en lejlighed - hvis ikke, så kan du roligt glæde dig til lækkerier i særklasse her hos FashionFifteen.dk. Smykker er altså bare de ultimative accessories, der er svære at undvære.

Smykker sætter stilen. De tager dit outfit til nye højder, og så kan de være yderst praktiske – i hvert fald, når det gælder ure og styr på tiden. Glæd dig til et udsøgt udvalg af:

 • Øreringe

 • Armbånd

 • Fingerringe

 • Halskæder

 • Ure

Pift garderoben op med rette tilbehør og accessories. Dame accessories har aldrig været smukkere, mere elegante og stilfulde. Forkæl dig selv med bling i sølv, guld og rustfrit stål – du fortjener det!

Intet kan gøre dig cool som de rette solbriller. Her taler vi ikke kun om funktionalitet, men i den grad også mulighed for at vise din helt egen stil. Igen er både klassiske designs og de mere trendy af slagsen i sortiment, så du kan lade din personlighed skinne igennem, når du styler dagens outfit.

Halstørklæder, hårpynt og hatte


Til det perfekte outfit hører ofte de uundværlige halstørklæder. Find dem i enkle klassiske farver. Kollektionerne byder ofte på stilsikre farver som sort, hvid, blå, grøn, grå men også de mere trendy og friske farvesammensætninger i rød, gul, orange, pink, turkis, lilla og brun er som oftest også at finde i det store udvalg.

Hårpynt kan virkelige tage din stil til nye højder. Flotte, farverige, fyldige eller feminine hårelastikker kan sætte kulør på tilværelsen og lige være den sidste lækre detalje på dagens outfit. Det samme gælder for hatte. Find dem cool, casual, sommerlige eller feminine. Kun fantasien sætter grænser, når du styler dagens outfit med lækre accessories.

Accessories udsalg


Du kan roligt glæde dig til lækre tilbud på accessories her hos FashionFifteen.dk. Vi ved, hvor vigtigt det rette tilbehør er for dit look – derfor lagerfører vi alle vores populære former for accessories, modetøj, sko, lingeri og smykker, så du altid kan få hurtig levering. Vi byder naturligvis på altid god service som:

 • Mulighed for betaling med mobilepay

 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 • Gratis levering i hele Danmark

 • Gratis ombytning af størrelse, hvis du har fået for stort eller småt

 • Hele 365 dages returret


Forkæl dig selv med de hotteste accessories på markedet. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til tilbehør, modetøj eller måske din ordre.

Du træffer os i kundeservice på alle hverdage i tidsrummet 9.00-15.00 på tlf. 97 41 04 15. Du er også velkommen til at skrive til os shop@fashionfifteen.com.