OM FASHIONFIFTEEN

Køb designer tøj online hos FashionFifteen.dk FashionFifteen.dk inderholder lækkert designer tøj fra bl.a. Love & Divine, Sofie Schnoor, Co´couture, Gestuz, Neo Noir, Karen By Simonsen, Copenhagen Shoes, In front, Dyrberg/Kern og mange flere.

Vi bestæber os hele tiden med at have alle de nye og lækre designs på vores shop, og shoppen er hele tiden opdateret med alle de nyeste kollektioner.

På denne shop får du det bedste overblik over alle de hotteste designere og deres kollektioner, og det bedste - du kan sidde derhjemme og bestille og vi leverer det til din dør.

Du bliver præsenteret for alle styles online med lækre og præsentable billeder, hvor du har mulighed for at zoome helt tæt på alle de smukke detaljer.


Køb online med billig fragt fra kun 19.-

Hos FashionFifteen.dk køber du dit designer tøj online med billig fragt. Vi leverer til en pakkeshop nær dig, eller hjem til dig privat. Du kan også få leveret til en erhvervsadresse.

Vi ved at det nogen gange kan være svært at beslutte sig, om det er det rigtige køb online, derfor giver vi dig hele 30 dages returret. Det giver dig masser af tid til, at være sikker på, at du har købt det helt rigtige designer tøj online.

Deruover giver vi dig også gratis ombytning til en anden størrelse, så du ikke behøver at "nøjes" med en størrelse, der måske alligevel ikke er helt perfekt til netop dig.

Vi har høj fokus på, at give dig en god oplevelse online, og derfor kan du altid ringe til vores kundeservice og tage en snak med en af vores behjælpelige medarbejdere.

Vi ønsker dig en rigtig god shopping hos FashionFifteen.dk