Betal medMobilePay
Fri leveringi Danmark
33 DAGES RETURRET
GRATIS OMBYTNINGtil en anden størrelse
GRATIS fragttil en Pakkeshop Nær Dig
dag til dag levering

Om Fashionfifteen

Køb designer tøj online hos FashionFifteen.dk

FashionFifteen.dk inderholder lækkert designer tøj fra bl.a. MUNTHE, Stella Nova, Karen By Simonsen, St-martins og mange flere.

Vi bestæber os hele tiden med at have alle de nye og lækre designs på vores shop, og shoppen er hele tiden opdateret med alle de nyeste kollektioner.

På denne shop får du det bedste overblik over alle de hotteste designere og deres kollektioner, og det bedste - du kan sidde derhjemme og bestille og vi leverer det til din dør.

Du bliver præsenteret for alle styles online med lækre og præsentable billeder, hvor du har mulighed for at zoome helt tæt på alle de smukke detaljer.

Køb online med fri fragt

Hos FashionFifteen.dk køber du dit designer tøj online med fri fragt. Vi leverer til en pakkeshop nær dig, eller til en erhvervsadresse til 0,-.

Vi ved at det nogen gange kan være svært at beslutte sig, om det er det rigtige køb online, derfor giver vi dig hele 33 dages returret. Det giver dig masser af tid til, at være sikker på, at du har købt det helt rigtige designer tøj online.

Deruover giver vi dig også gratis ombytning til en anden størrelse, så du ikke behøver at "nøjes" med en størrelse, der måske alligevel ikke er helt perfekt til netop dig.

Vi har høj fokus på, at give dig en god oplevelse online, og derfor kan du altid ringe til vores kundeservice og tage en snak med en af vores behjælpelige medarbejdere.

Vi ønsker dig en rigtig god shopping hos FashionFifteen.dk


OM FashionFifteen.dk

På FashionFifteen.dk findes det bedste inden for dansk modetøj. Vi har et stort udvalg fra mærker som MUNTHE, Stella Nova, InWear, Gestuz, KarenbySimonsen, Six Ames, Sanita, Part Two, Soaked in Luxury, Denim-hunter, Henriette Steffensen med flere. De seneste nyheder er på lager til omgående levering, det gælder både kjoler, bukser, bluser, toppe, cardigan og et stort udvalg af overtøj.

Der er GRATIS fragt på alle leveringer i Danmark!

Mangler du hjælp til en ordre eller har spørgsmål til en style er du velkommen til at kontakte vores kundeservice:
Tlf. — 0045-97410415
Mail — shop@fashionfifteen.com
Telefonen er åben mellem 8.00 og 16.00 mandag til fredag.

Er det lingeri der mangler i garderoben findes det bedste udvalg af kvalitets lingeri til den bevidste forbruger på shoppen www.netlingeri.dk

MUNTHE, Stella Nova, InWear, Gestuz, Karen by Simonsen, Six Ames, Soaked in Luxury, Sanita, Denim-Hunter, Henriette Steffensen,  Part Two

Fashion Fifteen   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 97410415   |   shop@fashionfifteen.com   |   Powered by Fashionshopping