GLOBAL FUNK

Gå på opdagelse i vores store udvalg fra Global Funks skønne designs og find dine favoritter, og det som du står og mangler til din garderobe.
Kategorier
Størrelser
Farve

Global Funk siden 2003

Global Funk er et populært dansk mærke til kvinder, som blev grundlagt tilbage i 2003, hvor de kom ud med deres første denimkollektion, og siden da er det gået stærkt med at udvikle en lang række tøjkollektioner med cool og trendy mode, som er designet til modebevidste kvinder, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

Hos Fashion Fifteen har vi taget Global Funks lækre sortiment til os, og vi glæder os til at inspirere dig til, hvordan du kan skabe et trendy outfit, som du vil føle dig både smart og godt tilpas i.

Global Funk er ikke kun denim


Selvom Global Funk er kendt for at være et mærke, som primært producerer jeans, så viser de gang på gang, at de kan meget mere end kun bruge denim i deres produkter.

Det trendy mærke henvender sig til alle kvinder, der går op i tidens trends og tendenser, men nægter at gå ned på kvalitet og komfort. Alle materialer der anvendes, er nøje udvalgte og af høj kvalitet. Det betyder, at du får tøj, som du kan bruge i mange år.

Med tøj fra Global Funk er det muligt at skabe sin egen personlighed, som passer til enhver sæson i det omskiftelige danske vejr. De fleste styles har et klassisk og råt udtryk, som gør, at kollektionen kan tilpasses både hverdagsoutfittet og de mere festlige anledninger.

Uanset hvilken style fra Global Funk du vælger, kan du ofte finde en bred pallette af både moderne og klassiske farver og designs.

Hvem elsker ikke at spare penge på moderigtigt tøj fra sit yndlingsbrand? På Fashionfifteen.dk kan du ofte finde et udvalg af gode Global Funk tilbud. Så selvom priserne i forvejen er gode, kan du være heldig at finde et godt tilbud på populære styles fra Global Funk.

Vi opdaterer løbende vores sortiment og dette kommer dig til gode, når vi skal gøre plads til nye varer. Selvom du køber Global Funk på udsalg, er du stadig sikret den samme gode kvalitet, som hvis du havde givet fuld pris.
Hvad end du leder efter klassiske items, mere innovative styles til din garderobe eller et godt tilbud, så finder du helt sikkert noget modetøj fra Global Funk her på siden, som passer til netop din personlige smag og stil samt til din pengepung.

Se det store udvalg fra Global Funk her!


Her på siden kan du glæde dig over det store udvalg fra Global Funk. Du finder mange forskellige produkter i forskellige designs, størrelser og farver, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Du kan derfor helt sikkert også finde det, som du står og mangler til din hverdagsgarderobe eller til en kommende festlig begivenhed.

Hos Fashion Fifteen er vi vilde med Global Funk, ikke mindst deres flotte prints og feminine detaljer, som ofte er at finde på deres styles. Tøjet har et feminint og råt look, som appellerer til den mode- og stilbevidste kvinde med selvtillid. Global Funk er derfor et must i enhver garderobe, som tilhører en kvinde, der går op i at være smart klædt på.

Køb dine Global Funk favoritter og nyheder online hos Fasfhion Fifteen


Når det kommer til salg af modetøj til kvinder, så er vi hos Fashion Fifteen eksperter. Uanset om du skal bruge en ny jakke, et par nye jeans eller noget helt tredje, så kan du finde et hav af muligheder her hos os. Som Global Funk forhandler er vi altid først med de seneste nyheder fra det populære modebrand, så du kan blive klædt på i de sidste nye styles og farver, som passer til sæsonens trends og tendenser.

Vi forsøger altid at gøre det nemt for dig at være kunde her hos os. Det betyder blandt andet, at vi sender dine varer afsted hurtigst muligt, så du snarest kan tage dine nye Global Funk items i brug. Du er desuden altid velkommen til at ringe til os på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til shop@fashionfifteen.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til vores varer, fragt- eller leveringsbetingelser.