JEANS

Alle elsker  jeans – og alle fortjener et par lækre jeans i deres garderobe! Vi har et stort udvalg af smarte og behagelige jeans til enhver lejlighed. Style dem med et par sneaks eller støvler til hverdag og et par stilletter til fest – så går du aldrig helt galt i byen.

Mærker
Størrelser
Farve

Læs mere om jeans

Vi byder på en verden af muligheder – ikke kun, hvad angår denim bukser, men også nederdele, shorts, skjorter, T-shirts, jakker, hoodies, sko og tilbehør. Her finder du også billige jeans i højeste kvalitet – vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten.

Perfekt pasform og smart look


Denim bukser fås i så mange spændende varianter, at det kan være næsten svært at vælge. Her kan du danne dig et overblik over nogle af de betegnelser, som du ofte finder jeans under. Her kan du finde udtryk for de forskellige former og buksefaconer, så du kan finde din egen favorit. Glæd dig til cool, sporty, trendy, feminin eller rå stil med bl.a.:

 1. Regular fit

 2. Skinny fit

 3. Slim fit

 4. Chinos

 5. Midwaist talje

 6. Højtaljet

 7. Svaj i buksebenene

 8. Vidde i buksebenene

 9. Cropped bukseben

 10. Bootcut bukseben


Find dem også med standard lommer og custom fit, der tilpasser sig dine kvindelige former. Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en personlighed, når du går på opdagelse i vores store og spændende sortiment af denim lækkerier.

Bootcut jeans


Måske hedder din yndlings bukser noget så specielt som boot cut jeans, skinny fit eller chinos. Boot cut har især opnået stor popularitet, og du finder da også et væld af spændende designs med netop dette look. Præcis som titlen antyder, så er der rigelig med plads til et par super cool støvler under dette cool design.

 • Stramtsiddende, løstsiddende, højtaljede eller lavtaljede – vi byder på lækkerier i særklasse


Måske er du mere til de helt stramme jeans, der glider med ned i støvlen eller måske de helt store vidder på buksebenene for et mere afslappet boheme look? Uanset dit valg, så kan du altid vide dig sikker på lækre mærker her hos FashionFifteen.dk.

Mange forskellige farver


Du finder ikke kun de velkendte indigoblå jeans i vores sortiment. De mange professionelle designere, som står bag vores populære brands har fået øjnene op for de mange farvemuligheder, som disse bukser også giver mulighed for. Glæd dig til kollektioner, der som oftest byder på:

 • Hvide jeans

 • Sorte jeans

 • Blå jeans

 • Wash jeans


Du finder tilmed spændende varianter indenfor jeans og chinos i vores sortiment med friske røde, lilla pastel, grå, grønne og brune farver. Det åbner en verden af muligheder for spændende sammensætninger med både trendy toppe, skjorter, blazere, T-shirts og ikke mindst fodtøj i mange spændende varianter for at fuldende det, der er dit helt perfekte look.

Lækre mærker fra de største danske designere


Det er bare lidt mere lækkert at handle designermærker hos FashionFifteen.dk. Vi byder på de største danske af slagsen, der på ingen måde er bange for hverken at komme med innovative designs, nye farve- og materialesammensætninger og spændende snit. Her kan du forkæle dig selv med lækkerier fra populære mærker som:

 • My Essential Wardrobe

 • Soaked in Luxury

 • Mos Mosh

 • Sofie Schnoor

 • Gestuz

 • Part Two

 • Global Funk

 • InWear


Cowboy bukser, der sidder helt perfekt i høj kvalitet fra de største mærker til attraktive priser – så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de mange fordele ved at handle hos FashionFifteen.dk.

Hurtig levering og mobilepay


Køb jeans online med hurtig levering og lette betalingsmuligheder – vi tilbyder nemlig det altid lette mobilepay. Vores altid gode service byder endvidere på masser af fordele:

 1. Let betaling med mobilepay

 2. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 3. Billig fragt i hele Danmark

 4. 30 dages returret


Så kan du hurtigt pifte garderoben op på ingen tid og til næsten ingen penge – vi har nemlig attraktive priser på selv de største danske mærker.

Et væld af skønne detaljer


Ikke alene findes der mange lækre styles i vores sortiment, der findes også et væld af lækre detaljer – små men ofte vigtige detaljer, der bare gør disse jeans totalt lækre. Find dem til brug til hverdag, til fest, til specielle anledninger, hvor du skal være enten casual, cool eller måske stilfuld. Kollektionerne har gennem tiderne budt på spændende detaljer som:

 • Paspolerede sidelommer

 • Kantbånd ned ad siderne

 • Skjult lynlåslukning

 • Lynlåslukning i siden

 • Sprøjtede kobberpletter


Dog varierer de mange unikke designs fra sæson til sæson afhængigt af årstidens hotteste trends. Du kan dog altid vide dig sikker på et spændende sortiment med masser af lækre detaljer, når du shopper bukser hos FashionFifteen.dk.

Jeans udsalg


Du finder altid hotte jeans tilbud hos os. Vi har skruet de bedste priser sammen til dig, der gerne vil forkæle dig selv og din garderobe med lækkerier fra de største danske modeskabere.

Har du spørgsmål til din ordre, levering, et mærke eller måske din størrelse, så spørg os gerne i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8.00-11.00 på tlf. 97 41 04 15.