SOFIE SCHNOOR

Hos FashionFifteen.dk finder du masser af spændende, stilsikkert og ikke mindst lækkert Sofie Schnoor tøj.
Kategorier
Størrelser
Farve
Forkælelsen er stor og kvaliteten høj, når du forelsker dig i de mange spændende varianter indenfor:

Bukser • Skjorter • Bluser • Sweatre • T-shirts • Toppe • Nederdele • Kjoler • Shorts • Jakker
Hoodies • Cardigans • Strik • Jumpsuits • Kimonos • Slippers • Hårpynt • Støvler


Forkæl dig selv med en lækker Sofie Schnoor jakke eller måske en smart jumpsuit. Få styr på accessories med det rette hårpynt eller shop en altid alt for både hyggelig og cool hoodie, der kan bruges til såvel hverdag som søndagshygge.
Vi byder ikke alene på masser af cool og fashionabelt, men også billigt Sofie Schnoor tøj. Her finder du også lækre støvletter i mange spændende varianter. Der er dømt lækkerier på højt plan med dette populære brand, der helt sikkert er kommet for at blive.

T-shirts, toppe og bukser med international star quality


Da brandet Sofie Schnoor opstod tilbage i 2001 var det ikke på bar bund. Designeren bag er nemlig opvokset i modebranchen med forældrene som stærke forbilleder i alt, hvad der gjaldt messer, modeshows, detailhandlen og tidens tendenser.

Populariteten tog hurtigt fart, og i dag er dette mærke kendt for ikke alene den trendy hotte Sofie Schnoor T-shirt, de sofistikerede Sofie Schnoor bukser i cool design og den modeskabende Sofie Schnoor kimono, men også et væld af øvrige designs til både kvinder og børn.

  • Dansk design med stor international efterspørgsel blandt unge piger og kvinder


Også et væld af toppe har taget unge piger og kvinder med storm – ikke alene i Danmark, men i mere end 600 butikker fordelt rundt omkring i verden. Sofie Schnoor er blevet en kendt stjerne på den store modehimmel, og dette brand kan helt sikkert tage din garderobe til nye højder.

Trendy med nederdel eller Sofie Schnoor kjole


Du er bare lidt mere trendy, når du bærer dette enestående mærke. De mange spændende designs er også at finde som både kjoler og ikke mindst den populære Sofie Schnoor nederdel.

  • High end fashion til kvinder, når det er bedst


Få din kjole cool, casual, feminin eller eksklusiv i sit look. Dette mærke hører helt bestemt til high end fashion – et mærke, som du kan bære med stolthed og ikke mindst høj komfort. Der er nemlig designet med behagelige materialer, bløde sømme og lækker pasform.

Stilfulde Sofie Schnoor støvletter


Forkæl garderoben og ikke mindst dig selv med en skøn jakke eller måske nogle af de yderst populære støvletter fra dette spændende brand. Der er altid fuld knald på overraskende elementer og alligevel formår denne designer at skabe styles, der kan bruges igen og igen.

  • Mix og match overdele, underdele og støvler for det look, der passer bedst til dig


Støvletter er perfekte til både hverdag og fest. Det hele afhænger af din styling. Et par cool bukser, en yndig bluse og et par støvletter og du får skandinavisk look med kant. Sammensæt dine støvletter med en feminin nederdel og en stilren skjorte og du bliver business-like i din fremtoning. Hyggelig hoodie, velourbukser og støvler giver dig et afslappet look samtidig med, at du signalerer modebevidsthed.

Kun fantasien sætter grænser, når du mixer og matcher overdele og underdele samt fashionabelt fodtøj fra denne kendte danske designer.

Cool Sofie Schnoor sandal


Skal det være cool og casual, så er et par sandaler eller slippers fra dette spændende mærke den perfekte løsning. Sofie Schnoor sandaler hitter hos unge piger og kvinder i alle aldre. De er både trendy, bløde, behagelige og ikke mindst med lækker pasform. Forkæl dine fødder med lækkerier fra dette altid cool brand.

  1. Ergonomisk og komfortabelt fodtøj

  2. Stilfuld elegance forklædt i praktisk design


Det er alt andet end kedeligt at handle sko og fodtøj fra dette spændende brand. Farvesammensætninger, materialevalg og ikke mindst design har altid ramt plet, hvad angår tidens tendenser.  
Igen er din styling af afgørende betydning for, hvad du vil udstråle. Et par stilrene bukser og en skjorte sammen med slippers giver en både elegant og alligevel afslappet stil. En farverig T-shirt sammensat med slippers og en feminin nederdel giver dig et både sødt og yndigt look.

Find din egen stil og ikke mindst dine egne favoritter blandt de mange spændende designs fra dette brand. Du finder disse styles til altid favorable priser her hos FashionFifteen.dk.

Sofie Schnoor udsalg


Selv om vi flasher udtryk som high end mode og international star quality om dette populære mærke, så kan du roligt glæde dig til skønne tilbud på Sofie Schnoor tøj og fodtøj. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Vi byder desuden på altid lækker service, når du handler hos os:

  1. Dag-til-dag levering

  2. Levering fra 19 kr.

  3. Betaling med kort eller mobilepay

  4. Gratis ombytning ved bestilling af forkert størrelse

  5. Hele 30 dages returret


Forkælelsen er stor, kvaliteten høj og priserne attraktive, når du handler hos FashoinFifteen.dk. Vi giver dig det bedste fra den danske og internationale modeverden.

Har du spørgsmål til din ordre, så kontakt os endelig i kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 9.00-11.00. Du træffer os på tlf. 97 41 04 15 eller på mail shop@fashionfifteen.com.