LOLLYS LAUNDRY

Lollys Laundry levere luksus designs til kvinder og deres kollektioner indeholder alt fra basis styles til smukke kjoler og strik, alt sammen lavet i flotte og farverige mønstre og designs. Designeren bag er Kamilla Byriel.
Kategorier
Størrelser
Farve

Moderigtigt tøj fra Lollys Laundry

Det kan være svært ikke at falde for det stærke og kvalitetsfyldte danske modebrand. Hos Lollys Laundry er der nemlig ikke sparet på de feminine detaljer, som naturligvis er tilpasset sæsonens trends og tendenser samt mikset op med de mere klassiske styles, så du nemt kan tilpasse et outfit, som passer bedst til dig og din personlighed.

Om du er til nederdel, kjoler eller et par bukser med en overdel, kan du her på siden finde nyt indhold til din garderobe fra Lollys Laundry. Uanset om du skal bruge et nyt sæt tøj, som du kan bruge på jobbet, til hverdag eller til mere festlige begivenheder, så har Lollys Laundry formået at skabe et unikt og moderigtigt sortiment til den moderne kvinde, der gerne vil se godt ud til enhver anledning – både når hun er på job, holder fri eller er sammen med venner og familie. Gå på opdagelse i vores store Lollys Laundry udvalg og find de styles, som du bedst kan lide.

Luksusstyles fra Lollys Laundry i høj kvalitet


En af grund filosofierne bag Lollys Laundry er, at det skal være muligt for alle kvinder at tilføje ekstra luksus til garderoben. Derfor byder det danske mærke på kvalitetsprodukter i et prisleje, hvor alle kan være med. Alle Lollys Laundry styles er fremstillet i materialer af høj kvalitet, så du kan få glæde af tøjet i lang tid uden farver og facon ændrer sig.

Brandet er i særdeleshed kendt for at designe skønne kjoler og smukke nederdele. Derudover indeholder sortimentet også mange fine t-shirts, lækre bukser, jakker og meget mere. Der er derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i vores skønne udvalg af flotte designs fra Lollys Laundry.

Lollys Laundry kjoler til enhver anledning


I vores udvalg af Lollys Laundry kjoler finder du både lange festkjoler, og kjoler som du kan bruge til hverdag. Faktisk mener vi, at vores sortiment passer til lidt af det hele. Om du skal til et festligt arrangement med veninderne eller sidder på kontoret, opnår du det perfekte look med en kjole fra Lollys Laundry.

Kendetegnet for de flotte kjoler fra det danske brand er skønne detaljer, farver og mønstre, som enhver kvinde vil elske at iklæde sig.

Skal stilen for eksempel være boheme, kan du gå efter en smuk og feminin Lollys Laundry kjole med fine detaljer og blomsterprint. Tager du et par højhælede stiletter på, har du sommerens festkjole. Du kan også vælge et par sneakers for en mere sporty men samtidig feminin kombination.

Moderne skjorter og farvede striktrøjer fra Lollys Laundry


Hvis du ikke allerede har en Lollys Laundry skjorte, strik eller anden form for overdel, så kan vi kun anbefale dig at tilføje din garderobe en eller flere. I vores udvalg af Lollys Laundry overdele finder du et stort sortiment af feminine modeller med blomsterprint og de mere klassiske modeller. Af overdele fra Lollys Laundry finder du blandt andet:

  • Skjorter

  • Striktrøjer

  • Bluser

  • Toppe

  • T-shirts

Mange har taget de flotte overdele til sig, og særligt de elegante og stilrene skjorter er blevet et hit hos rigtig mange kvinder. Du kan bruge dem til en aften i byen eller til en eftermiddag på café. Når du køber en skjorte fra Lollys Laundry, kan du være sikker på, at den vil komplimentere din krop på bedste vis, samtidig med at den er behagelig at have på.

  • Gå efter en skjorte der fremhæver dine kvindelige kurver, og som ikke gaber i knappeåbningen

Du finder her på siden også et stort udvalg af kulørte Lollys Laundry striktrøjer. Striktrøjer bliver oftest brugt til, at du kan holde dig varm, men du finder også modeller, som er en mere central del af dit outfit. Gør dit look mere personligt med en flot overdel fra Lollys Laundry.

Lollys Laundry udsalg


Ønsker du at tilføje en smuk kjole, et par smarte bukser, en feminin bluse eller en kimono til din garderobe, men vil du helst ikke at give fuld pris, så kan du her på siden også altid finde Lollys Laundry udsalg. Vi opdaterer løbende med nye varer, hvilket betyder, at vi skal gøre plads på vores lager til sæsonens nyeste styles. Og dette kommer dig til gode. Selvom du køber Lollys Laundry på udsalg, får du stadig den samme gode kvalitet, som du i forvejen kender, når du giver fuld pris.

Dyk ned i vores brede udvalg her på siden og find dine favoritstyles fra Lollys Laundry på tilbud.

Køb Lollys Laundry online hos Fashion Fifteen


Hos Fashionfifteen.dk finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj fra Lollys Laundry til kvinder. Uanset om du er på jagt efter et nyt outfit, som du kan bruge på jobbet, eller du er på udkig efter det ultimative sæt, som du kan bruge til sæsonens kommende fester, så kan du med garanti, finde det du søger lige her. Lollys Loundry kommer nemlig altid med nogle fantastiske bud på items, som du kan bruge til begge dele og til lidt af det hele. Med de rette accessories, kan du nemt pifte tøjet op eller tone det ned.

Gå på opdagelse i udvalget af Lollys Laundry tøj her på siden og opdater din garderobe med en smuk Lolly Laundry kjole, en skjorte i et farverigt print eller noget helt tredje.

Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe, kan tage dit nyindkøbte tøj fra Lollys Laundry i brug.