KJOLER

Sommerkjoler, hverdagskjoler, festkjoler, korte kjoler og lange kjoler - lige meget hvad du søger, finder du det her. Mulighederne er uendelige og kjoler er uundværlige. Se sæsonens store udvalg af smukke kjoler her.
Mærker
Størrelser
Farve

Læs mere om designer kjoler

Uanset om du er på udkig efter hør kjoler, vintage kjoler, denim kjoler eller andet lækkert design, så glæd dig til altid trendy og billige kjoler i årstidens hotteste designs til attraktive priser her hos FashionFifteen.dk.

Et væld af farver, former og længder


Er du til de mere klassiske og tidløse farver som sorte kjoler eller hvide kjoler, så kan du roligt glæde dig. De mange skønne klassikere, som sortimentet som oftest byder på egner sig fortræffeligt til både hverdag og fest.

 • Klassiske designs med tidløse farver

 • Trendy designs i årstidens hotteste farver, former og længder


Glæd dig også til mere sprælske farver og mønstre i både grønne, gule, røde eller blå nuancer. Find dem korte, lange, i tynde materialer, i strik, i blonder eller andre af vores lækkerier i spændende materialer. Vi fører også et stort udvalg af plus size kjoler til dig med lidt frodigere former.

Høj kvalitet og lækker pasform


Der er dømt creme de la creme indenfor kvalitet og lækre materialer, når du handler modetøj her hos os. Vi har sørget for et spændende udvalg fra professionelle designere, der ved, at høj kvalitet betaler sig. Her taler vi ikke blot om slidstærke syninger og flotte designs, men også styles, der holder både farve og pasform vask efter vask:

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Slidstærke syninger og sømme

 3. Stor farveægthed

 4. Lækker pasform

 5. Høj komfort


Forkælelsen vil ingen ende tage med lækkerier fra den danske modeverden. Glæd dig til at lade dig omhylle af skønne bløde materialer og et altid trendy look. Vi tager din garderobe til nye højder – uanset, om det drejer sig om hverdagslooket eller dit fest outfit.

Trendy kjoler fra de hotteste mærker


Lad os inspirere, imponere, forkæle og ikke mindst shine dit look op med alt det bedste fra de største danske mærker. Her taler vi mærker, der også har gjort sig bemærket på den internationale modehimmel. Her finder du trendy designs i så mange spændende varianter, at det kan være svært at vælge. Glæd dig til lækkerier fra skønne brands som:

 • Noa Noa

 • Mos Mosh

 • In Front

 • InWear

 • Munthe

 • Gestuz

 • Sofie Schnoor

 • Part Two

 • Ichi

 • Soaked in Luxury


Vi gør det muligt for dig at shoppe amok af Gestuz kjoler, InWear kjoler, Ichi kjoler, Munthe kjoler og et væld af andre hotte mærker til priser, hvor alle kan være med. Vi elsker at forkæle vores kunder og gør det gerne med skønne priser og ikke mindst hurtig levering.

Kjole, tunika og tilbehør


Selv om både skjortekjoler, tunikaer og kjole i mange længder og former er et sikkert hit til både hverdag og fest grundet de mange muligheder, når det gælder både farve og udtryk, så kan du også gøre meget med din styling med brug af bl.a. leggings, buks og nederdel til bl.a. tunika.

Uanset længden af din overdel, så kan et par farverige eller klassiske leggings, nylonstrømper eller strømpebukser være med til at sætte prikken over i’et i dit outfit.

Forkæl også dig selv og garderoben med lækre accessories som smykker, bælter og ikke mindst tørklæder i stilfuldt look og lækre materialer.

Farver, der holder


De mange flotte, farverige og spændende designs, som du finder her i sortimentet er af høj kvalitet med fokus på bl.a. solide sømme og syninger samt stor farveægthed. Det betyder, at du kan vaske din kjole igen og igen og stadig bevare den flotte pasform og de smukke farver.

 • Farver, der holder vask efter vask

 • Pasform, der holder vask efter vask


Tag blot en tur i naturen, find den højere madlavningskunst frem eller lad festen forkæle krop og sjæl uden at du bekymrer dig om pletter – nyd livet og vask senere. Vi giver dig kvalitet, der holder til hverdagen.

Kjoler udsalg


Find de bedste kjole tilbud hos FashionFifteen.dk. Vi har skruet et væld af lækre rabatter og skønne priser sammen til dig, der gerne vil friske garderoben op i en fart med alt det hotteste fra de største mærker.

Vi forkæler tilmed med hurtig ekspedition af din ordre, da vi sørger for altid at lagerføre alle vores populære mærker, så du kan få dag-til-dag levering. Glæd dig til:

 1. Hurtig levering til en pakkeshop nær dig

 2. Billig fragt i hele Danmark

 3. Hele 30 dages returret på din ordre


Har du spørgsmål til din ordre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de modelækkerier, som du drømmer om.

Du træffer os på tlf. 97 41 05 14 på alle hverdage fra 8.00-11.00. Du er også velkommen til at skrive til os på shop@fashionfifteen.com.

Vi glæder os til at hjælpe dig.