MOS MOSH

Mos Mosh har siden starten specialiseret sig i at  lave jeans og bukser af højeste kvalitet med perfekt pasform. De etablerede hurtigt sig selv som en keeper i modebranchen med deres luksuriøse jeans og tailoring wear.

Kategorier
Størrelser
Farve

Ren luksus fra MOS MOSH

Skal det være in, så skal det være MOS MOSH. Siden 2010 har dette brand taget den danske modeverden med storm. Skal din garderobe være up-to-date, så er MOS MOSH skindbukser, blazer eller vinterjakke et godt bud.

Snyd ikke dig selv for de altid luksuriøse jeans eller overdele fra denne cool designer. Der er dømt lækkerier i særklasse. Her får du creme de la creme indenfor dansk modetøj produceret i højeste kvalitet og med altid udsøgt pasform. Vælg bl.a. imellem:

Mos Mosh bukser
Mos Mosh jeans
Mos Mosh nederdele
Mos Mosh shorts
Mos Mosh skjorter
Mos Mosh udsalg
Mos Mosh cardigans


Fashionfifteen.dk giver dig de bedste MOS MOSH tilbud, så du rigtigt kan forkæle dig selv og din garderobe med det bedste indenfor den danske modeverden.


Bukser af højeste kvalitet fra MOS MOSH


Denne innovative designer har med sine kollektioner af MOS MOSH bukser virkelig formået at skabe sin helt egen stil. Alle bukser er tailormade og emmer af luksus. En veletableret keeper i modebranchen og et must have for alle med hang til original og stilfuld mode. Også de flotte MOS MOSH shorts finder du i cool designs og i enestående kvalitet.


Uimodståelige designs fra MOS MOSH


Valgmulighederne er mange, og du vil med sikkerhed forelske dig hovedkulds i ikke alene de mange spændende motiver og prints, men også de smarte cuts og former, der sidder lige i skabet. Denne spændende designer er bl.a. kendt for sine næstens uimodståelige designs af:


  1. Luksuriøse jeans

  2. Tailormade bukser

  3. Rå og delikate toppe/t-shirts

  4. Jakker med cool motiver

Luksuriøse jeans fra MOS MOSH


Måske har du hørt om MOS MOSH Naomi eller andre af de populære jeans, som denne designer har budt på gennem tiderne? Jeans fra denne designer er næsten legendariske med deres luksuriøse kvalitet og deres yderst feminine og alligevel rå stil.


De mange styles byder på noget for enhver smag, og du vil helt sikkert kunne finde et par jeans, der er langt mere cool end du overhovedet havde turde drømme om. Kvaliteten er som altid i top, når du vælger lækre jeans fra dette anerkendte danske modebrand.


Delikate MOS MOSH toppe og t-shirts


Du kan let forelske dig i de mange spændende toppe og t-shirts fra denne enestående danske designer. De mange prints og statements på de flotte styles giver krydderi på hverdagen og har ofte et budskab – et budskab, der stemmer helt overens med visionen bag dette populære brand.


Feminine kjoler


Ingen basisgarderobe uden MOS MOSH kjole. Perfekt til en sommerdag, til shoppetur med veninderne eller en stille aften på terrassen. De mange spændende kollektioner byder på kjoler til hver en lejlighed, og de mange helt specielle motiver kan gøre det næsten umuligt at vælge. Gennem tiderne har kollektionerne budt på et stort og enestående udvalg af:


  • MOS MOSH hverdagskjoler

  • MOS MOSH festkjoler

Perfekt pasform


Du kan være helt sikker på perfekt pasform, når du shopper MOS MOSH tøj. Der er kælet for detaljerne, der er tilpasset, finpudset og justeret, så dine jeans kommer til at sidde helt perfekt. Det samme er tilfældet med bluser og t-shirts – ja enhver style i de mange kollektioner har som mål, at pasformen skal være upåklagelig, og komforten skal være i top.


Populære MOS MOSH overdele


Hos Fashionfifteen.dk oplever vi stor efterspørgsel efter dette populære brand. MOS MOSH er blevet et sandt modeikon blandt unge piger og kvinder, og uanset om det er til hverdag eller fest, så kan sammensætning på kryds og tværs af disse spændende kollektioner tage din modestil til helt nye højder.


Blandt de mange spændende designs kan nævnes en stor efterspørgsel efter bl.a. overdele som:


  • MOS MOSH blazer

  • MOS MOSH t-shirt

  • MOS MOSH skjorte

Enhver garderobe bør forkæles med designs fra denne enestående designer. Vil du føle dig som en million, så er dette brand præcis det, der skal til. Uanset dit valg af MOS MOSH jakke eller overdel, så er du klædt smart og moderigtigt på til hver en lejlighed.


Alle dine vildeste fashiondrømme kan gå i opfyldelse takket være denne spændende designer.


Lækre læder styles


Feminin og moderigtigt design behøver ikke kun være blomster og blonder. MOS MOSH er i den grad kendt og elsket grundet de mange spændende og ikke mindst lækre læder styles.


Læder hitter hos unge kvinder og med smarte kombinationer fra de forskellige kollektioner, så kan du sammensætte dine MOS MOSH læderbukser med rå, flot, stilet eller praktisk overdel.


Smagfulde detaljer


Uanset om du vælger et par MOS MOSH shorts til strandturen eller en varm MOS MOSH cardigan til en kølig sommeraften, så bliver du ikke snydt for de små smagfulde detaljer.


Her har vi at gøre med en designer, der har taget sig tiden til at forkæle hver enkelt style. Der er intet overladt til tilfældighederne, og det er da også disse små detaljer, der i den grad har været medvirkende til den store popularitet, som dette brand nyder blandt unge kvinder.


Hver style er unikt designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse uanset, hvilken beklædningsgenstand du vælger fra de mange spændende kollektioner.


Lad dig inspirere


Visionen bag dette danske brand startede ud med de enestående MOSH MOS jeans tilbage i 2010. Efterspørgslen var dog ikke til at tage fejl af og derfor opstod et væld af kollektioner, der sidenhen har gjort dette brand til et sandt ikon indenfor moderigtigt tøj til unge piger og kvinder.


Lad dig inspirere af de evigt modige prints og motiver. Lad din helt egen personlige tøjsmag komme frem i dagens lys, mens du mikser og matcher på kryds og tværs.


Modige kollektioner til modige kvinder


MOS MOSH tøj indbyder til at mikse de forskellige stilarter på kryds og tværs. Og netop denne tanke er dog også en af dette brands store budskaber – at følge hjertet og lade tingene føles rigtigt – det være sig også i sammensætningen af det tøj du bærer.


Designerne bag MOS MOSH


De modige kollektioner opfordrer til at følge dit hjerte – præcis som skaberne af disse kollektioner har gjort med deres store kærlighed til mode, deres passion for at kreere disse designs og deres store kærlighed til deres job i modebranchen. Ordlyden bag visionen er til stadighed:


  • PASSION, LOVE & HEART

Det er ordlyd, som også har fundet vej til designet bag deres populære t-shirts. Tag din plads her i verden iklædt lækkerier som MOS MOSH bluse, MOS MOSH knickers eller måske et stilfuldt og vovet MOS MOSH jakkesæt valgt med hjertet og din passion for moderigtigt tøj.


Et internationalt hit


Det er ikke kun i Danmark, at MOSH MOS er elsket og anerkendt. Også det store udland har fået øjnene op for de stilfulde kollektioner, den høje kvalitet og de altid spændende styles. Du finder dette brand i et væld af europæiske modehuse, hvor unge kvinder med deres store efterspørgsel hurtigt har vist, at MOS MOSH er kommet for at blive.


MOS MOSH udsalg


Fashionfifteen.dk giver dig alt det bedste fra denne spændende designer. Kollektion efter kollektion finder vi de bedste tilbud til dig og din garderobe. Alle skal have råd til moderigtigt tøj. Hold øje med de mange spændende styles fra MOS MOSH til altid favorable priser.


Altid billig fragt


Du får naturligvis billig fragt, når du handler dine MOS MOSH styles her hos os - så længe dine varer står til levering i Danmark.


Vi sørger for de mest fashionable danske styles til dig, de bedste priser og naturligvis hurtig levering.


Du må gerne ombestemme dig


Når du handler hos os, så kan det være svært at vælge. Vi giver dig derfor muligheden for at sende dine varer retur – blot det gøres indenfor 30 dage.


Spørg os gerne til råds


Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring mærker, styles eller størrelse. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-11.00 på hverdage. Du er også velkommen til at sende os en mail eller ringe til os – vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Tlf. 97410415

Mail – shop@fashionfifteen.com