HANDELSBETINGELSER

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.
Alle ordre under 499.-, tillægges et fragt og ekspeditionsgebyr på 29 kr.

BETALING:
Fashion Fifteen modtager betaling med Dankort/Visa, Maestro (3D), Visa - Elektron, American Express, Mastercard, Visa, JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Fashion Fifteen Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Fashion Fifteen forbeholder sig dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til Sydbank. Ordren afsendes når bankoverførslen er modtaget.
Vi samarbejder også med Viabill - Betal når du vil. Se mere info her.

LEVERINGSOMKOSTNINGER:
Alle ordre under 499.-, tillægges fragt på 29 kr.

DK med GLS til pakkeshop og erhvervsadr: GRATIS ved køb for 499.- ellers kun 29 kr.
DK med GLS til privat adr: 49,-
Udland med UPS / GLS: fra 69 til 289,- (GRATIS ved køb fra 999 kr afhængig af leveringsland)

LEVERING:
Fashion Fifteen leverer typisk fra dag til dag. I forbindelse med helligdage, udsalgsstart og lign. kan der dog forekomme en leveringstid på 2-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Fashion Fifteens leverandører.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Enhver tvist mellem Fashionfifteen og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 365 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre. 

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du står selv for returfragten, og benytter du vedlagte returlabel, bliver der fratrukket 49 kr. fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i en GLS pakkeshop.


VARERETURNERING:
Fashion Fifteen
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro
CVR: 31 32 73 69

Bemærk, vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til send som pakke uden omdeling. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark eller GLS når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for os at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Fashion Fifteens Webshop.

OMBYTNING: 
Hvis varen ønskes ombyttet til en anden størrelse eller vare, bedes du lave en ny ordre på webshoppen.

Oplysning om klagemuligheder

Vi håber du vil tage fat i Fashion Fifteen først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse shop@fashionfifteen.com