HANDELSBETINGELSER 

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
Fashion Fifteen modtager betaling med Dankort/Visa, Maestro (3D), Visa - Elektron, American Express, Mastercard, Visa, JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Fashion Fifteen Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Fashion Fifteen forbeholder sig dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til Sydbank. Ordren afsendes når bankoverførslen er modtaget.
Vi samarbejder også med Viabill - Betal når du vil. Se mere info her.


LEVERINGSOMKOSTNINGER I DANMARK:
PostNord pakkeshop 19.- 
Postnord Privat levering: 49.- 
GLS til pakkeshop og erhvervsadr: 19.-
GLS til privat adr: 49,- 

LEVERING TIL UDLANDET:
Vi levere til udlandet med dit lokale fragtselskab. Postnord / UPS / GLS: fra 49.-  


LEVERING:
Fashion Fifteen leverer typisk fra dag til dag. I forbindelse med helligdage, udsalgsstart og lign. kan der dog forekomme en leveringstid på 2-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Fashion Fifteens leverandører.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Enhver tvist mellem Fashionfifteen og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 30 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre. 

Pengene bliver automatisk tilbageført på samme betalingskort, som blev brugt ved købet. Du vil ikke modtage en mail fra os, når vi har refunderet pengene. Bemærk, at returprocessen kan tage op til 14 dage.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du står selv for returfragten, og benytter du vedlagte returlabel, bliver der fratrukket 39 kr. fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i enten en GLS pakkeshop eller PostNords pakkeshop, alt afhængig af hvem der leverede ordren.

Du er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere pakken til os, og du bærer ansvaret for eventuelle skader, der opstår under returtransporten. Det er ikke muligt at annullere dit køb ved at afvise modtagelse af varen. Hvis du undlader at afhente din pakke, og den returneres til os, vil der blive trukket 39 kr. fra din ordre.


VARERETURNERING:
Fashion Fifteen
Sletten 59A
7500 Holstebro
CVR: 31 32 73 69

Bemærk, vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til send som pakke uden omdeling. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark eller GLS når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for os at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Fashion Fifteens Webshop.

OMBYTNING: 
Hvis varen ønskes ombyttet til en anden størrelse eller vare, bedes du lave en ny ordre på webshoppen.


ÆNDRING AF LEVERINGSADRESSE:
Leveringsadresser kan ikke ændres. Vi sender kun til den leveringsadresse, der blev indtastet, da ordren oprindeligt blev placeret. Derfor opfordrer vi dig til omhyggeligt at kontrollere og bekræfte din leveringsadresse, før du fuldfører din ordre, for at sikre en problemfri levering af dine varer.

ANNULLERING AF ORDRE: Det er normalt ikke muligt at ændre eller annullere en ordre, når den først er blevet placeret. Det kan ske, at din ordre bliver annulleret på grund af udsolgte varer. Hvis dette sker, vil alle beløb automatisk blive refunderet.
Oplysning om klagemuligheder

Vi håber du vil tage fat i Fashion Fifteen først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse shop@fashionfifteen.com