SOAKED IN LUXURY

Soaked in Luxury stræber efter at give en unik følelse af luksus og tilbyde kvinder en ung, smart og moderne stil. Soaked in Luxury’s succes ligger i evnen til at designe unikke og moderne styles til attraktive priser.
Kategorier
Størrelser
Farve

SOAKED IN LUXURY


Skal det være feminint og moderigtigt, men på en uhøjtidelig og alligevel attraktiv måde, så er Soaked in Luxury det oplagte valg. Du vil nyde hvert et sekund iklædt skønne styles fra dette populære danske brand. Et væld af skønne detaljer, spændende materialer og ikke mindst en høj kvalitet til attraktive priser har været med til at gøre dette mærke yderst populært. Vælg bl.a. imellem:

Soaked in Luxury blazer
Soaked in Luxury bluser
Soaked in Luxury jumpsuits
Soaked in Luxury kjole
Soaked in Luxury nederdele
Soaked in Luxury toppe


Vi har fundet de mest spændende og uimodståelige feminine designs frem til dig fra dette altid innovative brand. Designs i skønne materialer og et væld af farver og mønstre er prikken over i’et i enhver garderobe. Og så får du tilmed Soaked in Luxury til altid attraktive priser her hos Fashionfifteen.dk.


Soaked in luxury: Til dig der elsker luksus


Der er ikke noget som at forkæle sig selv og sin garderobe med rigtig luksus. Med Soaked in Luxury finder du luksus, som alle har råd til. De ualmindeligt lækre detaljer og de skønne materialer udgør tilsammen med de altid trendy designs en sand perle indenfor dansk mode, når det er bedst.


Du får den helt unikke følelse af luksus, når du iklæder dig tidssvarende og trendy styles fra dette spændende brand.


Unikke styles fra Soaked in Luxury


De mange kollektioner byder på altid unikke styles. Der er designet til den selvsikre unge kvinde, der har en stærk personlighed og ikke er bange for at vise den. Alligevel er stilen uhøjtidelig og feminin.


Skal du vise din egen helt unikke stil, så er et spændende valg en Soaked in Luxury jumpsuit. En Soaked in Luxury buksedragt eller jumpsuit er nemlig tilpas iøjnefaldende og afhængigt af, hvor feminin eller casual du ønsker at se ud i din fremtoning, så kan valget enten stå på et par enkle sneakers eller et par feminine støvletter.


Attraktive priser


Synes du, at det er for godt til at være sandt, når du kigger på de mange luksuriøse designs fra dette brand, så tro blot dine egne øjne – her får du luksus, smukke trendy designs og kvalitetsmaterialer til attraktive priser. Det er en del af brandets filosofi, at lækkert modetøj er til alle, og prisniveauet forsøger at matche denne filosofi.


Ung, smart og moderne stil fra Soaked in Luxury


Filosofien bag disse populære designs er endvidere at give kvinder trendy designs i ung, smart og moderne stil. Der er lagt vægt på høj kvalitet og på:


 • Design med enkelt og uhøjtideligt look

 • Design i attraktivt look med feminine detaljer

Med valg af smukke styles fra Soaked in Luxury bliver din garderobe både cool og casual på én og samme tid med den helt rette følelse af luksus. Her får du rig mulighed for at skabe din egen helt personlige stil – at understrege dit helt eget look med din tøjmode.


Stilen går ikke ubemærket hen og har da også opnået stor popularitet blandt især unge kvinder. Skal du med på den cool bølge af lækkert luksuriøst design, så skal du være Soaked in Luxury.


Cool bluser


Den unge stil er let at få øje på blandt de mange flotte og cool bluser. En Soaked in Luxury bluse er som oftest præget af et yderst indbydende og smart print eller motiv. Disse bluser næsten emmer af liv og ungdom, og farverne er da heller ikke sparsomme på de mange spændende designs. Her finder du bl.a. designs som:


 • Bluser med smukke læg

 • Bluser med detaljerede flæser

 • Bluser med stilfulde og funktionelle opsmøg

 • Bluser med spændende halsudskæringer

Din dag bliver spændende, stilfuld og ikke mindst moderigtig med lækre styles fra det trendy brand Soaked in Luxury.


Flotte skjorter fra Soaked in Luxury


Skjorter kan i dag bruges til stort set alle lejligheder. Tilsæt en stilfuld blazer, en cool læderjakke eller en blød Soaked in Luxury cardigan eller måske en yndig Soaked in Luxury nederdel, så kan du forme dit udtryk præcis, som du ønsker. Her finder du flotte skjorter i såvel klassiske farver som innovative prints. Find dine skjorter i spændende designs, former og længder. Du finder tilmed skjortekjoler, der er yderst elegante til både hverdag og fest.


T-shirts med skønne prints


Din basisgarderobe er ikke komplet uden en eller flere smarte t-shirts fra dette brand. Det er creme de la creme indenfor ung og hip mode. En Soaked in Luxury t-shirt byder på spændende statements, modige prints og motiver, der bare må ejes. Lad din t-shirt sætte stilen for resten af dagen med et par cool jeans, et par slidte sneakers og en cool Soaked in Luxury jakke.


Bukser i trendy designs fra Soaked in Luxury


Innovative bukser, farverige bukser, cool bukser eller klassiske bukser – Soaked in Luxury bukser har det hele. Det kan være næsten umuligt at vælge, men én ting er helt sikkert: Moderigtige bukser til den unge kvinde har aldrig været mere spændende end med dette skønne brand. Her finder du gennem tiderne bl.a.


 • Bukser i casual fit i brushed materiale fyldt med skønne prints

 • Bukser i blødt og stretchy crepe materiale med straight fit i klassiske farver

 • Bukser med high waist, regular eller low waist med forskellige benlængder og vidder

Bukser fra Soaked in Luxury er alt andet end kedelige. Forskøn din dag og din garderobe med lækkerier fra dette spændende mærke. Top det med en smart, varm og funktionel Soaked in Luxury frakke og din stil bliver fuldendt.


Smart og blød strik


Skal det være hyggeligt, så skal det være Soaked in Luxury strik. Skønne farver, bløde former og som altid kvalitet, der holder. Her finder du masser af styles, der kan matche din dag, uanset om den skal være stilfuld, feminin, afslappet eller praktisk. Tilsæt en blød og behagelig Soaked in Luxury top indenunder og komforten er lige som den skal være.


Luksuriøse Soaked in Luxury kjoler


Skal du føle dig smuk, feminin og attraktiv, så kan en Soaked in Luxury kjole let hjælpe dig på vej. De mange spændende styles er både utroligt smukke i deres former og har med et væld af fine og nuancerede detaljer præcis den luksus, der skal til for at gøre en kjole næsten uforglemmelig. Kollektionerne har gennem tiderne bl.a. budt på:


 1. Kjoler med smukke læg de helt rette steder for at understrege det feminine

 2. Kjoler med et væld af detaljer på bl.a. ærmer og halsudskæringer

 3. Kjoler med spændende længder, former og materialevalg

Blandt de spændende materialevalg, som Soaked in Luxury har budt på, kan nævnes shiny plisssémateriale, bladformede blonder, velourmateriale i let draperet look m.m. Det bliver aldrig kedeligt, når du ifører dig lækker og luksuriøs kjole fra dette brand. Tilsæt en stilfuld Soaked in Luxury blazer og et par stiletter og dit look vil være perfekt.


Lækre accessories


Det er ikke blot modetøj fra dette spændende brand, der er fundet vej til den danske unge modebevidste kvinde – også et stort og spændende udvalg af accessories har fundet vejen til de unge kvinders hjerter. Her har du bl.a. kunne finde Soaked in Luxury taske og Soaked in Luxury tørklæde mellem de mange lækre styles.


Kollektionerne har også budt på lidt til det ustadige danske sommervejr – nemlig smart og stilfuld Soaked in Luxury regnjakke. Fra inderst til yderst har disse kollektioner sæson efter sæson formået at imponere og forkæle sin fanskare.


Soaked in Luxury udsalg


Fashionfifteen.dk har fundet de allerbedste Soaked in Luxury tilbud frem til dig sammen med altid gode priser på dette brand samt vores øvrige populære danske mærkevarer. Her finder du dansk mode til attraktive priser i et væld af uimodståelige designs.


Altid hurtig levering


Vi sørger som altid for hurtig levering, når du handler hos Fashionfifteen.dk. Vi har sørget for de nyeste trends indenfor dansk modetøj på lager til dig, så du kan få omgående levering. Det er en del af vores altid gode service.


Spørg kundeservice


Har du spørgsmål til styles, størrelse eller designer, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice mandag til fredag i tidsrummet 8.00-11.00 på tlf. 97410415 eller på mail shop@fashionfifteen.com. Vi glæder os til at hjælpe dig.


Fuld returret


Du kan selvfølgelig returnere dine varer, hvis du har fortrudt dit køb. Vi tilbyder hele 30 dages fuld returret på dine varer. Vi ombytter gerne til den helt rigtige størrelse helt uden beregning, hvis størrelsen ikke passede som ønsket – det er også en del af vores gode service.


Billig fragt i Danmark


Her hos Fashionfifteen.dk tilbyder vi altid billig fragt på vores varer. Det eneste det kræver er, at dine varer leveres her i Danmark. Vi glæder os til at forkæle dig med alt det bedste indenfor dansk modetøj til kvinder.