SOAKED IN LUXURY TOPPE

Kategorier
Størrelser
Farve

Soaked in Luxury toppe

Soaked in Luxury toppe er overdele til piger og kvinder, der ønsker en unik følelse af luksus i deres outfit. I vores sortiment med Soaked in Luxury toppe finder du både afslappede hverdags- og luksustoppe i lækre prints og skønne farver. Det danske mærke er klassisk elegance, feminisme og kvalitet til overkommelige priser.

Er du på udkig efter en top fra Soaked in Luxury, så finder du her forskellige modeller og varianter, som du kan bruge til ethvert outfit og til enhver anledning.


En Soaked in Luxury top til enhver lejlighed

Der er en Soaked in Luxury top til enhver anledning. Har du brug for en lækker basic top, der både kan bruges for sig selv i sommerperioden og under en bluse i vintermånederne, har Soaked in Luxury en basic kollektion med toppe i forskellige farver og lækre kvaliteter. Du vil kunne finde en Soaked in Luxury top til lige netop det, som du har brug for.

Derudover findes der en række ærmeløse toppe i unikke prints, der kombinerer tidens flotteste farver. Disse kan bruges til hverdag, men er også oplagt til en aften på restaurant eller til et finere selskab. De smukke prints gør netop, at Soaked in Luxury toppe er alsidige og nemt kan bruges til forskellige lejligheder alt afhængig af, hvordan du vælger at style dem. Her er der i høj grad kælet for detaljerne med smukke halsudskæringer og feminine snit, der komplimenterer kvindekroppen.


Soaked in Luxury toppe med pasformer der komplimenterer din krop

Med en Soaked in Luxury top vil du altid få et item, der passer til netop din kropstype. Af samme grund kan en Soaked in Luxury top fås i forskellige størrelser: XS til XL. Således vil der altid være en Soaked in Luxury top, der passer til lige netop dig og din pasform. Det danske modebrand har fokus på at skabe items, der har klassiske og feminine snit, og komplimenterer kvindekroppen og samtidig giver masser af komfort. Det mest afgørende er, at du som kvinde føler dig godt tilpas i en Soaked in Luxury top, og at der dermed altid er en pasform eller et snit, der komplimenterer de dele af din krop, som du helst vil fremhæve.

Netop derfor har Soaked in Luxury skabt en lang række toppe i forskellige pasformer og med varierende detaljer. Fælles for dem alle er, at de er lavet af lækre og komfortable materialer, som føles behageligt på huden.


Soaked in Luxury toppe i lækre materialer

Soaked in Luxury toppe kommer i mange kvaliteter og designs og fås både som feminine toppe, bløde basistoppe, festlige toppe, ensfarvede toppe, toppe med prints, mønster og i stærke farver.

Med en Soaked in Luxury top kan du vide dig sikker på, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Netop fordi komfort altid er i højsædet hos det danske brand, fremstilles en Soaked in Luxury top altid i kvaliteter, som er behagelige og som samtidig komplimenterer designet.

Der er kælet for kvaliteten på alle toppe fra det danske modebrand, så du altid har lyst til at tage en Soaked in Luxury top på enten alene sammen med en nederdel eller et par bukser, under en kjole eller under en blazer. En Soaked in Luxury top føles lækker og behagelig mod huden.


Stort udvalg af luksus toppe fra Soaked in Luxury

Leder du efter den perfekte top til weekendens fester, så kan du finde den i vores udvalg med Soaked in Luxury toppe her på siden. Vi har toppe fra det danske kvindebrand, der skiller sig ud i mængden, hvis du føler for at skrue lidt ekstra op for looket. Sæt den sammen med et par højtaljede bukser eller en nederdel, et par stiletter og en masse accessories til en tur i byen sammen med veninderne, eller sæt en Soaked in Luxury top under en cardigan og hop i et par flade støvler eller sneakers for et mere afslappet look.

Her hos Fashion Fifteen tilbyder vi toppe fra Soaked in Luxury med feminine detaljer, som komplimenterer kvindekroppen, uanset hvilken figur du har. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et stort og flot udvalg af Soaked in Luxury toppe til dig, der leder efter noget nyt, du kan have på til enten hverdag eller fest. Hvad end du er til en farvestrålende top med print, eller du foretrækker noget mere klassisk, så kan du finde din nye Soaked in Luxury top her på siden.