GESTUZ

Gestuz leverer tøj til den moderne og modebevidste kvinde. De tilbyder hver sæson en spændende og sofistikeret kollektion med stor vægt på kvaliteten og de uforventede detaljer.

Kategorier
Størrelser
Farve

Gestuz cat-walk show

Gestuz er enestående dansk mode til dig, der holder af feminint tøj med spændende detaljer og masser af lækre farvesammensætninger og mønstre. Må dit tøj være en smule vovet, men alligevel feminint og elegant, så vil du elske denne innovative designer. Gestuz tøj byder bl.a. på spændende designs indenfor:

Gestuz buksedrager
Gestuz jakker
Gestuz strik
Gestuz toppe
Gestuz tilbud og altid favorable priser, så du og din garderobe kan blive helt up-to-date med smukt dansk modetøj.

Gestuz: Tøj du bare må eje


Tøj fra Gestuz er tøjet du bare må eje. Her får du klassiske looks i nye forklædninger. Der er lagt vægt på gode nutidige trends i skøn forening med klassiske designs. Her får du også designs med et væld af overraskelser – overraskelser, der kan være næsten helt uimodståelige.

Perfekt til hverdag


Basisgarderoben bliver lidt mere stilfuld med skønne designs fra denne altid spændende designer. Det perfekte bud på alt du behøver til basisgarderoben vil uden tvivl indeholde bl.a.:

Gestuz bukser i elegant klassisk look
Gestuz nederdel i feminint design
Gestuz strik med farverige print

Med styr på basisgarderoben er det let at tilsætte de sidste feminine detaljer så som spændende sko og støvler fra denne enestående danske designer.

Smukke Gestuz sko og støvler


Basisgarderoben vil elske at få selskab af et eller flere par af de populære Gestuz støvler og sko. Her finder du smarte, klassiske og smukke designs i både støvler og sko, der er matcher såvel basisgarderobe som festlige lejligheder.

Lad dit outfit blive helt perfekt med skønne kreationer til fødderne fra dette spændende brand – nutidigt, tidløst og beundringsværdige er de ord, der kendetegner designs fra dette populære danske brand.

Casual og cool


Alt i din garderobe behøver ikke være beundringsværdigt – det kan også bare være hyggeligt, så som en Gestuz T-shirt med smarte broderier eller prints eller måske en Gestuz strik i varme og behagelige materialer. Tilsæt et par casual jeans fra denne designer, så får du et både afslappet og cool look, der tilmed er yderst komfortabelt.

Ingen fest uden Gestuz


Er det festlige lejligheder, der lokker med imponerende fashion muligheder, så må du ikke snyde dig selv for lækkerier som:
Gestuz buksedrager
Gestuz læderjakker

Læder på fra top til tå eller i smart kombination med en let og feminin bluse – det kan være næsten svært at vælge. Uanset, så byder denne kreative designer på et væld af muligheder for friske sammensætninger, sofistikerede looks og masser af høj kvalitet – altid med et feminint touch.

Feminint badetøj


En tur til stranden kan hurtigt blive lidt mere stilfuld med lækkert badetøj fra denne innovative designer. Både Gestuz bikini og Gestuz badedragt overrasker og forkæler på én og samme tid. Det er lækkert design og materialer, hvor både komfort og funktionalitet går op i en højere enhed. Både strandtøj og jeans bliver bare lidt federe i sin helhed sammensat med en lækker kimono. En Gestuz kimono er da også prikken over i’et i ethvert outfit. Spækket med lækre prints, skønne farver og flotte detaljer – det er creme de la creme indenfor dansk mode.

Kvaliteten er i top


Når du handler modetøj fra denne enestående producent, så får du altid højeste kvalitet. Der er kredset om alle detaljer og såvel syninger som valg af materialer er med øje for kvalitet, komfort og pasform.

Holder farven vask efter vask


De mange spændende kreationer fra denne danske designer er spækket med farver og atter farver. Den høje kvalitet af de valgte materialer og den høje kvalitet af prints og motiver giver dig modetøj, der holder farven vask efter vask.

Designeren bag


Bag Gestuz står den danske designer Sanne Sehested, der skabte dette spændene brand tilbage i 2008. Med udspring i egen tøjstil og garderobe ønskede hun at kreere den altid populære rock’n roll stil, men kollektionerne har sidenhen bevæget sig over i mere sofistikerede og elegante looks.Anerkendt og elsket i såvel Danmark som det store udland, så her vi her at gøre med en designer, der har formået at imponere sin fanskare gennem tiderne - dette bl.a. med de mange vovede designs.

Vovede designs


I hver kollektion fra denne innovative designer finder du masser af designs, der har helt sin egen stil. De er vovede, de er spændende og ikke mindst imponerende.

De forskellige designs har som oftest en fælles identitet i deres udtryk og her finder du:

  • Modetøj til den mangfoldige unge kvinde

  • Modetøj til den modige, den energifyldte og den selvsikre unge kvinde

  • Modetøj til den kvinde, der hellere vil være cool i gadebilledet end det uopnåelige mode-ikon

Dette er ordene fra designeren selv og efterspørgslen taler sit eget sprog. De mange vovede designs matcher både hverdag og fest, og de er bestemt ikke kedelige.

Gestuz udsalg


Du finder altid masser af spændende Gestuz tilbud og tilbud på de øvrige populære danske mærker, som vi fører her hos Fashionfifteen.dk.
Vi har sørget for de mest trendy og moderigtige danske designs til altid favorable priser – dette endda uden at gå på kompromis med kvaliteten. Designeren elsker at overraske med uventede detaljer – dem finder du helt sikkert i de mange lækre styles fra Gestuz.

Returret på dit køb


Du er velkommen til at returnere dit køb. Du har hele 30 dages fuld returret, når du handler hos os. Det skal være let at handle online, og driller det købte med hensyn til størrelse, så ombytter vi gerne helt gratis til den helt rigtige størrelse.

Hurtig levering af din ordre


Hos Fashionfifteen.dk har vi sørget for et lager spækket med de nyeste designs fra både Gestuz og de øvrige populære danske designere – det betyder, at din ordre sættes til omgående levering, når du bestiller dit modetøj hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at forkæle både dig selv og din garderobe med lækkerier fra den danske modeverden.