MUNTHE

MUNTHE har gennem mange år været kendt for sin forkærlighed for unikke detaljer, gennemførte ideer og sin evne til at kombinere det rå og elegante. MUNTHE er letgenkendelige med deres frisindede, kunstneriske og kontrastfyldte unikke designs, der både er afslappet og festligt.

Kategorier
Størrelser

Tøj du vil elske fra MUNTHE

Er du til råt eller elegant, street style eller skandinaviske farver, kontrastfyldt eller måske afslappet og festligt - så finder du alt dette og meget mere i de mange spændende styles fra MUNTHE. Her får du raffinerede designs, der møder alle de kvinder du er. Det er stilsikre designs i højeste kvalitet fra dette danske mode-ikon. Her får du bl.a.:

Bluser • Bukser • Skjorter • Nederdele • Strik • Toppe • Jakker • T-shirts • Kjoler


MUNTHE: Populært hos unge kvinder


FashionFifteen.dk er stolte over det spændende samarbejde med denne store danske designer indenfor moderigtigt tøj til unge piger og kvinder. Vi glæder os til at lukke dig ind i det magiske MUNTHE-univers, der byder på det ene fantastiske design efter det andet – uanset om det er til hverdag eller fest. Et brand, der bestemt ikke er ukendt på den internationale scene.


Tøj du vil elske


Den danske modeverden er spændende i en grad, at det er næsten ubegribeligt. De store navne på den danske modehimmel tæller i allerhøjeste grad dette spændende brand MUNTHE (tidligere munthe plus simonsen), der år efter år har bevidst sit værd med en stadig stigende popularitet. Dette fashionable modetøj i eksklusiv design og med fokus på højeste kvalitet er især populært hos unge piger og kvinder, der ønsker en garderobe fyldt med tøj, der er elsket helt ned til mindste fiber.


Det hitter hos de unge piger


Og det er netop sådan de fleste har det med dette brand – det er helt umuligt ikke at elske disse lækre kreationer til alle sæsoner og alle lejligheder. Blandt vores mest populære designs kan bl.a. nævnes:


 • MUNTHE kjole

 • MUNTHE jakke

 • MUNTHE nederdel

 • MUNTHE bukser

Alt hjertet kan begære til basisgarderoben og festlige lejligheder og ingen garderobe heller uden et lækkert MUNTHE tørklæde til at fuldende det perfekte look.


Altid unikke detaljer


Uanset om du vælger stilfuld og raffineret MUNTHE skjorte, en blød og hyggelig MUNTHE strik eller måske en cool MUNTHE t-shirt, så kan du være sikker på, at du får design fyldt med altid unikke detaljer.


Her får du tøj, der er kredset om – tøj, der er fremelsket med nøje overvejelse af selv de mindste detaljer. Det er ren forkælelse for både dig og din garderobe.


High end fashion fra MUNTHE


Vil du føle dig for lækkert klædt på, så er der ingen tvivl om, at det skal være MUNTHE tøj. Det er det ypperste indenfor high end fashion, men på en skøn og afslappet måde, der sikrer, at du er:


 1. Perfekt og stilfuld klædt på uden at være overdressed

 2. Casual i dit look men på en meget cool, kunstnerisk og sofistikeret måde

Her får du nogle af Danmarks absolut mest hotte designs med spændende farvesammensætninger, snit og motiver.


Råt og elegant


Er du til street look, så kan denne designer helt sikkert noget med sine mange kollektioner. Hos FashionFifteen.dk er vi helt ellevilde med de rå designs i lækker street style, der samtidig er kreeret på en måde, så du altid formår at se elegant ud samtidigt. Det er utroligt, hvad disse kollektioner giver af kombinationsmuligheder, og derfor finder du også styles fra MUNTHE perfekt til både hverdag og fest.


Den perfekte garderobe til hverdag og fest


Ingen garderobe uden MUNTHE. Lad hverdagen og ikke mindst din garderobe blive lidt mere festlig med lækre styles fra dette enestående brand.


Her finder du lækkerier, der faktisk er helt uimodståelige, og det kan næsten være svært at vælge casual, når der nu er så meget lækkert at vise frem på en helt almindelig hverdag. Det kan være næsten umuligt at vælge imellem:


 • Rå og cool street look

 • Elegant og feminint sofistikeret look

 • Kunstnerisk, farverigt og kontrastfyldt look

MUNTHE giver dig alle muligheder. Hverdagen bliver sjovere og festen bliver bare lidt bedre med designs fra denne vidunderlige designer.


Festens midtpunkt


Med så fashionable designs på en afslappet og elegant måde, så kan det næsten være svært ikke at blive festens midtpunkt – i hvert fald, hvad tøjstil angår.


De er så beundringsværdige og specielle i deres fremtoning disse mange spændende styles, at du nærmest må forvente en vis mængde opmærksomhed. Om ikke andet, så et væld af beundrende blikke.


Unikke designs fra MUNTHE


De mange lækre styles fra MUNTHE er bare unikke. Her er der fokus på at skabe noget ekstraordinært på en kreativ og kunstnerisk måde med fokus på de små detaljer. De unikke designs gør enhver, der bærer dem, helt unik i sit udseende, men på en sofistikeret og alligevel afslappet måde.


MUNTHE: Når casual er cool


Når du bærer tøj fra denne spændende producent, så føles det bare så afslappet – selv om stilen er elegant. Tøjet er designet:


 1. Med fokus på højeste komfort

 2. Med uovertruffen pasform

Netop dette er med til at give de mange styles en snert af casual på den cool måde. Det føles rart at have på. Det ser rart ud og så er det tilmed så hot og trendy, at det bare er uimodståeligt – uanset om det er en cool MUNTHE top eller lækre casual MUNTHE bluser.


Det populære MUNTHE-univers


Designeren bag, Naja Munthe, har om nogen forsøgt at skabe kollektioner, der tager dig med helt ind i et populært og næsten magisk univers. Ikke noget at sige til, at denne designer er så populær hos unge piger og kvinder. Skal det være in, så skal det være MUNTHE.


Hele 7 årlige kollektioner


De kreative designs vil ingen ende tage og heldigvis for det. Er du forelsket i MUNTHE kollektionerne, så kan du i den grad glæde dig til:


 • 7 årlige kollektioner, som denne designer forkæler sin fanskare med år efter år

 • Letgenkendelig high end fashion med unikke designs

De mange kombinationsmuligheder med styles fra de forskellige kollektioner gør det muligt altid at sammensætte de mest fantastiske outfits – uanset om det er til hverdag eller fest.


Den store popularitet i både ind- og udland, som denne spændende designer oplever, gør også, at kreativiteten bare flyder. Det ses i mange spændende designs. Kollektion efter kollektion formår dette brand at skabe styles, som du bare må eje.


International designer


Her har vi at gøre med et dansk brand, der kan prale med en stor interesse for de mange designs fra både ind- og udland. Ikke alene har nogle af denne designers topmodeller opnået prestigefyldte priser, men de mange lækre styles er også at finde på et væld af internationale catwalks og bæres desuden ofte af et væld af kendisser.


MUNTHE udsalg


FashionFifteen.dk giver dig de lækreste kollektioner af denne enestående designer. Hold øje med vores mange spændende MUNTHE tilbud og glæd dig over vores altid gode service og hurtige levering.


Vi giver dig alt det bedste i flot og trendy mode til kvinder fra de største danske brands.


Billig fragt


Du får naturligvis billig fragt på dine varer, når du handler hos FashionFifteen.dk. Så længe det drejer sig om ordrer til levering i Danmark. Vi har sørget for det hotteste og mest trendy indenfor dansk modetøj – det finder du altid på lager til omgående levering.


33 dages ombytningsret


Vi har gjort det let at handle online her hos FashionFifteen.dk – det betyder, at du kan returnere dine varer indenfor 33 dage, hvis du har fortrudt dit køb. Vi giver dig også mulighed for gratis at ombytte størrelse. Vi glæder os til at glæde dig – rigtigt god shopping her hos FashionFifteen.dk.