THE EARRING SHOP

Smykker er et must og ifølge mange kvinder, kan man aldrig få for mange af dem – dette gælder også de smukke øreringe fra The Earring Shop. Alle øreringe købes enkeltvis, så du kan sammensætte og dermed lave dine egne kombinationer.
Kategorier
Størrelser
Farve
Øreringe fra The Earring Shop er den perfekte måde at skabe og sammensætte et personligt udtryk, til at understrege og fremhæve dit outfit eller til at give lidt blikfang til det klassiske og minimalistiske look.

Her hos Fashion Fifteen har vi et stort udvalg af øreringe fra The Earring Shop til overkommelige priser, hvor alle har råd til at være med. Er du på udkig efter enkelt styk øreringe til dig selv eller en du holder af, er du kommet til det helt rigtige sted.

Historien om The Earring Shop


Det danske smykkebrand The Earring Shop blev etableret i København i 2017 af smykkedesigner Louise Work, som altid har haft en passion for smykker og især smukke øreringe, som hun mener er enhver feminin kvindes foretrukne måde at udtrykke sig på.

Med The Earring Shop ønsker hun at videregive den passion og tillid gennem smykkedesigns og dermed give kunderne produkter, der får dem til at føle sig specielle. Med øreringe fra The Earring Shop kan du være kreativ, legende og skabe din egen personlige stil.

Alle øreringe er designet i København. Smykkerne er nikkelfrie og fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Mix og match øreringe fra The Earring Shop


Alle øreringe fra The Earring Shop sælges enkeltvis, så du kan mixe og matche som du ønsker samt lave dine egne kombinationer af øreringe. Der er en rød tråd gennem hele kollektionen og udvalget, så mange ender med at købe 2,3,4 eller flere forskellige slags, når de er på udkig efter et par af de smukke øreringe fra The Earring Shop, da de kan mikses og matches alt efter stil og humør. Ved at vælge flere varianter, kan du nemt skabe flere forskellige looks, da du kan sammensætte præcis, som du ønsker og derved skabe din egen personlige stil.

Alle smykker fra The Earring Shop er håndlavet i Danmark og produceret i ferskvandsperler og ædelmetaller, som hver især har deres helt egen unikke form og farve, så ingen af smykkerne er derfor ens.

Skab din egen stil med smykker fra The Earring Shop


Du finder her på siden hele vores store udvalg indenfor øreringe fra The Earring Shop. Vores sortiment er utrolig bredt så mon ikke, at du kan finde nogle modeller, der falder i din stil og smag. Du finder her både ørestikker, creoler, hængeøreringe og meget mere.

I vores The Earring Shop kategori finder du et væld af stilarter blandt vores forskellige modeller og kollektioner af øreringe. Det bliver aldrig kedeligt at shoppe øreringe fra det danske smykkebrand, da de forskellige modeller og designs skaber et utal af muligheder for et personligt og unikt look.

Se det store udvalg af øreringe fra The Earring Shop online her!


Hos Fashion Fifteen forelskede vi os hurtigt i de smukke og unikke øreringe fra The Earring Shop, som har et stort udvalg af forskellige øreringe i belagt guld og med ferskvandsperler og ædelmetaller, som alle har en unik form og farve. Øreringene fås i forskellige former og størrelser, og de kan mikses på kryds og tværs, hvis du har flere huller i ørene, men du kan naturligvis og vælge at sætte dem sammen som et sæt, hvis du er mere til det enkle og klassiske look med de samme øreringe i begge ører.

I vores udvalg fra The Earring Shop finder du både store og hængende øreringe med unikke og rå perler, men du finder også de mere klassiske ørestikker med små perler eller uden. Med de mange forskellige variationer af øreringe, som du finder online her på webshoppen, er det nemt at mikse med de smykker, som du allerede har liggende i smykkeskrinet derhjemme eller du kan sammensætte dine egne unikke looks alt efter, hvilket humør du er i, hvilket outfit du har på eller hvilken anledning smykkerne skal bruges til.

Køb unikke og håndlavede øreringe hos Fashion Fifteen


Hos Fashion Fifteen sætter vi en stor ære i, at alle vores kunder kan få lov at opleve den unikke følelse, der er ved at gå med de helt rigtige øreringe, som samtidig matcher ens personlige stil. Vi tilbyder derfor altid et stort udvalg af smukke håndlavede designer øreringe fra The Earring Shop, så du kan finde de helt rigtige modeller, hvad end du er pige eller kvinde, som ønsker det mere klassiske par øreringe eller den mere moderne sammensætning af øreringe.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller sortiment, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne og kompetente kundeservice, som står klar til at hjælpe dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nye The Earring Shop øreringe i brug.