LOVE & DIVINE

Love & Divine er et førende dansk modetøjsbrand med luksuriøse styles i høj kvalitet til den moderne kvinde. Kollektionerne er altid unikke med smukke print og farver, som du kan sætte sammen på kryds og tværs. De feminine detaljer tilsættes et strejf af skandinavisk minimalisme.
Kategorier
Størrelser
Farve

Feminin luksus fra Love & Divine


Er du til feminine detaljer og stilfuld design, så er Love & Divine et brand du vil elske. Brandet har et skandinavisk touch, men meget mere feminint end du sikkert er vant til.

Det danske brand blev grundlagt i 2016 og siden deres start, har det været et ønske at designe feminine og stilfulde tekstiler til kvinder. Brandet stræber sig efter at kombinere enkle detaljer med gode kvaliteter. Deres mission er enkel. De ønsker, at alle deres stilarter kan blandes og matches afhængig af humør og lejlighed og hver enkelt style, skal have en fair og overkommelig pris. På den måde kan du fylde din garderobe op med lækre styles, uden du behøver at sprænge budgettet.

Love & Divine ønsker at skabe et legende og feminint luksus univers, hvor du kan matche ældre styles med det nyeste for et mere feminint og unikt look. Det skandinaviske touch finder du altid i detaljerne på tøjet fra Love & Divine.

Modebevidst design til hverdag og fest


Vil du gerne klæde dig modebevidst og feminint til både hverdag og fest, så er du kommet det helt rigtige sted. Du finder her på siden skønne styles til enhver anledning fra Love & Divine. Her kan du blandt andet finde styles som:

  • Kjoler

  • Bukser

  • Skjorter

  • Jakker

  • Skind


Farvekombinationerne på de forskellige styles er både modige og anderledes, og det er netop noget af det, der gør Love & Divine til noget ganske særligt.

Brug en af de farverige Love & Divine skjorter til hverdag sammen med et par stramme jeans og nogle fede sneakers. Med denne kombination opnår du et afslappet, men samtidig et stilfuldt look. Til de mere festlige lejligheder som for eksempel en bytur med veninderne, kan du hoppe i en elegant Love & Divine kjole eller kimono sammen med et par smukke stiletter. Så er du klar til at nyde en festlig aften.

Dansk feminin design i topklasse


Hos Fashion Fifteen er vi vilde med det danske brand Love & Divine. Deres store kærlighed for eksklusive materialer og skønne farver skinner igennem på hver enkelt style. Vi er derfor sikre på, at du også kan finde noget fra det danske mærke, som du hurtigt vil forelske dig i.

Love & Divine nyheder


Her på siden kan du finde de nyeste styles fra Love & Divine. Du kan blandt andet finde en ny skjorte eller en ny kjole, som du kan bruge til mange forskellige begivenheder. Derudover kan du også finde mange forskellige accessories, som du med fordel kan sætte sammen med dit Love & Divine outfit.

Tag et kig under vores nyhedskategori og bliv inspireret til dit næste køb af nyt tøj. Vi har altid de nyeste modedesigns fra anerkendte brands på lager. Så der vil helt sikkert være noget, som også falder i din smag.
Når du vælger at handle mode hos Fashionfifteen.dk, får du altid god service, hurtig levering og gratis levering i hele Danmark.

Love & Divine udsalg online


Hos Fashionfifteen.dk finder du altid et stort udvalg fra Love & Divine til fornuftige priser. I vores udsalgskategori kan du også finde et væld af skønne tilbud fra det feminine danske brand. Vores styles får du altid til favorable priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Få råd til endnu mere fra de største brands ved at slå et smut forbi vores udsalgskategori hos Fashionfifteen.dk.