BUKSER

Her finder du et stort udvalg af sæsonens mange bukser og leggings, alt fra det afslappede hverdagslook til det festlige og farverige. Style dine bukser med et par fede sneaks eller stiletter, lidt feminine smykker og du er klar til at indtage verdenen.


Mærker
Størrelser
Farve

Læs mere om bukser

Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Derfor kan du også finde billige bukser til både hverdag og fest, når du handler dine modelækkerier her hos os.

Glem ikke at tilsætte altid spændende tilbehør til dit outfit i form af feminine smykker, friske tørklæder eller cool bælter. Vi forkæler med det bedste af det bedste fra top til tå i vores store sortiment af mærkevarer.

Kvalitet i særklasse


Det er bare lidt mere lækkert at handle hos FashionFifteen.dk – vi har nemlig sørget for kvalitet i særklasse. De mange spændende designs emmer af høj kvalitet fra designere, der har kælet for detaljen. Og det er netop ofte de små, men vigtige detaljer, der gør hele forskellen, når det gælder det perfekte look og designs, der holder til hverdagen. Glæd dig til:

  1. Materialer med stor farveægthed

  2. Slidstærke sømme og syninger

  3. Pasform og farver, der holder vask efter vask

  4. Lækker pasform og høj komfort


Der er ikke sparet på forkælelsen, når du handler hos os og du kan roligt shoppe løs. Vi har sørget for skønne priser og et væld af farver, former og materialer, så der er altid er noget for hver en smag og til hver en stilart.

Flot, feminin, casual, cool eller eksklusiv


Lad din personlige stil skinne igennem, når du vælger dagens outfit. Vi lader dig vise alle de kvinder du er – uanset alder og størrelse. Dit outfit siger meget om dig – både dit farvevalg, måden du sammensætter toppe, underdele og accessories og måden du styler på. Skal det være casual og afslappet med løsthængende skjorte til dine jeans, eller er du mere til skjorten nede i den velstrøgne buks med et cool bælte?

  • Dame bukser i mange spændende varianter


Vi giver dig mulighed for at mixe og matche både under- og overdele på mange spændende måder. Få et yndigt og feminint look med bløde blonder til dine bukser eller et casual look med afslappet T-shirt med print til dine jeans.

Få det flot og eksklusivt med stilfuldt design og højtaljede bukser eller måske buksedragt tilsat en høj hæl eller bliv sporty med joggingbukser, leggings eller sweatbukser tilsat en cool hoodie – kun fantasien sætter grænser, når du sammensætter dagens outfit.

Til hverdag, sport eller fest


Vi klæder dig på til hver en anledning uanset, om det er til hverdag, fest eller sportsbegivenheder. Her finder du habit bukser, cowboy bukser, trompet bukser, løse bukser og de mere festlige af slagsen i et væld af farver, former og længer. Find dem med print, mønstre, striber, i læder, med tern eller måske med lav talje.

Vi byde naturligvis også på de mere klassiske og altid tidløse farver og designs som bl.a. hvide bukser og sorte bukser, der egner sig fortræffeligt til både hverdag og fest. Fyld garderoben op med både festligt, sporty og tidløst designs, så er du altid dækket godt ind og kan møde velklædt og trendy looking op til hver en lejlighed.

Bukser udsalg


Vi har ikke alene sørget for lækre designs – vi har også sørget for lækre priser. Du finder masser af tilbud på bukser her hos FashionFifteen.dk. Vi giver dig skønne rabatter og attraktive priser, når du til hver en tid kan shine garderoben op og forkæle dig selv med lækkerier fra de største mærker.

Med smarte bukser i garderoben, så kan du på ingen tid blive hot i en fart. Det være sig uanset, om du er mere til de farverige og festlige designs, eller du holder mere af de mere klassiske og tidløse farver. Vi sørger for høj kvalitet og skønne priser til dig, der sætter en ære i modebevidste valg.

Hurtig levering


Høj kvalitet, lækkert design og små priser, så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være vores altid hurtige levering. Vi har sørget for god service til dig, der handler online modetøj til piger og damer her hos FashionFifteen.dk – vi sørger nemlig for hurtig levering:

  1. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

  2. Billig fragt i hele Danmark

  3. Returret i hele 30 dage


Skulle du mod al forventning komme til at bestille en forkert størrelse, så har du naturligvis mulighed for gratis ombytning til den rigtige størrelse – der er også en del af vores altid gode service.

Har du spørgsmål til din bestilling, en farve eller et brand, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de modelækkerier, som du drømmer om.

Du kan fange os i kundeservice på alle hverdage fra kl. 8.00-11.00 på tlf. 97 41 05 14. Du er også velkommen til at skrive til os på mail shop@fashionfifteen.com.