SKIND

Størrelser
Mærker
Farve

Skind

Hos os finder du et stort udvalg af skind og læder fra alle de store mode mærker, såsom Gestuz, Munthe, Denim Hunter, In Wear, Nümph og Soaked in Luxury.

Skind har i de seneste år virkelig fået et stort comeback, og ses nu både brugt til lækre jakker, nederdele, bukser og endda leggings. Skind giver dig mange muligheder, og er med til at tilføje et råt og elegant udtryk til din stil og outfit.

Du kan bruge skind i mange sammenhænge, især nu hvor leggings i læder og bukser i læder er begyndt at dominere det danske mode billede.

Her hos FashionFifteen.dk finder du et bredt sortiment af skønne skindprodukter, i mange forskellige farver og modeller, alle med det til fælles at de er lavet af den bedste kvalitet og med den bedste komfort.

Skind og læder

Skind hører sig ikke længere kun til hos tasker, punge og lækre varme handsker. I dag ses læder og skind i mange produkter, såsom bukser, nederdele, kjoler og stramtsiddende leggings. Mange kvinder elsker skind, uanset om det handler om en lækker skindtaske, en rå skindjakke eller et par flotte eksklusive bukser i skind.

Her hos FashionFifteen.dk har vi samlet et stort udvalg af forskellige styles, som er lavet i de lækreste bløde skindtyper. Alle har en behagelig pasform og sidder komfortabelt på kroppen.

Lækre skindjakker i høj kvalitet hos FashionFifteen.dk

Skindjakken er en tidløs klassiker, som i mange år har været en favorit blandt mange moderne kvinder. En skindjakke er alsidig, og den kan bruges til næsten alt, men også til den fleste anledninger og endda næsten hele året rundt.

Med andre ord, så bliver du aldrig af din skindjakke. Du kan blandet andet bruge den som en lækker overgangsjakke, når vejret skifter. Men du kan også sagtens bruge den indenfor, nøjagtig som du bruger din cardigan eller blazer.  Skindjakken giver dig et eksklusivt look, og vælger du en med at klassisk snit, kan du bruge den til at understrege din klassiske og feminine stil.

Lækre moderne leggings i skind

Skindleggings er de i de seneste år blevet en meget populært del, af den moderigtige og trendy garderobe. Det kan vi hos Fashion Fifteen også godt forstå, for skindleggings er både bløde og dejlig behagelige at have på.

De fleste skindleggings er lavet med en elastik eller en enkelt lynlås i taljen, hvilket gør at de sidder behageligt og komfortabelt på kroppen.

Det er nemt at style dine skindleggings, brug dem for eksempel sammen med en lækker skjorte og en lækker strik, eller brug dem sammen med en feminin top og en smart cardigan. Med et par skindleggings er du sikret et eksklusivt look med kant, som du nemt kan bruge til både hverdag og fest.

Nederdele i skind giver et eksklusivt og elegant stilet look

En nederdel er en super smart måde at skabe et stilet look på. Med de forskellige nederdele i ægte skind, kan du nemt kombinere dit elegant look, med både kant samt en flot stil. Style din nye skindnederdel med en lækker t-shirt og et par fede sneakers, så har du et elegant og stilet hverdagslook. Skal du bruge skindnederdelen til en aften i byen, kan du bruge den sammen med lækker skjorte og et par høje stiletter.