HUNKØN

Er du til farverigt modetøj, som du kan bruge igen og igen, så skal du tage et kig på vores store sortiment fra Hunkøn, som du finder her på siden. Vi glæder os til at inspirere dig til, hvordan du kan skabe et trendy outfit, som du vil føle dig smart og godt tilpas i.
Kategorier
Størrelser
Farve

Hunkøn

Hunkøn er et dansk, bæredygtigt brand, der skaber mode med kant og flotte farver til kvinder. Det unikke brand repræsenterer et farverigt univers, som du kan style på en væld af forskellige måder, og du kan vælge at tone det ned eller op alt efter humør. Hunkøns mission er at designe modetøj til kvinder, som ikke kun er trendy i en enkel sæson, men derimod kan blive en del af dine favoritter gennem længere tid.

Dansk modetøj med attitude


Hunkøn er et dansk modebrand fra København. Stilen er en blanding af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme. Bag brandet står de to trendskabende kvinder Anne Schøler og Trine Keseric. De to power kvinder mødtes under deres uddannelse på Teko, og snart fandt de partnerskab i fashionbranchen. Et forretningsskab som skulle vise sig at blive rigtig godt. Begge kvinder er selv sprudlende og derfor skaber de også farverigt tøj til kvinder med power og holdninger.

Eventyret startede tilbage i 2015 i en kælder i København, og senere blev Hunkøn kåret som ”et af de mest interessante og modigste Fashionbrands i Norden”. Hunkøn har formået at skabe flotte og unikke items, som fungerer godt, hvis du gerne vil skille dig lidt ud. Her er altså tale om Fashion, som er skabt og kreeret til kvinder – også kvinder med former og skæve pasformer. Med Hunkøn kan du finde styles, der klæder de fleste.

Hunkøn – design i flotte iøjnefaldende farver


Hos Hunkøn er der knald på farver og prints. Dette er ikke ensbetydende med, at alle items er i pangfarver eller neon nuancer, men derimod er det smukke farver, der generelt fylder meget hos det danske brand. Tøjet er et skønt miks af komplekse prints i smukke nuancer udført i et simpelt snit, som enhver kvinde kan bære samt føle sig godt tilpas i.

Når du vælger Hunkøn, er det på ingen måde tilfældigt, at der bliver sat farver på din garderobe. Farverne er nemlig med til at understrege energien på din dag og dit humør – og egentlig også hvordan du ønsker at fremstå overfor andre.

Med Hunkøn er det let at udstråle personlighed og power. Uanset om du vælger at hoppe i det fra top til tå eller blot bruger en enkelt style fra brandet som en del af dit outfit, så er dagen skudt godt i gang og klar til høj fart og godt humør.

Skab din egen personlige stil med tøj fra Hunkøn


Du kender måske følelsen af, at du har fundet et stykke tøj, som der bare føles helt rigtigt. Når din veninde eller kollega efterfølgende kommer i den samme style, er det ikke helt det samme længere, og det føles pludselig en lille smule mindre eksklusivt og særligt. Denne følelse slipper du for at få, når du vælger en eller flere af de smukke styles fra Hunkøn.

Det danske brand har nemlig sat en begrænsning på, hvor mange ens produkter der bliver produceret af hver. Du er således garanteret at møde et minimum af mennesker i samme kjole, bukser, nederdel, skjorte eller bluse, som du selv har på. Hunkøn er meget bevidst om den følelse af eksklusivitet, det giver, når du har fundet et lækkert stykke tøj, du føler dig godt tilpas i.

Essensen hos Hunkøn er også at minde alle kvinder om, at man ikke bare skal følge strømmen, men derimod skabe sin egen personlige stil og forfølge sine drømme.

Køb Hunkøn online her hos Fashion Fifteen


Hos Fashion Fifteen er vi stolte af at være Hunkøn forhandler. Vi er vilde med brandets udvalg af farverige og mønstrede styles, der kommer i de lækreste materialer, stilfulde snit og i en kvalitet der holder. Vi er derfor glade for, at vi kan tilbyde dig et stort udvalg af tøj fra Hunkøn her på shoppen.

Hos Fashion Fifteen garanterer vi altid gode priser og ikke mindst en god service overfor alle vores kunder. Det betyder blandt andet også, at vi sender dine varer afsted hurtigst muligt, så du snarest kan tage dine nye Hunkøn items i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Hunkøn eller nogen af vores andre produkter.