PHENUMB COPENHAGEN

Kategorier
Størrelser
Farve

Phenumb sko – Høj kvalitet og smukt design

Det lækre fodtøj som er håndlavet i Portugal, Spanien og Italien hos særligt udvalgte producenter, er dansk design, når det er bedst.

Phenumb Copenhagen går efter en skandinavisk og moderne stil med lidt kant, som er kendetegnet for Skandinavien. Derudover er fodtøj fra det danske brand lavet i et tidløst design, så du kan bruge deres items igen og igen – sæson efter sæson.

Phenumb formår at lave design, der passer til den mode- og stilbevidste kvinde, og deres designs vil ofte gå hen at blive en klassiker i din garderobe. Alt efter hvordan du vælger at style dit outfit, så vil et par sko fra Phenumb Copenhagen ofte være en sikker vinder. Brandet leverer stilsikkert design til alle sæsoner, hvor der afprøves nye trends indenfor modeverdenen. Du kan derfor være sikker på, at du hver sæson kan finde et par sko, støvler eller sandaler af høj kvalitet og i smukt design, som du vil synes om.

Ekslusivt fodtøj til gode priser


Med Phenumb Copenhagen får du fodtøj, der ikke bare er lavet af de bedste materialer, du får også kvalitetssko til fornuftige og gode priser, hvor de fleste kan være med.

Her på Fashion Fifteen har du mulighed for at shoppe et bredt udvalg af de fineste sko og støvler fra Phenumb Copenhagen uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Udover at være pæne og moderigtige sko, så er de også behagelige at have på. Vælger du et par sko eller støvler fra Phenumb, er du altså sikret et par virkelig gode sko med en fantastisk holdbarhed og i en kvalitet, som dine fødder vil elske.

Phenumb Copenhagen fuldender dit outfit


Når du tager et par sko på fra Phenumb Copenhagen, er du sikret et selvsikkert design, der vil være med til at fuldende dit look til både hverdag og til fest. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det danske brand gør det muligt, at du kan være med til at sætte dit personlige præg på dit outfit. Deres design og kvalitet er med til, at dit outfit bliver både trendy og perfekt til den givne anledning, uanset om det er på jobbet, til fritid eller til fest.

Når du ifører dig et par Phenumb sko eller støvler, vil du hurtigt opleve, at fodtøjet passer din fod til perfektion. Designet bliver udarbejdet i ægte læder, og læderets høje kvalitet er med til, at skoen eller støvlen tilpasser sig netop din fod, så du kan holde ud at have den på en hel dag eller aften uden at få ondt i fødderne.

Phenumb støvler


Phenumb Copenhagen har blandt andet fået stor succes med deres støvledesign, der gang på gang udviser respekt for modens trends og tendenser, hvor de skandinaviske linjer bliver twistet med lidt ekstra kant. Særligt er det støvlernes kant, der gør dem ekstra spændende, da du får rig mulighed for at sætte dit helt eget præg med et par støvler fra Phenumb Copenhagen. Et særligt karakteristisk træk er, at den rå kant står i kontrast til støvlens feminine træk. Du kan nemt selv skrue op eller ned for enten det rå eller det feminine, alt efter hvordan du vælger at style dit outfit, og alt efter hvilken stil du ønsker at udtrykke.

Phenumb støvler laves i kvalitetslæder, og der findes mange forskellige designs fra det danske skobrand. Det betyder, at du både har mulighed for at finde et par støvler med højt eller lavt skaft samt støvler med eller uden hæl. Phenumb er velovervejet fodtøj, og der er ikke en eneste detalje, som ikke er grundigt velovervejet, inden designet bliver sat i produktion.

Køb Phenumb Copenhagen online hos Fashion Fifteen


Hos Fashion Fifteen kan du altid finde et stort udvalg af sko, støvler og sandaler fra Phenumb Copenhagen. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye styles fra det danske skobrand. Du finder alt fra lækre vinterstøvler til fine sommersandaler. Du finder også et stort udvalg af Phenumb sko med fantastiske detaljer. Skoene og støvlerne er i højeste kvalitet og komforten er i tip top. Sortimentet rummer styles og kollektioner, så du kan iføre dig sæsonens must-haves indenfor fodtøj til kvinder.

Vi glæder os til at levere dig dine nye Phenumb Copenhagen sko og støvler, så du kan blive klar til den kommende sæson, med fodtøj der opfylder modeverdenens seneste trends og tendenser. Vi leverer til dig i løbet af få hverdage, så du behøver ikke vente længe og utålmodigt, inden du kan tage dine nye Phenumb sko i brug.