TOPPE

Her finder du et stort udvalg af sæsonens toppe til enhver smag og anledning. Toppen kan bruges til alt og er et must-have i gaderoben – sæt den sammen med en fed læderjakke eller under en lækker strik. Der er et  hav af styling muligheder, kun fantasien sætter grænser.

Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om toppe her

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde top til din basisgarderobe i mange spændende varianter. Vi har overdele, der matcher enhver anledning, enhver sæson og ethvert humør. Bliv glad i låget over friske farver, føl dig cool med klassisk eller trendy med print. Vi klæder dig på med alt det bedste til festlige lejligheder, sporty begivenheder eller hverdagens mange gøremål.

Lad dig overraske af lækkerier du end ikke have drømt om fra både danske og internationale designere i vores store sortiment. Vi byder på både eksklusive og billige toppe – altid i højeste kvalitet til små priser her hos FashionFifteen.dk.

Flot, feminin, eksklusiv, cool eller sporty?


Når det gælder toppe til kvinder og piger, så er det aldrig kedeligt at handle hos os. Vi giver dig alle tænkelige varianter både, hvad angår farver, materialer og former. Er du på udkig efter fede fest toppe, klassiske sorte toppe, hvide toppe eller måske print eller blonder?

 • Pige og dame toppe i mange spændende varianter


Klæd dig på med både trendy, interessant eller måske ligefrem forførende look og match sko, jakke, buks eller nederdel for at fremhæve din helt personlige stil. Måske er du i humør til sporty look eller foretrækker det casual – vi giver dig en verden af muligheder. Vi giver dig mulighed for at lade din helt egen personlige stil skinne igennem.

Enkel, farverig eller blonde?


Sortimentet har gennem tiderne budt på alle tænkelig farver, materialer og former. Er du på udkig efter gule toppe, grønne toppe, røde toppe eller måske blå, så glæd dig til et spændende sortiment. Vi giver dig rig mulighed for at matche både en enkel og tidløs stil med enkle farver eller at sætte kulør på tilværelsen med farverige designs i alle tænkelige varianter.

 1. Klassiske designs til tidløse og enkle farver

 2. Trendy designs i årstidens hotteste farver, mønstre og prints

 3. Et væld af spændende materialer, designs og former med bl.a. blonder


Her finder du som oftest også et stort udvalg af blondetoppe til både hverdag og fest. Forkæl dig selv med bløde blonder i skønne varianter, der passer perfekt under både en denimjakke, en blazer, en skjorte eller en strik.

Høj kvalitet og lækker pasform


Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have høj kvalitet til fornuftige priser. Vi har sørget for designs, der sidder behageligt på kroppen og næsten føles som en drøm – især med de bløde og altid behagelige blonder. Glæd dig til både friske, feminine og flotte designs med fokus på:

 • Materialer i høj kvalitet

 • Designs med stor farveægthed

 • Bløde syninger og sømme

 • Lækker pasform og høj komfort


Forkælelsen vil ingen ende tage med lækkerier fra vores spændende sortiment og ingen basisgarderobe uden top i mange sjove varianter. Det er en absolut must-have til dig, der er modebevidst og sætter pris på lækkert look.

Populære mærker fra ind- og udland


Vi forkæler dig ikke kun med smarte designs, men i den grad også med de hotteste mærker på markedet – det være sig både danske og internationale designere.

Her finder du brands, der altid har en finger på pulsen. Vi giver dig en perlerække af lækkerier fra populære mærker som bl.a.:

 • Love & Divine

 • Gestuz

 • Ichi

 • Karen By Simonsen

 • Neo Noir

 • Mos Mosh

 • Soaked in Luxury

 • Lollys Laundry

 • Sofie Schnoor


Udvalget er stort, og det kan være svært at nøjes. Heldigvis finder du altid skønne priser her hos FashionFifteen.dk, så du altid kan shoppe løs og gøre din garderobe helt up-to-date med det hotteste af det hotteste.

En top er bare perfekt til både nederdel, jeans, chinos eller leggings. Find din yndlingsfarve eller flere og gå alle årstider velklædt i møde med de mest trendy designs fra danske og internationale modeskabere.

Toppe udsalg


Du finder ikke alene fantastiske priser og lækre designs, når du handler hos FashionFifteen.dk. Du kan også glæde dig til de bedste toppe tilbud.

Vi forkæler med lækkerier fra top til tå og frister også gerne med både lingeri, badetøj, jeans, jakker, bluser og tilbehør. Her får du desuden:

 1. Billig fragt på din ordre

 2. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 3. 30 dages returret på dit køb


Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi kan sørge for hurtig ekspedition af din ordre. Har du fået købt en forkert størrelse, så bytter vi gerne til den rigtige størrelse helt uden beregning.

FashionFifteen.dk – vi gør det lidt lettere at handle de hotteste mærker fra både ind- og udland online.