T-SHIRT

Pift dit outfit op eller ned med en af sæsonens fede T-shirts. Her finder du alt fra ensfarvede, printede, løse og tætsiddende med en masse fede detaljer i den bedste kvalitet.

Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om t-shirts

T-shirts til damer og unge piger er bestemt ikke kedelige, når du handler hos os. Vi har sørget for de mest populære mærker og et væld af både farver, former og materialer. Glæd dig til både sporty look, casual, eksklusiv og festligt look. Vi forkæler med det mest trendy fra modeverdenen til altid skønne priser.

Lækker kvalitet og perfekt pasform


Sortimentet er som altid stort og kvaliteten udsøgt, når du handler hos os. Det kan være svært at nøjes med blot én, når der er så mange spændende designs at vælge imellem. Med attraktive priser, som dem vi fører her hos FashionFifteen.dk er der rigelig med mulighed for at forkæle dig selv og din garderoben med lækkerier fra de største mærker. Her er der altid fokus på:

 1. Lækker pasform

 2. Slidstærke sømme, syninger og prints

 3. Stærke indfarvninger, der holder vask efter vask


Vil du have kvalitet i særklasse og designs, der sidder lækkert og samtidig formår at holde den gode pasform vask efter vask, så er modelækkerier fra vores store udvalg det helt rette valg. Komforten er i top og det samme er det smarte look med altid stilsikre designs.

Smart T-shirt med tryk


Den rette T-shirt kan tage din outfit til helt nye højder. T-shirts med print er kommet for at blive. Find dem i mange lækre varianter, der både taler til den klassiske som den trendy stil. Der er noget for unge som ældre, sporty som praktiske. Find smarte T-shirts med tryk, der matcher alle anledninger, sæsoner og stilarter.

 • Brug tryk til at udtrykke din helt egen personlige stil

 • Brug tryk til at sætte kulør på tilværelsen

 • Brug tryk til at pifte din øvrige garderobe op


Tryk kan gøre din helt egen personlige stil helt speciel ved at lade farver og motto’s være en del af dit udtryk. Der er mange både sjove, spændende, vovede og yndige prints at vælge imellem.

Cool, casual, feminin, festlig eller eksklusiv


Der er mange måder at lade sin personlighed komme til udtryk på. Med din tøjstil kan du med lethed variere, overraske, imponere og ligefrem sætte tonen indenfor modeverdenen.

T-shirts er og forbliver en uundværlig del af basisgarderoben. Sæt stilen med cool print uanset om du er mere til det tjekkede, street looket, det feminine, festlige eller det mere eksklusive.

 1. Kombiner med jeans og få en cool og afslappet stil

 2. Kombiner med nederdel og få et lidt råt og alligevel feminint look

 3. Kombiner med leggings eller læderbukser sammen med sneakers og se både rå og sofistikeret ud

 4. Kombiner med chinos, en blazer og høje hæle for et modebevidst og alligevel afslappet look


Det store udvalg hos FashionFifteen.dk giver dig mulighed for at være alle de kvinder du er. Her kan du mixe og matche præcis som du lyster og virkelig lade din helt egen stil skinne igennem.

T-shirt fra de hotteste mærker


Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så altid kan vide dig sikker på både høj kvalitet og ikke mindst hotte mærker. Vi giver dig det bedste af det bedste fra den danske modeverden og giver dig både råt, stilfuldt, festligt og feminint fra skønne mærker som bl.a.:

 • Soaked in Luxury

 • Love & Divine

 • Munthe

 • Gestuz

 • Denim Hunter

 • Mos Mosh

 • Sofie Schnoor

 • Part Two

 • Karen by Simonsen


Forkælelsen vil ingen tage med lækkerier, hotte prints, innovative mønstre og spændende farvesammensætninger, når du handler modetrøjer og t-shirts hos FashionFifteen.dk – uanset om du vælger de lange- eller kortærmede bluser.

Pift din tøjstil op med det hotteste fra de hotteste og gå hver sæson i møde velklædt og ikke mindst behageligt klædt på til hver en lejlighed.

T-shirt udsalg


Hos FashionFifteen.dk har vi fundet de absolut bedste T-shirt tilbud til dig. Glæd dig også over vilde sortiments af cool jeans, feminine nederdele og skønne blazere, så du altid kan blive både casual eller feminint klædt på til lave priser.

Vi har sørget for altid at have alle vores mærkevarer på lager, så vi kan ekspedere din ordre i en fart. Med attraktive priser, hurtig levering og høj kvalitet fra de største danske modeskabere, så kan det næsten ikke blive bedre. Vores altid gode service byder på:

 1. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 2. 30 dages returret på din ordre


Vi gør det let for dig at handle T-shirt online til lave priser. FashionFifteen.dk er ren forkælelse for unge piger og kvinder med hang til den hotteste mode.

Har du spørgsmål til din ordre, så fang os på mail shop@fashionfifteen.com eller på kundeservice tlf. 97 41 05 14, hvor vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00.