DENIM HUNTER

DENIM HUNTER tror på mangfoldighed - alle kvinder er skabt forskelligt og alle kvinder er specielle på hver sin måde, derfor tilbyder DENIM HUNTER også tre forskellige fits – Costum, Curved og Free fit, alle designet til at fremhæve formerne på den bedst mulige måde. Smarte outfits med et feminint twist i den bedste kvalitet med perfekt pasform, det er kernen i DENIM HUNTER.

Kategorier
Størrelser
Farve

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

DENIM HUNTER

Er du stolt af dine kvindelige former, så får du her dansk design, der i den grad ynder at hylde de forskellige kvindelige former med smukke feminine designs og en uovertruffen pasform. Dette brand har opnået stor popularitet hos kvinder i både ind- og udland og er da også kendt for sine smarte outfits i altid højeste kvalitet - ren luksus til din garderobe. Vælg bl.a. imellem:

Bukser • Bluser • Strik • Skjorter • Toppe • T-shirts • Kjoler • Nederdele • Jakker

Vi glæder os, her hos Fashionfifteen.dk, til at byde dig indenfor i en verden af lækre designs, skønne pasformer og altid favorable priser, når det gælder dette spændende brand – Denim Hunter.


Denim Hunter: Fremhæver de kvindelig former


Denim Hunter er et brand, der hylder kvinden for alle hendes mulige smukke former. Derfor finder du også disse kollektioner inddelt i forskellige fits. Her kan du nyde den perfekte pasform i enten:


 1. Costum fit

 2. Curved fit

 3. Free fit

Disse opdelinger gør det let for dig, at vælge størrelse, når du shopper dette skønne brand online. Her er du sikker på at finde lækker pasform og smukke feminine designs.


Perfekt pasform med Denim Hunter


Uanset din størrelse, så vil du uden tvivl kunne finde lækkert modetøj med den helt rigtige pasform. Om det er Denim Hunter Curved fit, Costum eller Free, så kan glæde dig over finesserne i hver designmodel – der er i den grad lagt vægt på komfort og at tøjet skal føles smart og behageligt uanset dine kvindelige former.

Designet i bedste kvalitet


Som en af de førende modeskabere i såvel Danmark som store dele af Europa, så finder du her en producent, der har sørget for, at kvaliteten altid er i orden. Der er fokus på:

 • Perfekt pasform for maksimal komfort

 • Holdbare materialer for stor funktionalitet

 • Professionel indfarvning, der holder farven vask efter vask

Forskøn din garderobe med langtidsholdbart dansk modetøj – tidløse designs, klassiske designs og trendy designs, som du får lyst til at iklæde dig igen og igen.


Denim Hunter Jeans der sidder perfekt


Dette brand har gennem årtiers kendskab til branchen og de krav, der stilles til modetøj til kvinder i den grad formået at leve op til styles med perfekt pasform. Derfor vil du med de 3 forskellige fits også finde jeans, der bare sidder helt perfekt.


Kærligheden til denim mærkes i de mange fine detaljer, der er at finde i de mange denim styles og du kan måske have helt svært ved at vælge, da de mange styles er næsten uimodståelige. Denim Hunter jeans er et must have i enhver basisgarderobe.


Smukke bluser fra Denim Hunter


De mange smukke bluser, som du finder i hver kollektion er designet til at dække såvel basisgarderoben som festlige lejligheder. En Denim Hunter bluse er ofte fyldt med spændende detaljer, smukke prints eller former, der gør dine kvindelige former ekstra flotte at se på.
Dette modeikon hylder kvindelige former i alle varianter og med en bluse i klassisk eller trendy design, så kan du hurtig få et smukt feminint look.


Spændende skjorter fra Denim Hunter


En Denim Hunter skjorte egner sig fortræffeligt til både dagligdag og fest. Sammensæt den med et par cool jeans, en cool Denim Hunter blazer, et par sneakers eller måske et par stiletter afhængigt af, hvad du vil udstråle, og du vil altid være velklædt.
Du finder et væld af spændende skjorter, og kollektionerne har bl.a. fristet med:


 • Klassiske skjorter i tidløst design

 • Trendy skjorter med spændende motiver og farvesammensætninger

Skjorter fås i et væld af former, længder og ikke mindst farver. Forkæl dig selv med lækkerier til både hverdag og fest fra dette cool brand. Lad eventuelt skjorten stå åben og flash en fin og feminin Denim Hunter top indenunder for et elegant look.


T-shirts fra Denim Hunter med smarte prints


Skal din dag være lidt mere kæk, så kan en Denim Hunter t-shirt med smart print gøre hele forskellen. Her forkæles du med statements, der giver både flot og farverig kontrast til trøjens basisfarve, men også statements, der kan være dagens store samtaleemne.
Pep dine jeans op med en cool og casual t-shirt, eller lad det elegante look med klassiske bukser og blazer blive blødt lidt op med en blød og behagelig t-shirt inden under.


Cool Denim Hunter bukser


Ikke kun jeans fra dette brand sidder lige i skabet – det samme gør de både stilfulde og cool Denim Hunter bukser i et væld af designs, der også er at finde i de mange spændende kollektioner. Her har du gennem tiderne bl.a. kunne støde på de populære Denim Hunter knickers. Kollektionerne har også budt på:


 • Læderbukser i cool design

 • Culotte pants med diverse prints

 • Cargo bukser med smarte skrålommer

 • Bukser i klassisk look i flere farvevarianter

Både jeans og bukser fra dette cool brand er næsten umulige ikke at elske. Med Denim Hunter bukser finder du spændende designs, der vil få dig til at ligne en million. Du kan hurtigt få et beundringsværdigt look med cool Denim Hunter skindbukser tilsat et par stiletter i en frisk farve.


Yndige kjoler fra Denim Hunter


Skal du være yndig en smuk sommerdag eller skal du være smuk til festen, så er en Denim Hunter kjole et oplagt valg. De mange spændende designs byder på flotte farver, skønne mønstre og lækre former. Du finder dem i et væld af spændende materialer – bl.a. også i strik.


Stilfuld strik fra Denim Hunter


Skal du have stilfuld strik, så skal det være Denim Hunter strik. De mange flotte designs er bare så feminine uden at være for meget. Elegante og stilfulde designs finder du i mange varianter, men du finder også de hyggelige designs, der passer perfekt til en dag i sofaen eller en tur i skoven. Der er knald på såvel farver som mønstre, når du vælger lækker strik fra Denim Hunter.


Lækre jakker til hele året


Året rundt kan din fremtoning være helt fantastisk med skønne designs i jakker fra dette spændende brand. Prøv en Denim Hunter jakke i cool og ikke mindst funktionelt design. Vælg imellem:


 1. Jakker i denim i mange spændende varianter

 2. Jakker i læder og ruskind i cool og trendy design

 3. Bomber jakker i varm og funktionelt design

 4. Jakker i et væld af farver fyldt med fine detaljer

Du finder kort sagt alt, hvad du behøver i frakker i mange spændende varianter. En Denim Hunter cowboyjakke er cool og trendy, men kan også være flot og feminin tilsat et par stiletter og en smuk og feminin Denim Hunter nederdel. Kun fantasien sætter grænser, når du mikser de forskellige dele, som du har i din garderobe.


Designerne bag Denim Hunter


Bag de skønne designs finder du en filosofi, der har taget højde for, at alle kvinder er skabt på hver deres måde, at hver kvinde er unik. Der skal være plads til din helt egen personlighed. Du finder derfor også følgende motto som en del af design-filosofien:


”Mode, der hylder alle kvindelige former i ubesværet og tidløst design”

Denim Hunter er en del af DK Company, der hører til blandt de førende modeskabere indenfor dansk og europæisk design til bl.a. kvinder.


Kærlighed til denim


Den store kærlighed til denim lader sig ikke skjule, og du finder da også det ene cool denim design efter det andet i de mange spændende kollektioner fra Denim Hunter.


Modetøjet i disse kollektioner er designet til selvsikre kvinder med passion for mode. Her finder du styles designet til at fremhæve dine kvindelige former bedst muligt – ikke blot i denim, men i et væld af øvrige moderigtige materialer. Og din garderobe vil uden tvivl elske at blive ført up-to-date med skønne kreationer fra det altid populære Denim Hunter.


Denim Hunter udsalg


Her hos Fashionfifteen.dk har vi fundet de absolut bedste Denim Hunter tilbud til dig. Vi giver dig de bedste priser på dansk modetøj og sørger for lækkerier til din garderobe.


Altid hurtig levering


Vi har sørget for altid at have de nyeste styles fra de største danske modeskabere på lager. Derfor får du naturligvis hurtig levering, når du shopper Denim Hunter her os Fashionfifteen.dk.


Fri fragt på din ordre


Vi leverer alle ordrer fragtfrit i Danmark, så du kan roligt shoppe løs.


Spørg kundeservice


Vi står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, som du end måtte have til både styles, de forskellige brands eller, hvilken størrelse du skal vælge. Det skal være let at shoppe hos Fashionfifteen.dk. Kontakt vores kundeservice på telefon 97410415 eller på mail shop@fashionfifteen.com i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00-16.00.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige modetøj til din garderobe.