ICHI

Hos FashionFifteen.dk finder du det populære designermærke Ichi. Med danske rødder og innovative designs har dette mærke formået at fortrylle kvinder og unge piger i mere end 50 lande med deres altid skønne farvesammensætninger, materialevalg og designs. Du vil elske dette brand.


Kategorier
Størrelser
Farve

Lækkert modetøj fra ICHI

Glæd dig til et fashionabelt udvalg af lækkerier, der bl.a. byder på kollektioner fyldt med spændende varianter indenfor:

Toppe • Bluser • Bukser • T-shirts • Skjorter • Trøjer • Nederdele
Kjoler • Shorts • Lingeri • Badetøj • Jakker • Loafers


Her får du modetøj med kant, modetøj med feminine og ikke mindst kreative designs. Der er dømt creme de la creme til dig, der kan lide modetøj, som du kan relatere til. Modetøj, der føles som dig, når du har det på.

Du finder tilmed designs fra Ichi til altid attraktive priser, når du handler dit modetøj til kvinder her hos FashionFifteen.dk.

Altid cool og trendsættende designs fra ICHI


Ichi tøj er bare helt perfekt – det matcher uden tvivl ønskerne fra de fleste unge piger og kvinder i deres bedste alder, der ønsker trendy og komfortabelt modetøj.

 • Ichi tøj er modetøj, som du bare har SÅ meget lyst til at trække i

 • Nemt at bruge – Nemt at elske: Sådan lyder mottoet bag deres designs


Det, der i høj grad kendetegner kollektionerne fra Ichi, er tøj, der er identificerbart. Her får du designs, som du i den grad kan identificere dig med – tøj, der er autentisk for dig. Her skal du ikke forestille dig noget, her skal du ikke fake – der er dømt enkelthed og tilgængelighed bag hvert design.

Når det er sagt, så er kollektionerne fra Ichi noget af det mest cool og trendsættende. De mange spændende farvevalg og mix med mønstre, materialer og former har gjort dette mærke yderst populært - ikke alene i Danmark, men i store dele af verden.

En international bestseller


Ichi tøj forhandles i mere end 50 lande – det siger næsten det hele. En international stjerne på modehimlen med danske rødder og udvalg i mere end 1800 butikker på verdensplan.

 • Kvinder og unge piger i mere end 50 lande har forelsket sig i dette skønne brand


Ichi er og forbliver en international bestseller. Dette populære brand blev grundlagt tilbage i 1999 og har derfor flere årtiers erfaring bag sig indenfor modeverdenen. Ichi er i dag en del af det kendte og modeskabende DK Company.

Mærket har formået at forny sig og følge med tidens trends, at være innovativ, men i høj grad også forme deres kollektioner efter en alsidig og stærk tøjmode, der har ført deres altid spændende designs uden for landets grænser.

Årtiers erfaring forkæler dig


Designs fra Ichi emmer af kvalitet. Der er kælet for alle de små, men vigtige detaljer, der gør dette mærke til noget helt specielt. Du vil uden tvivl føle dig forkælet, når du bærer de altid skønne designs fra Ichi. Der er nemlig fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer med stor farveægthed

 2. Bløde sømme og syninger

 3. Sæsonbetonede trends

 4. Identificerbart design

 5. Lækker komfort


Det er bare lidt mere lækkert at handle designs fra Ichi. Glæd dig over mange spændende kollektioner, der giver dig modetøj, der favner bredt og afspejler årstidens hotteste tendenser.

Cool bukser i mange varianter


Du finder dem både i trendy og farverigt design samt de mere klassiske og tidløse – bukser fra Ichi. Der er noget til enhver smag og ikke mindst noget til enhver anledning.

Komforten er høj og de mange spændende designs bærer alle præg af skønne detaljer, der kan være med til at lade din personlige stil skinne igennem. Skønne læg, spændende farver, cool cuts og ikke mindst former, der overrasker, forkæler og forskønner enhver garderobe. Find dine egne yndlingsbukser i det spændende sortiment.

Toppe, trøjer og T-shirts to-die-for


Det er bare let at forelske sig i de mange flotte toppe og trendy bluser og T-shirts som kollektionerne fra Ichy byder på. Her er noget til både hverdag og festlige lejligheder.

Find den personlige stil og sammensæt på kryds og tværs for at matche dine personlige ønsker om et råt, feminint, stilfuldt eller måske casual look. Ichi giver dig mulighed for det hele med de mange skønne designs i spændende varianter.

 • Toppe, T-shirts og trøjer, som du bare MÅ eje – det kan let blive kærlighed ved første blik


Her finder du overdele to-die-for forstået på den måde, at de lige vil være prikken over i’et i dit outfit - de designs, som du ikke har lyst til at undvære.

Ichi udsalg


Du finder naturligvis også tilbud på Ichi tøj her hos FashionFifteen.dk. Vi ved, at du er på udkig efter de hotteste modelækkerier, og netop derfor er Ichi det perfekte valg.
Find de mange styles fra dette populære mærke til altid overkommelige priser her hos FashionFifteen.dk og glæd dig også over:

 1. Hurtig levering

 2. Mulighed for betaling med både kort og mobilepay

 3. Billig fragt

 4. Gratis ombyt af fejl størrelse

 5. Hele 30 dages returret


Forkæl dig selv med lækkerier fra dette hotte mærke. Du fortjener det! Har du spørgsmål undervejs i din ordre, så tøv ikke med at gøre brug af kundeservice – vi står klar til at hjælpe dig.

Du træffer os på tlf. 97 41 04 15 man-fre kl. 8.00-11.00. Du er også velkommen til at skrive til os på shop@fashionfifteen.com.