FRAKKER

Vil du gerne være praktisk men smart på samme tid? Så tag et kig igennem vores store udvalg af overtøj. Her finder du et stort udvalg af sæsonens mange jakker - alt lige fra lette bomberjakker til den lune sommeraften og varme dunjakker til de kølige dage.
Størrelser
Mærker
Farve
Det er næsten svært at tro det, men både vores eksklusive og billige frakker emmer af høj kvalitet, lækker pasform og altid høj komfort.

De mange populære brands har designet i både klassiske og trendy styles, der matcher unge piger og kvinder i alle aldre til både hverdag og fest. Glæd dig til alt det bedste fra ind- og udland her hos FashionFifteen.dk.

Trendy frakker dame, teens og tweens


Uanset, hvad du måtte være på udkig efter, så finder du lækkerier i lange baner. Vores sortiment af kvalitetsovertøj og frakker til damer og piger byder på mange spændende varianter, der som oftest tæller både lange frakker, mønstrede, spraglede, boheme og ikke mindst klassiske ensfarvede og tidløse designs som sorte frakker og hvide frakker.

 • Alt i overtøj til piger og kvinder til både hverdag, sport og festlige lejligheder


Der er dømt ren forkælelse til både hverdag og festlige lejligheder, når du skal finde din helt egen favorit blandt de mange sprøde designs. Der er altid en finger på tidens puls, og her har vi at gøre modeskabere, der ikke er bange for at sætte både farver, former og materialer sammen på nye og spændende måder.

Cool til sport, festlig til fest eller bare casual til hverdag – mulighederne er mange. Kombiner både tøjstil, skovalg og valg af jakke på kryds og tværs og skab dit eget univers af både eksklusiv mode, street look, feminin style eller sporty look. Lad jakken være prikken over i’et, når du vælger dagens outfit.  

Kvalitet og slidstærke designs


Du får altid høj kvalitet, når du handler hos os. Vi har sørget for ikke alene trendy, men også eksklusive mærker, der sætter en ære i høj komfort. Glæd dig til slidstærke designs til alle sæsoner uanset, hvilken jakke du end måtte vælge. Sortimentet byder altid på stilsikre designs med:

 1. Feminine, sporty, klassiske eller trendy looks

 2. Bløde, varme, funktionelle, slidstærke eller eksklusive materialer

 3. Solide sømme og syninger, lynlåse og knapper

 4. Lækker pasform og høj komfort


Lad bare forår, sommer, efterår eller vinter komme an med lækker plys, dun, bomuld, quilt eller regnjakker. Vi byder nemlig på et spændende udvalg af overtøj til kvinder og piger i mange varianter, så du altid er dækket godt ind – uanset vejret.

Hot i en fart med populære mærker


Klæder skaber folk og med hotte mærker fra både danske og internationale modeskabere, så er du altid sikker på at kunne få et både eksklusivt og stilsikkert look med lækkerier fra de mest populære mærker. Vores sortiment frister med spændende kreationer fra mærker som:

 • Gestuz

 • Kbs

 • Part Two

 • Soaked in Luxury

 • Ichi

 • Denim Hunter

 • InWear

 • Noa Noa

 • Nümph

 • Karen By Simonsen

 • And Less

 • Culture


Med et sortiment fyldt med populære mærker, så er det ingen sag at blive hot i en fart. Vi giver dig mulighed for at være alle de kvinder du er med både feminine, sporty og klassiske designs. Vi holder dig varm og veltempereret om vinteren og tør og trendy de øvrige måneder med det altid omskiftelige danske vejr.

Glæd dig til at gå på opdagelse i eksklusive lange sorte frakker, vintage frakker, jakker i skønne farvekombinationer, klassiske looks og ikke mindst de mere varme, bløde og dunede designs. Der er noget for enhver smag, når du handler hos FashionFifteen.dk.

Frakker udsalg


Du finder altid skønne priser på modetøj hos os – også når det gælder frakker på tilbud. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Udsøgt kvalitet og hurtig levering er en del af vores altid gode service. Vi giver dig nemlig:

 1. Billig fragt i hele Danmark

 2. Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 3. Hele 30 dages fuld returret

 4. Gratis ombytning af størrelse


Vi lagerfører alle vores populære mærkevarer, så vi altid kan sørge for ekspedition af din ordre samme dag.

Gå alle sæsoner i møde med hotte trends, eksklusive designs, cool snit og ikke mindst en verden af både skønne tidløse farver og årstidens hotteste mønstre og prints. FashionFifteen.dk er en verden af forkælelse til dig og din garderobe.
Spørg os gerne til råds

Har du spørgsmål til din ordre, et design eller måske et bestemt mærke, så spørg os gerne i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00.

Du træffer os på tlf. 97 41 05 14 eller på shop@fashionfifteen.com – vi glæder os til at hjælpe dig.