NEDERDELE

Nederdelen er uundværlig og kan bruges til alt – både hverdag og fest, stilletter og sneaks en feminin lille top eller sweatshirten for det mere rå og casual look.

Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om nederdele

Uanset om du er på udkig efter skønne farverige sommer nederdele, stilfulde højtaljede klassiske nederdele eller måske bare billige nederdele i mange varianter, så glæd dig til et spændende sortiment af lækkerier fra de største danske designere.

Stilfuld, feminin, rå eller yndig


Det kan være svært at vælge imellem de mange iøjnefaldende og ikke mindst trendsættende designs. Her støder du ofte på kollektioner med klassiske hvide nederdele eller altid hotte sorte nederdele. Glæd dig også til stilsikre cowboy nederdele, yndige knælange nederdele, de mere feminine og stramme nederdele eller måske de helt løstsiddende af slagsen.

 • Nederdele dame og pige design i mange forskellige stilarter


Vi matcher de fleste stilarter og giver dig mulighed for at lade din egen personlige stil skinne igennem, hvad enten du elsker boheme looket, vintage, business looket eller måske det mere sporty. Få din nederdel rå, feminin, stilfuld eller yndig – find din egen favorit i det store sortiment.

Høj kvalitet og lave priser


Selv om vi giver dig de hotteste mærker og årstidens mest trendy designs, så kan du shoppe løs til altid attraktive priser, når du handler hos FashionFifteen.dk. Vi har skruet ned for priserne – aldrig for kvaliteten.
Her finder du mange varianter indenfor designs, stilarter, former og farver, men ens for dem alle er fokus på kvalitet:

 1. Nøje udvalgte materialer i årstidens hotteste forme og længder

 2. Klassiske og tidløse farver såvel som trendy og farverige designs

 3. Bløde og behagelige sømme og syninger

 4. Lækker pasform


Der er dømt creme de la creme både, hvad angår komfort og små, men ofte vigtige detaljer, der gør hele forskellen. Find din yndlingsfarve, yndlingslængde eller måske yndlingsmærke blandt de mange spændende styles.

Hot med hotte mærker


Du kan hurtigt blive hot i en fart med hotte mærker fra FashionFifteen.dk. Vi har nemlig sørget for de mest populære og ikke mindst komfortable designs fra store danske modeskabere. Der er sans for detaljen og knald på både farver og mønstre samtidig med, at du også kan finde et bredt udvalg af enestående klassiske designs i altid tidløse farver. Der er dømt ren forkælelse med hotte mærker som bl.a.:

 • Gestuz

 • Neo Noir

 • InWear

 • Denim Hunter

 • Sofie Schnoor

 • Ichi

 • Mos Mosh

 • Nümph

 • Part Two

 • Soaked in Luxury


Du kan hurtigt komme til at føle dig som var du svøbt i luksus, når du handler designs som altid stilfulde Neo Noir nederdele, InWear nederdele eller måske de altid trendy plisserede nederdele.

Tag din garderobe til nye modehøjder med skønne og stilsikre designs til hver en smag. Uanset om du er på udkig efter hverdags looket eller de mere festlige over- og underdele, så finder du helt sikkert, hvad du søger i vores både cool, casual, feminine og sporty sortiment.

Farver der holder


Når du handler hos FashionFifteen.dk, så forkæler vi dig altid med lækker kvalitet. Det betyder også fokus på materialevalg og solide indfarvninger. Det giver dig bl.a. designs, der holder farven vask efter vask og ikke alene farven, men også den gode pasform forbliver intakt selv efter hyppige vaske.

 1. Designs, der holder farven vask efter vask

 2. Designs, der holder pasformen vask efter vask


Glæd dig også over slidstærke sømme og syninger og et væld af skønne detaljer, der giver dig mulighed for korte kjoler med og uden lommer, med og uden læg, med og uden lynlås, snorelukning, knapper etc. Få det sporty look eller det mere stringente business look.

Vi har sørget for det hele, så du altid kan nøjes med at handle ét sted. Du kan tilmed forkæle dig selv med et væld af skønne accessories, der bl.a. tæller spændende bælter, feminine og stilfulde smykker, eksklusive ure, farverige tørklæder og ikke mindst spændende strømper i mange varianter.

Nederdele udsalg


Du finder altid attraktive priser, når du handler hos os. Vi byder naturligvis også på spændende nederdele tilbud.

Shop-amok med alt fra top til tå og glæd dig over priser, så alle kan være med. Vi har fundet det bedste frem til dig, der gerne vil have høj kvalitet fra populære mærker til overkommelige priser. Vi forkæler tilmed med god service, der byder på:

 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

 • Billig fragt i hele Danmark

 • 30 dages returret


Der er dømt forkælelse på højt plan, når du handler hos FashionFifteen.dk. Vi glæder os til at forkæle dig og står selvfølgelig klar til at hjælpe dig i kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Du kan træffe os i kundeservice på tlf. 97 14 04 15 på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00.