KAREN BY SIMONSEN UDSALG

Kategorier
Mærker
Størrelser
Farve

Karen by Simonsen udsalg

Karen by Simonsen er dansk modetøj, som er skabt ud fra de mest hotte trends og moderne tendenser, der findes i modebilledet. Det er eksklusivt tøj, som er fremstillet af de lækreste materialer, men som også er blødt og falder naturligt på kroppen.

Her hos FashionFifteen.dk, fører vi mange forskellige produkter fra det danske brand, så du kan blive moderne klædt fra top til tå. Det eneste der adskiller alt det tøj du finder her på siden er, at det hele er ekstra nedsat.

Lækre styles på tilbud til stærke kvinder fra Karen by Simonsen

Identitet, vovemod og et personligt look, det er hvad der kendetegner det danske brand Karen by Simonsen. Brandet byder på flotte klassikere som er designet i en smuk og feminin stil, som får det bedste frem i dig.

Når du handler tøj fra Karen by Simonsen, kan du altid forvente tøj som er af en god og lækker kvalitet. Tøjet er designet med bløde sømme i hver eneste style, og mange af produkterne er lavet med spændende mønstre i flotte holdbare farver, som også holder farven vask efter vask.

Grafiske print og klare smukke farver

Er du på udkig efter et lækkert sæt tøj fra Karen by Simonsen, men vil du gerne spare lidt penge, så er det en god ide at kigge i vores store udsalg af produkter fra det danske brand. Farverne i mange af kollektionerne er inspireret af grundelementerne ild, vand, vind og jord, og derfor kan du i mange af kollektionerne primært finde nuancer af brun, beige, grøn, gule og røde nuancer.

Det gælder også alle de produkter du finder i vores udsalg, hvor du også kan finde moderne styles i andre farver, blandt andet creme, rosa, bordeaux og stærke røde farver.

Karen by Simonsen er tøj til både hverdag og til fest

Karen by Simonsen designer forskellige styles, som både kan bruges til hverdag og fest. Så uanset hvilken lejlighed du søger nyt tøj til, så kan du i det store udvalg finde alt lige fra stilede ensfarvede bukser og blazere, til spraglede kjoler og skjorter i forskellige mønstre.

Tilbud på Karen by Simonsen online hos FashionFifteen.dk

Om du er på udkig efter en ny jakke, en ny lækker kimono eller en ny elegant skjorte, så er du havnet det helt rigtige sted, her hos Fashion Fifteen. Vi har nemlig lagt en hel række af lækre produkter fra Karen by Simonsen i vores udsalgskategori, og derfor kan du finde mange lækre produkter, som er lidt billigere end vores normale priser.


Hurtig levering på dine nye udsalgsvarer fra Karen by Simonsen

For os er det vigtigt at du hurtigt får dine længeventede varer. Så derfor kan du altid forvente en hurtig levering. Vi har også gratis fragt, så derfor bliver din ordre afsendt ganske gratis, så du hurtigt kan blive klædt flot på i en fart.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dine nye varer, og derfor står vores kundeservice altid klar med at besvare dine spørgsmål fra mandag til fredag i tidsrummet 9.00-15.00.