CARDIGAN

Her finder du lækre cardigans og bløde strik i både lang og kort til enhver lejlighed i alle sæsonens farver. Strikken kan bruges til alt - over en top, en kjole eller en smuk blonde BH, lige meget op dit outfit skal piftes op eller ned.
Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om cardigan

Ingen basisgarderobe uden cardigan, og hos FashionFifteen.dk kan du roligt shoppe løs. Her finder du nemlig altid billig cardigan i mange skønne varianter. Vi er gået på kompromis med prisen, men aldrig med kvaliteten. Stilsikre designs fra de største danske mærker giver dig kvalitet, der holder til hverdagen.

Den helt uundværlige cardigan


Den er og forbliver en helt uundværlig del af basisgarderoben – cardiganen. Et altid stilsikkert valg uanset, hvad du skal til af begivenheder. Du kan mixe og matche netop denne skønne overdel til et både feminint, råt, sofistikeret eller måske ligefrem fortryllende look.

  • Mix og match med jeans, stiletter, sneaks, nederdel eller læder leggings for dit helt egen look


Kun fantasien sætter grænser, når du styler med både yndige nederdele, rå jeans, sommerlige shorts eller måske en tjekket buksedragt. Forkæl din basisgarderobe med et væld af skønne farver og længder, så du altid er lækkert og moderigtigt klædt på uanset sæson.

Kvalitet og farver, der holder


Kvaliteten er som altid udsøgt, når du handler hos os. Vi har nemlig udvalgt vores leverandører og mærker med stor omhu. Derfor finder du også designs med ikke alene fokus på materialer, men også solide indfarvninger, bløde sømme og høj komfort:

  1. Nøje udvalgte materialer med stor farveægthed

  2. Slidstærke sømme og syninger

  3. Perfekt pasform og høj komfort


Her får du ikke alene farver, men også pasform, der holder vask efter vask. Glæd dig til bløde materialer og et altid trendy look, når du handler hos os. Vi sørger for forkælelse på højt plan og stilsikre farver, former og længder.

Et væld af farver, former og længder


Uanset om du er på jagt efter klassisk sort cardigan, hvid cardigan eller en af de mere farverige som grøn, blå, rød eller måske en frisk gul af slagsen, så byder sortimentet som oftest på lidt af hvert. Der er noget for hver en smag og ikke mindst noget til hver en anledning.

Find det eller de designs, der matcher din tøjstil, hvad enten det er boheme, klassisk, sporty, feminin eller den mere rå stil.

  • Nederdele dame og pige design i alle tænkelige varianter


Vælg også imellem et væld af materialer og længder. Leder du efter cardigan cashmere style eller en mere plysset af slagsen, en kort, en lang eller en mellem længde, så fortvivl ikke. Du vil helt sikkert forelske dig i ét eller flere designs fra vores populære danske brands.

Det perfekte look


Glæd dig også til at væld af stylings-muligheder med skønne kombinationer af både trendy over- og underdele som jeans, nederdele og leggings. Pift dit outfit helt op med en feminin skjorte, en casual T-shirt med print eller en sød blonde top – alt dette finder du nemlig også hos FashionFifteen.dk.

Vi giver dig også prikken over i’et med mange muligheder indenfor tilbehør som fx ure, smykker, bælter og tørklæder. Du kan hurtigt shine garderoben op til det perfekte look med alt det bedste fra de største mærker fra vores store og spændende sortiment.

Cardigan udsalg


Find de bedste cardigan tilbud her hos os. Vi har fundet alle de bedste priser frem til dig, der elsker dansk mode og gerne vil have kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige.
Lad dig indhylle i skønne designs til attraktive priser, hvad enten det drejer sig om over- eller underdele, lækkert lingeri, skønne blazere, ure, smykker eller andet tilbehør. Vi forkæler fra top til tå med alt det bedste fra den danske modeverden. Vi forkæler også med altid god service:

  1. Dag-til-dag levering

  2. Levering til en pakkeshop nær dig

  3. Billig levering i hele Danmark

  4. 30 dages returret


Lad os forkæle dig med cardigans i mange spændende varianter, matchende nederdel eller rå jeans. Vi giver dig mulighed for de mest spændende strømper, cool jakker og trendy T-shirts. Få den perfekte basisgarderobe med alt det bedste fra FashionFifteen.dk.

Vi står klar til at hjælpe dig i kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordre, din levering eller måske et bestemt produkt. Du træffer os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00 på tlf. 97 41 04 15. Du er også altid velkommen til at skrive til os på shop@fashionfifteen.com.

Vi har gjort det let at handle modetøj online. Du kan tilmed betale med mobilepay. Så kan det næsten ikke blive lettere. Vi forkæler med lækkerier fra inderst til yderst – så shop bare løs. Det bliver en fryd.