SMYKKER

Flotte og feminine smykker pifter ethvert outfit op. Uanset om du er til de store og vilde eller små og diskrete, har vi det der skal til for at fuldende dit outfit.
Mærker
Størrelser
Farve
Der er noget for unge piger og kvinder i alle aldre, der er noget til hver en lejlighed og ikke mindst noget til hver en pengepung. Forkæl dig selv med lækkerier fra hotte mærker – du fortjener det helt sikkert!

Glæd dig også til et enestående udvalg af modetøj og modesko, når du handler hos FashionFifteen.dk. Vi har samlet alt det bedste til dig ét sted, så du let kan shoppe løs og pifte basisgarderoben op på ingen tid her hos os. Hurtig levering, attraktive priser og høj kvalitet er en selvfølge, når du handler hos os.

Billige smykker – Høj kvalitet


Er du på udkig efter andet end eksempelvis Christina smykker eller Georg Jensen smykker, så kan du godt begynde at glæde dig til et spændende udvalg af det altid hotte og ikke mindst stilfulde:

  • Dyrberg/Kern


Her får du lækker kvalitet til fornuftige priser og samtidig trendy designs, der kan tage dit look til helt nye højder. Der er dømt både elegant, iøjnefaldende, diskret, klassisk og trendy design, så der er noget for enhver smag og ikke mindst noget til hver en lejlighed.

Øreringe, fingerringe, armbånd og halskæder


Dit valg af smykker siger meget om din personlige stil. Skal du pifte et outfit op, så tilsæt ekstra mange smykker. Skal du nedtone et outfit, så spar lidt på smykkerne. Dog kan en kvinde som regel aldrig få for mange smykker – der skal jo være lidt at vælge imellem til hver en anledning. Sortimentet byder som oftest på:

  1. Klassiske smykker i tidløst design

  2. Trendy smykker med brug af årstidens hotteste tendenser


Få det feminint og diskret eller måske vildt og vovet. Du kan mixe og matche på kryds og tværs, sammensætte både sølv- og guld look med friske farver på tøjet og smarte sko. Vi giver dig mulighed for det hele, når du handler hos FashionFifteen.dk.

Bliv business-like med et elegant armbånd, enkle øreringe og en stilren halskæde eller yndig og feminin med søde tynde fingerringe, en enkel halskæde med vedhæng, eller prøv boheme style med store fingerringe, masser af armbånd og de helt store øreringe – du sætter stilen og sætter kulør på dagens outfit. Det kan næsten ikke blive bedre.

Designersmykker


Dyrberg/Kern er kommet for at blive. Her byder vi eksempelvis på et mærke af designersmykker, der kan sit kram. Her finder du noget til alle stilarter uanset, om du er til det feminine, det rå, det sofistikerede eller det fashionable.

Skal dit outfit piftet helt op med de rette detaljer og ikke mindst accessories, så er smykker det rette valg. Her kan du lade din personlighed komme til udtryk og skrue op eller ned for udtryk og elegance afhængigt af dit smykkevalg.

Mobilepay og hurtig levering


Forkæl dig selv med lækkerier. Du fortjener det helt sikkert. Vi har gjort det let for dig at handle smykker online. Køb smykker hos FashionFifteen.dk og betal let og hurtigt med mobilepay – vi sørger naturligvis også for hurtig levering.

  1. Betaling med kort eller mobilepay

  2. Leveringstid 1-2 dage til en pakkeshop nær dig

  3. Billig levering i hele Danmark

  4. Hele 30 dages returret


Vi har gjort det så let for dig som muligt at handle smykker online. Vi har tilmed samlet alt, hvad du behøver til både hverdags- og festgarderoben, så du kun behøver at shoppe ét sted.

Glæd dig til et væld af lækkerier af både bukser, jeans, nederdele, kjoler, skjorter, trøjer, toppe, lingeri, jakker, strømper og sko i så mange spændende varianter, at det er næsten svært at vælge. Heldigvis byder sortimentet på attraktive priser, så du kan bare shoppe løs.

Smykker udsalg


Glæd dig også til de vildeste tilbud på smykker her hos FashionFifteen.dk. Vi gør det dit online besøg værd. Få lidt bling på fingrene, i ørerne eller måske omkring halsen – mulighederne er næsten uanede, når du shopper amok i kvalitetstøj og accessories til kvinder og unge piger her hos os.

Har du spørgsmål til en vare, din ordre eller måske en størrelse, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig her i kundeservice med at finde præcis de modelækkerier, som du drømmer om.

Du træffer os på tlf. 97 41 04 15 på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00.