FLYVERDRAGTER

Global Funk flyverdragt


Global Funk flyverdragt er blevet et kæmpe hit blandt kvinder og den er så eftertragtet, at den ofte er udsolgt og dermed svær at få fat i, når de kolde måneder nærmer sig.

Størrelser
Mærker
Farve

Global Funk flyverdragt til kvinder med feminine detaljer


Flyverdragten er uundværlig til de koldere måneder, når du skal gå lange ture i skoven eller der skal ordnes i haven.
Flyverdragten fra Global Funk er ikke kun praktisk. Den har også mange fine detaljer og syninger, der gør den ekstra feminin, eksklusiv og elegant i forhold til mange af de andre flyverdragter til voksne, der er på markedet. Derudover har flyverdragterne elastik og snører i taljen samt lynlås, hætte og trykknapper, som blot er nogle af de mange skønne detaljer, som dragten har.

Global Funk flyverdragterne har en fantastisk pasform og er enormt komfortable. I vores sortiment finder du flyverdragter til kvinder både med og uden hætte samt med og uden foer. Flyverdragterne fra Global Funk er perfekte til det danske vintervejr, så du er sikker på at kunne holde varmen på de våde og kolde dage.

Populære flyverdragter fra Global Funk


De populære flyverdragter til voksne fra Global Funk findes i flere forskellige modeller og farver. Global Funk Isolde flyverdragt er en termoflyverdragt til voksne, der fås både med og uden foer. Isolde flyverdragten har et super cool, trendy og feminint snit, som kan snøres ind i taljen, hvilket giver en flot fremhævning af din figur. Global Funk flyverdragt Isolde har lange ærmer og ben, ribkanter ved ærmer og hals og skal lukkes med lynlås.

Modellen Global Funk Jazmine flyverdragt er til de noget koldere dage, hvor der kræves et ekstra lag varme på kroppen. Jumpsuiten lukkes med lynlås og trykknapper og har regulerbare snører i livet, så du kan give den et mere elegant og feminint look.  

Alle modeller findes i flere forskellige farver og det er et must-have i overgangsperioderne til både forår og efterår. De kan bruges hele året rundt og er perfekt overtøj til det omskiftelige danske vejr. Ifør dig en Global Funk flyverdragt og føl dig varm på selv de koldeste dage, mens du samtidig bevarer et smart og moderne outfit.

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med de populære Gobal Funk flyverdragter, så er det ved at være på tide.

Stort udvalg af Global Funk flyverdragter


Gå på opdagelse i vores udvalg med Global Funk flyverdragter. Hos Fashion Fifteen er vi vilde med Global Funk og vi fører derfor et stort udvalg af vores egne personlige favoritter fra mærket, hvilket naturligvis også gælder de uundværlige termo flyverdragter.

Du kan finde flere fine modeller af termodragterne, hvor nogle er mere vandafvisende og varmeisolerende end andre. Uanset hvilken Global Funk flyverdragt størrelse, du er på udkig efter, så tilbyder vi alle størrelser XS – XL og i flere flotte farver. Find dine vinterstøvler og et blødt halstørklæde frem, så er du klar til at gå vinteren i møde i en lækker flyverdragt fra Global Funk.

Vi får løbende nye varer hjem og i vores sortiment finder du derfor altid de sidste nye Global Funk flyverdragter modeller i sæsonens nyeste farver men også de klassiske farver som sort, blå og armygrøn. Du kan derfor nogle gange også være heldig at finde et godt Global Funk flyverdragt tilbud her på siden.

Køb de populære Global Funk flyverdragter til voksne her!


Er du på jagt efter en Global Funk flyverdragt, så finder du her et stort udvalg af det topmoderne overtøj. Flyverdragter er for alvor blevet et stort hit blandt kvinder, og de populære dragter giver dig muligheden for at holde varmen og føle, at du er klædt godt og varmt på, samtidig med at du ser godt ud og ikke behøver at gå på kompromis med mode og stil – også selvom det er vinter.

Find din favorit jumpsuit fra Global Funk her på siden og bliv smart klædt på i moderigtigt overtøj. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan klæde dig på i din nye Global Funk flyverdragt.