STRØMPER & STRØMPEBUKSER

Størrelser
Mærker
Farve

Det perfekte look


Vi hjælper dig gerne med at få præcis det look, du drømmer om med modetøj fra top til tå. Trendy strømper kan i den grad være prikken over i’et i dit outfit, når du styler til enten hverdag, fest eller helt specielle lejligheder.

  • De rette strømper kan gøre hele forskellen for dit look


Et lidt casual outfit kan hurtigt blive så meget mere spændende med et par smarte og farverige sokker. Vær frisk og vovet med knæstrømper til nederdelen eller mønstrede, stribede eller glimmer strømper til dine jeans. Kun fantasien sætter grænser, når du skal mixe og matche over- og underdele og ikke mindst sokker til det helt perfekte look.

Høj kvalitet og farver der holder


Kvaliteten er som altid høj, når du handler modetøj og tilbehør hos os – dette gælder naturligvis også, når du handler smarte sokker. Hvad enten du er til bomuld, silky look, uld eller nylon, så glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af spændende sokker, der alle har fokus på:

  1. Slidstærke materialer og sømme

  2. Stor farveægthed

  3. Farver og pasform, der holder vask efter vask

  4. Lækker pasform

  5. Høj komfort


Glæd dig til glade fødder med alt det bedste fra populære mærker med fokus på de små men vigtige detaljer, der kan gøre hele forskellen.

Sortimentet byder som oftest på klassiske sorte, hvide, blå og grå designs samt de mere farvefriske og trendy mønstrede, stribede, blomstrede, prikkede, røde, gule, grønne, orange, brune, pink og lyserøde af slagsen.

Sæt kulør på tilværelsen med modetøj i spændende farver og mønstre – vær frisk, vær vovet, vær enestående i dit look bl.a. med de helt rette sokker til dit outfit.

Populære mærker


Vi frister gerne med lækkerier fra den store modeverden – herunder også hotte mærker, der ikke alene har taget Danmark med storm, men også store dele af Europa. Forkæl dig selv og din basisgarderobe med creme de la creme fra spændende brands som bl.a.:

  • Hype the Detail

  • Gestuz

  • Ichi

  • Oroblu

  • Nümph


Det bliver aldrig kedeligt at handle pige strømper og dame strømper her hos os. Vi har sørget for såvel klassiske og tidløse designs samt de mere trendy og farverige af slagsen, så du har noget til alle de kvinder du er og ikke mindst noget til hver en anledning.

Mobilepay og hurtig levering


Vi har gjort det let at handle strømper online. Køb strømper og betal med mobilepay – let og hurtigt. Vi byder også på hurtig levering af din ordre, så du kan godt begynde at glæde dig. Der er en lang række fordele ved at handle hos FashionFifteen.dk.

  1. Betal med mobilepay eller kort

  2. Få dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig

  3. Billig fragt på din ordre

  4. Hele 30 dages returret


Vi har ikke alene samlet alt, hvad du lige skal bruge til basisgarderoben til både hverdag og fest – vi byder også på altid høj kvalitet til attraktive priser.

Strømper udsalg


Du finder naturligvis masser af spændende tilbud på strømper, når du handler hos FashionFifteen.dk. Vi har sørget for skønne priser på alle vores mærkevarer, så du hurtigt kan friske garderoben op, hvad enten det drejer sig om hverdagstøj eller festtøj. Populære mærker til attraktive priser – det betaler sig at handle hos os.

Vi byder desuden på altid hurtig levering og en kundeservice, der står klar til at hjælpe dig med at finde præcis de modelækkerier, som du drømmer om. Har du spørgsmål til din ordre, et bestemt design eller måske en bestemt farve, så spørg os endelig i kundeservice.

Du kan fange os på alle hverdage på tlf. 97 41 04 15 i tidsrummet 8.00-11.00. Du er også altid velkommen til at skrive til os på mail shop@fashionfifteen.com.

Glæd dig også til et stort udvalg af bl.a. lingeri, sko, nederdele, kjoler, jakker, toppe og trøjer. Vi giver dig mulighed for at tage din garderobe til nye højder med designermærker til altid attraktive priser her hos FashionFifteen.dk.