SLOGGI

Kategorier
Størrelser
Farve

Vild med Sloggi? Kæmpe udvalg på shoppen

Mærket er især kendt for deres lækre bomuldsundertøj, hvor særligt pasform og komfort er i fokus. Når du køber undertøj fra Sloggi, er du garanteret produkter, hvor der er kælet ekstra meget for de bløde materialer, der føles usynlige på huden.

Selv om Sloggi er mest kendt for deres klassiske undertøjskollektioner, laver de også meget mere end det. Badetøj og finere lingeri til særlige anledninger er også at finde blandt de mange produkter fra det anerkendte brand. Dyk ned i det brede sortiment, som du finder her på siden, og forkæl dig selv med dine personlige Sloggi favoritter.

Sloggi undertøj til kvinder

Sloggi er en del af det tyske mærke Triumph, der også producerer undertøj. Sloggi blev lanceret i 1979 og har siden med stor succes skabt komfortabelt undertøj tilegnet kvinders hverdag og individuelle behov. Derudover havde brandet fra start særlig fokus på materialevalg, design og funktionalitet, hvorfor de første kollektioner udelukkende blev designet i bomuldskvaliteter, hvor særligt bevægelsesfriheden havde en høj prioritering. Målet var at skabe hverdagsundertøj til kvinder, som kunne købes til overkommelige priser – et mål som de i dag efterlever ud fra deres slogan ”Feel your freedom”.

Undertøjet fra Sloggi er super godt til hverdagsbrug, hvor du har brug for et behageligt og velsiddende sæt undertøj, der passer til dagens mange gøremål. Om du vælger badetøj, nattøj eller undertøj fra Sloggis kollektioner, er du sikret en god pasform og komfort, som er kendetegnet på de mange produkter fra det tyske brand.

Sloggi – en del af de fleste kvinders undertøjsskuffe

De fleste kvinder kender Sloggi, og rigtig mange foretrækker også at have en eller flere dele liggende i undertøjsskuffen. Designstilen er mere funktionel og behagelig end den er sexet og forførende, hvilket gør Sloggi til det oplagte hverdagsundertøj. Undertøjet er med de gode kvalitetsmaterialer klar til at blive brugt døgnet rundt, da de fleksible materialer giver dig en bevægelsesfrihed, som du sjældent mærker hos andre undertøjsbrands.

Uanset om du er på jagt efter en hverdags BH, et par hverdags trusser eller et matchende sæt undertøj, så finder du det lige her. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye varer og kollektioner fra det anerkendte brand, så du har mulighed for at udvide understøjsskuffen med de nyeste styles fra Sloggi, som matcher tidens trends og designs.

Forkæl dig selv med blødt og lækkert undertøj fra Sloggi

Den gode pasform, som Sloggi er særligt kendt for, skal du lede længe efter, når det kommer til undertøj. Brandet står for tidløst design, hvor komforten er i højsædet. Sloggi er den ultimative forkælelse til dig og din krop, og med undertøj fra det velkendte mærke vil du føle dig godt tilpas fra inderst til yderst.

Alle kollektioner er gennemtænkte ned til mindste detalje, så uanset hvilken style du vælger, er du sikret lingeri, der udstråler komfort og velbehag. Med Sloggi kan du være aktiv uden at føle dig generet af elastikker eller andre ting, der skarver.

Find dine Sloggi favortitter online her hos Fashion Fifteen

Hos Fashion Fifteen er vi lagerførende af de mange velkendte Sloggi klassikere samt nye modeller og kollektioner fra det populære brand. Så uanset om du er mest til sort og hvidt eller til mere farverigt undertøj, om du søger et par velsiddende trusser eller en BH med en perfekt pasform, så finder du her hos os altid et stort udvalg, som passer til enhver kvindes former og personlige stil.

Ønsker du at forkæle dig selv med nyt undertøj, så har vi samlet hele det store udvalg Sloggi et sted – nemlig her på siden, hvor du finder alt, der hører til den moderne kvindes undertøjsskuffe – alt sammen i de velkendte kvalitetsmaterialer, som din krop vil elske dig for.

Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til at tage dine nyindkøbte Sloggi produkter i brug.