PRIMADONNA

PrimaDonna er produceret af belgiske Van De Velde og er med deres mange år indenfor lingeri en af de mest erfarne i branchen. PrimaDonna går fra D til H og er produceret med henblik på den lidt tungere barm, men PrimaDonna er ikke bare undertøj til storbarmede kvinder - det er feminint, smukt, har en perfekt pasform og giver en fantastisk støtte. Undertøjet er produceret til perfektion ned til mindste detalje, hvilket også kan ses og mærkes så snart man får det på.
Kategorier
Størrelser
Farve

Stort PrimaDonna udvalg

PrimaDonna er undertøj og lingeri til dig, der ikke går på kompromis med design og kvalitet. Brandet er mest af alt kendt for deres supergode pasform til kvinder med fyldige former og en større barm, der skal have støtte og give en perfekt pasform. Samtidig bliver det feminine udtryk i de fine blonder og farver fremhævet, når du vælger at iføre dig lingeri fra PrimaDonna.

Vi har her på siden samlet hele det store udvalg fra det populære lingeribrand. Om du er på udkig efter et par trusser, en ny BH eller badetøj, så kan du helt sikkert finde en eller flere dele, som du hurtigt kan blive fristet af.

PrimaDonna lingeri til kvinder med feminine former

PrimaDonna, som er produceret af belgiske Van De Velde, er med deres mange års erfaring indenfor lingeri en af de mest erfarne indenfor branchen.

PrimaDonna er ikke bare undertøj til storbarmede kvinder og kvinder med fyldige former. Det er også feminint og smukt, samtidig med at det har en perfekt pasform og komfort, som giver den optimale støtte til barmen. Undertøjet er produceret med perfektion ned til mindste detalje, hvilket du hurtigt vil mærke, så snart du får det på.

Det behagelige og feminine lingeri er lavet af højkvalitets materialer og i konstruktioner, der giver den perfekte pasform. Her i vores store PrimaDonna udvalg finder du lingeri, der passer til enhver anledning. Om du skal bruge det til hverdag eller til fest, finder du helt sikkert en eller flere styles, som du vil elske at iklæde dig på alle tider af døgnet.

Altid nytænkende og innovative designs

PrimaDonna er det perfekte undertøj til dig, der gerne vil have lækkert lingeri uden at gå på kompromis med design og kvalitet, også selvom du bruger en stor størrelse i BH.

PrimaDonna ønsker at være innovative og skabe nytænkende designs med udsøgte materialer og stor viden inden for lingeri. Der bliver derfor altid arbejdet på at udvikle produkterne, så de kan opfylde alle kvinders individuelle ønsker og behov til deres undertøj.

PrimaDonna er fremragende designs, som skal inspirere og give kvinder en magisk følelse af kærlighed, når de ifører sig PrimaDonna undertøj.

Luksus undertøj fra populære PrimaDonna

Med PrimaDonna får du luksus undertøj for pengene. BH´er, trusser og badetøj til kvinder med en flot stor barm, er nemlig, hvad PrimaDonna står for. Det belgiske mærke er førende indenfor design, og deres kollektioner er kendetegnet ved flotte BH´er og trusser med fine detaljer og i en fantastisk kvalitet. Undertøjsmærket har eksisteret siden 1865, og deres mission har siden været at designe luksus undertøj med en god pasform til kvinder med former.

Det eksklusive undertøj er designet særligt til kvinder med en fyldig barm, og de bløde materialer føles super behageligt på kroppen, når du har det på. Har du ikke allerede prøvet PrimaDonna undertøj, vil du ikke fortryde dit første køb fra det anerkendte mærke.

Køb PrimaDonna online her hos Fashion Fifteen

Hos Fashion Fifteen kan du altid finde et bredt udvalg fra det belgiske undertøjsmærke, PrimaDonna, som skaber kvalitetslingeri til kvinder i alle aldre. Vores sortiment byder på fine detaljer, som du vil føle dig behageligt klædt på i inderst inde.

Er du på jagt efter en ny BH, et par nye trusser eller en ny bikini fra PrimaDonna, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet hele det store udvalg her på siden, så du behøver derfor ikke lede andre steder, hvis du søger nyt lingeri fra det populære mærke.

Tag et kig her på siden og bliv inspireret af de mange flotte styles, som du vil elske at iføre dig til enhver anledning – uanset om det er til hverdag eller til en mere festlig lejlighed. Hos Fashion Fifteen holder vi åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til at tage dine nye køb i brug.