PRIMADONNA TRUSSER

Kategorier
Størrelser
Farve

Lækre PrimaDonna trusser i et stort udvalg

Om du er mest til en traditionel Tai trusse, et par string trusser, hipsters, et par maxi trusser, en lavtaljet eller højtaljet model, så kan du finde et væld af trusser fra det belgiske undertøjsmærke her hos Fashion Fifteen.

Vi er altid førende indenfor PrimaDonna trusser, hvilket betyder, at du kan finde det perfekte match til dig og din foretrukne BH. Om du er til blonder, feminine detaljer, mønstre eller et par mere klassiske trusser, så kan du helt sikkert finde et eller flere par trusser, der passer til din stil og kropsform.

PrimaDonna trusser med god komfort og perfekt pasform

Lige så gode som PrimaDonna er til at lave BH´er, lige så gode er de til at lave trusser, som sidder godt på enhver kvindes bagdel. Der er ikke noget, der kravler op og generer, og du er altid garanteret et par trusser, hvor komfort og pasform er i højsædet og er de to vigtigste elementer gennem hele designprocessen. Derudover er materialevalg også noget, der bliver vægtet højt hos det anerkendte brand. Det betyder, at dine PrimaDonna trusser holder vask efter vask, samtidig med at de bevarer den velsiddende pasform, som holder dine former på plads.

Ønsker du et par trusser, der skal gå op over maven, så har PrimaDonna mange modeller, som du helt sikkert vil synes om. Deres g-strenge er altid bredere i siden sammenlignet med modeller fra andre mærker. Derudover laver de også de populære luksus string trusser, som er mange kvinders favorit, da det er en blanding af en g-streng og en hipster. Modellen er super flot med blonder både foran og bagpå, og derudover laver den ikke synlige kanter, når man har den på under sit tøj – og så sidder den bare helt perfekt på enhver feminin bagdel.  

Stort online udvalg af PrimaDonna trusser

PrimaDonna trusser er en fantastisk sammensætning af elegant design og feminine detaljer, og der findes et hav af forskellige modeller, så det er muligt at finde et par, som passer enhver stilart og til forskellige anledninger. Om du er til et par Tai trusser med blonder, sexede g-streng trusser, elegante maxi trusser eller de sensuelle luksus string trusser fra PrimaDonna, så kan du altid finde et stort udvalg af de mange trussemodeller her på siden, hvor vi har samlet alle modeller fra det populære brand.
PrimaDonna følger tidens trends og tendenser indenfor modeverdenen, og dette kommer også til udtryk på deres mange trusser.

Hos Fashion Fifteen er vi altid først med de seneste modeller, så du kan altid finde både de kendte modeller i nye farver samt helt nye modeller, der passer til sæsonens andet lingeri.  

Find dine favorit trusser fra PrimaDonna her hos Fashion Fifteen

Trusser er ikke bare trusser. Der er stor forskel på, hvilke trusser du iklæder dig, da kvalitet, pasform og komfort har en vigtig rolle i forhold til, at du føler dig godt tilpas inderst inde. Ved at vælge PrimaDonna trusser, får du altid et par, der er produceret i lækre kvalitetsmaterialer og som i høj grad får dig til at føle dig sexet, forførende og fræk klædt på.

Leder du efter et par trusser, som føles behageligt at have på hele dagen og som sidder perfekt på din numse, så er PrimaDonna et køb, du aldrig vil fortryde.
Hos Fashion Fifteen har vi gjort det let for dig at finde det par PrimaDonna trusser, som du vil føle dig godt tilpas i, da vi har samlet hele det store sortiment et sted – nemlig her på siden. Du behøver derfor ikke lede andre steder, når du er på jagt efter et par trusser, der matcher din BH eller et par trusser, som du kan sætte sammen med lingeri, som du i forvejen har liggende i undertøjsskuffen.

Find dine favorit trusser fra PrimaDonna her. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nye køb i brug.