LINGERI

Det helt rigtige lingeri gør en kæmpe forskel! Du skal føle dig lækker, selvsikker og vigtigst af alt, godt tilpas. Vi har et godt udvalg af lingeri fra nogen af Danmarks førende indenfor branchen bl.a. mærker som Triumph, Femilet, Missya, Prima Donna og Marie Jo
Størrelser
Mærker
Farve

Læs mere om lingeri

Vi tager feminint lingeri til nye højder her hos FashionFifteen.dk og forkæler med både bh’er, trusser og lingeri sæt.

Selv om vi byder på billigt lingeri, så er vi på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Her finder du kun de hotteste mærker og fokus på høj komfort.

Perfekt pasform med høj kvalitet


Høj kvalitet er en selvfølge, når du handler undertøj og andet modetøj her hos os. Vi har sørget for det bedste af det bedste og ikke mindst professionelle mærker, der ved, at høj kvalitet betaler sig. Her finder du designs med fokus på:

 1. Nøje udvalgte materialer med god pasform

 2. Bløde og behagelige sømme og syninger

 3. Stor farveægthed

 4. Høj komfort


Der er dømt forkælelse til både krop og sjæl med lækkerier i altid høj kvalitet. Når det skal sidde behageligt, når det skal ligne en million, når det skal være til at betale, så er FashionFifteen.dk det perfekte sted at shoppe løs.

Klassisk eller frækt og forførende


Udvalget er stort, og der er helt bestemt noget til alle de kvinder du er. Måske er du til klassiske designs med altid populært sort lingeri eller måske er du mere til hvid lingeri? Få det også friskt og farverigt med et væld af spændende blondedetaljer, mønstre, prints og designs.

 • Flot undertøj til hver en lejlighed – dameundertøj i lækkert design


Her kan du finde både casual til hverdag, men bestemt også sexet lingeri. Find din helt egen stil og forkæl dig selv og din garderobe med lækkerier fra de mest populære mærker – naturligvis til attraktive priser her hos FashionFifteen.dk. Vi frister også med plus size lingeri.

Push-up, minimizer eller shapewear


Lingeri kan være både flot, forførende og ikke mindst udsøgt – det kan dog også være yderst funktionelt. Vi byder på et spændende sortiment med stor funktionalitet.

Ønsker at du at minimere, skubbe op eller forme din krop, så er lingeri fra FashionFifteen.dk det helt perfekte valg. Vi har nemlig fundet creme de la creme af designs til dig, der elsker:

 1. Push-up – giver indtryk af større barm

 2. Minimizerer – giver indtryk af mindre barm

 3. Shapewear – strammer ind, støtter op, formindsker eller skubber op, støtter, forstørrer optisk


Shapewear er blevet det nye sort indenfor lækkert undertøj til damer. Her kan du i den grad forme både barm, lår, talje og bagdel, så vidt som det lader sig gøre med det smarte og innovative shapewear lingeri.

Her finder du også kollektioner, der gennem tiderne har budt på bh’er med lækkerier som krydsryg, stropløs design, let forede skåle, blondestykke under barmen, små blomster, fine sløjfer samt skønne farvekombinationer.

Trusser, tai, G-streng eller hipster


Sortimentet er ikke alene fyldt med smukke blonder, farver og materialer – det er også fyldt med spændende former. Dette gælder også for valg af trusser, der byder på både højtaljede, lavtaljede, shorts style og g-streng.

Vælg en trusse, der matcher dit outfit, dine former og ikke mindst dine ønsker til lækker pasform. I dag er de helt rette trusser næsten kult. Find din yndling og bliv klædt smart på fra inderst til yderst med alt det bedste fra FashionFifteen.dk, der også frister med et stort og spændende sortiment af bluser, jeans, toppe, trøjer, kjoler, nederdele, sko og lækre accessories som ure og smykker.

Hot med hotte mærker


Aldrig har det været så let at blive hot med de hotteste mærker. Vi giver dig nogle af modeverdenens absolutte stjerner indenfor designs og produktion af lækkert undertøj med og uden blonder. Der er dømt forkælelse i særklasse med populære danske og internationale mærker som:

 • Calvin Klein

 • Missya

 • Chantelle

 • Femilet

 • Freya

 • Triumph

 • Marie Jo

 • Sloggi

 • Prima Donna

 • Neo Noir

 • Tommy Hilfiger


Forkæl dig selv med lækkert Marie Jo lingeri, Triumph lingeri, Primadonna lingeri eller andre af vores hotte mærker. Ingen tvivl om, at du fortjener det!

Lingeri udsalg


Find de skønneste lingeri tilbud her hos FashionFifteen.dk. Vi har ikke alene sørget for lækre designs – vi har også sørget for lækre priser.
Glæd dig også til hurtig levering og altid god service, når du handler hos os. Vi har sørget for, at det altid er let at handle moderigtigt online her hos os:

 1. Dag-til-dag levering

 2. Levering til en pakkeshop tæt på dig

 3. Betaling med kort eller mobilepay

 4. Billig fragt


Benyt dig også gerne af vores populære kundeservice, der står klar til at hjælpe dig med at finde den rette størrelse, et bestemt design eller besvare spørgsmål omkring din ordre.

Du fanger os i kundeservice mandag-fredag på tlf. 97 41 04 15 i tidsrummet 8.00-11.00. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lækkerier fra den store modeverden.