MARIE JO

Marie Jo er produceret af belgiske Van De Velde og er et eksklusivt mærke med fokus på pasform, de lækreste materialer og moderigtige farver.  
Kategorier
Størrelser
Farve

Marie Jo – smukt og eksklusivt lingeri

Marie Jo er en af de mest anerkendte og populære lingeri brands, og har altid været på forkant med udviklingen indenfor undertøj og lingeri.

Ønsker du kvalitet fra inderst til yderst, så er Marie Jo helt sikkert lige noget for dig. Det belgiske mærke er særligt kendt for deres høje tekniske kvalitet, som giver et perfekt hold og den rette støtte, som samtidig skaber den bedste pasform. Tag et kig her på siden og find dine undertøjsfavoritter fra eksklusive Marie Jo

Marie Jo til kvinder der elsker luksus

Marie Jo er eksklusivt lingeri til kvalitetsbevidste kvinder, der ikke går på kompromis. Brandets kendetegn er deres høje tekniske kvalitet, som giver en perfekt pasform og som samtidig har en lang holdbarhed efter både brug og vask.

Marie Jo har altid været på forkant med udviklingen indenfor lingeri og de har skabt mange af de ting, som vi tager for givet som for eksempel matchende BH og trusse, kollektioner med lette materialer og stropregulering på ryggen i stedet for foran. Marie Jo produceres af belgiske Van de Velde, der i 1919 startede som korsetmager. I 1981 blev Marie Jo lanceret som et selvstændigt mærke, hvor deres fokus var at forene perfekt pasform og æstetik.

Forkæl dig selv med undertøj og lingeri fra belgiske Marie Jo

Marie Jo undertøj og lingeri er til kvinder, der elsker luksus og de nyeste designs. Brandet byder på et hav af klassiske modeller og serier, som kunderne elsker, og som derfor går igen sæson efter sæson i nye farver og med nye detaljer. Du kan derfor beholde den model, som du elsker, og som du ved passer perfekt til din barm og din figur. Endvidere kommer der hele tiden nye moderigtige nyheder og kollektioner fra Marie Jo i sæsonaktuelle farver og designs, som matcher tidens trends og tendenser.

Marie Jo producerer mange forskellige BH-modeller og selvfølgelig også tilsvarende trusser, så du kan få et undertøjssæt, som matcher dine præferencer til enhver anledning.  

Altid et stort udvalg fra Marie Jo online hos Fashion Fifteen

Marie Jo er smukt, funktionelt og feminint lingeri, der henvender sig til den moderne kvinde, som sætter pris på smukt undertøj, hvor pasform og materialer er i topklasse.

Med undertøj og lingeri fra Marie Jo kan du forkæle dig selv med lækre kvalitetsmaterialer, moderigtige farver og bløde blonder. Blandt de mange designs af både BH´er og trusser har mange kvinder verden over allerede fundet deres personlige Marie Jo favoritter. Det smukke og eksklusive design lingeri er svært at modstå og kollektionerne er både forførende, sexede og sensuelle, samtidig med at de giver enhver kvinde følelsen af velvære.

For Marie Jo er det vigtigt, at du finder det helt rigtige sæt undertøj, som kan give dig den bedste start på dagen. Med lingeri fra Marie Jo er det muligt at finde en komfortabel BH med en matchende trusse, som kan bruges både under din festkjole og under dit hverdagsoutfit. Undertøjet er produceret i de bedste materialer og har en pasform, som både giver støtte og det helt rigtige løft.

Find din næste favorit fra Marie Jo online her!

Er du på udkig efter nyt undertøj og lingeri fra Marie Jo, så har vi her hos Fashion Fifteen valgt at samle hele det store sortiment fra det belgiske brand ét sted – nemlig her på siden. Om du er på jagt efter en ny forførende BH, et par sexede trusser eller andet lingeri, så kan du helt sikkert finde, det du søger her i vores Marie Jo udvalg.

Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe Marie Jo, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til at tage dine nye Marie Jo køb i brug.

Har du spørgsmål til vores sortiment, i tvivl om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til shop@fashionfifteen.dk.