MARIE JO TRUSSER

Kategorier
Størrelser
Farve

Kæmpe udvalg af Marie Jo trusser

Hos Fashion Fifteen har vi gjort det nemt for dig at shoppe Marie Jo trusser online, da vi har samlet alle de flotte modeller ét sted – nemlig her på siden. Du behøver derfor ikke lede andre steder, når du er på jagt efter eksklusivt lingeri. Find dine favoritter her på siden og bliv klædt på i luksus inderst inde, som du med garanti vil føle dig ekstra godt tilpas i.

Marie Jo trusser – mange kvinders foretrukne trussevalg

Marie Jo trusser er en velkendt klassiker i de fleste kvinders lingeriudvalg. Og det er ikke uden grund, at det belgiske undertøjsmærke er blandt mange kvinders foretrukne, når der skal fornyelse til undertøjsskuffen. De gode kvalitetsmaterialer, den fantastiske pasform og de smukke, feminine designs, som Marie Jo er særligt kendt for, er med til at give trusserne en favoritplacering, når det kommer til lingeri.

Til enhver smuk BH hører sig også et par flotte trusser. Til hver Marie Jo serie finder du altid et par matchende trusser i mange forskellige modeller, så du kan matche din BH med lige præcis det par Marie Jo trusser, du føler dig bedst tilpas i. Om du er til et par klassiske Tai trusser, g-streng, hipsters eller et par maxi trusser, kan du finde din foretrukne trussemodel, som samtidig matcher din BH.

Luksus trusser fra Marie Jo til stilbevidste kvinder

Et af de mest populære undertøjsmærker til kvinder er det belgiske mærke Marie Jo. Mærket har siden deres etablering i 1981 haft fokus på at forene æstetik, perfekt pasform og feminine detaljer, samtidig med at de fra start har været på forkant med udviklingen, som for eksempel kollektioner der bliver produceret i højkvalitetsmaterialer, der føles behageligt på kroppen. Marie Jo har siden de lancerede deres første kollektion været mange kvinders favoritbrand indenfor lingeri, og særligt de velsiddende Marie Jo trusser er blevet en fast del af mange kvinders garderobe.

Når du ifører dig et par Marie Jo trusser, er du garanteret luksus lingeri, som du også vil mærke på huden. De eksklusive trusser med perfekt pasform, holder faconen og formen vask efter vask, så du kan have glæde af dem i lang tid.

Altid et stort udvalg af Marie Jo trusser

Elsker du luksus og de nyeste designs indenfor undertøj og lingeri? Så er Marie Jo helt sikkert noget for dig. Udover nye kollektioner som løbende kommer til, vil de klassiske modeller altid være en del af sortimentet, blot med nye fine detaljer og i farver som passer til sæsonens mode.

Hos Fashion Fifteen finder du altid et stort udvalg af Marie Jo trusser i et hav af forskellige modeller. Du kan derfor helt sikkert finde et eller flere par, som du vil elske at iføre dig til enhver given anledning.

Med Marie Jo er du garanteret trusser, der har en perfekt pasform, som giver støtte og den helt rigtige komfort. Marie Jo trusser er et køb, du ikke vil fortryde. Har du først prøvet dem én gang, vil det fremover helt sikkert være en af dine første prioriteringer, når du skal forkæle dig selv med nyt undertøj.

Find dine favorittrusser fra Marie Jo online her!

Her hos Fashion Fifteen er vi altid først med de nyeste kollektioner fra det anerkendte mærke. Du kan derfor finde Marie Jo trusser i mange flotte udformninger, som matcher dine ønsker og præferencer. Uanset om du er til neutrale farver, pastelfarver eller de mere sæsonaktuelle farver, så kan du helt sikkert finde en eller flere modeller, du vil synes om.

Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe i fred og ro, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan iføre dig et par eksklusive trusser fra Marie Jo.
Har du spørgsmål til vores sortiment, i tvivl om størrelse eller andet, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.