SLOGGI TRUSSER

Kategorier
Størrelser
Farve

Vild med Sloggi trusser? Kæmpe udvalg på shoppen

Sloggi er ikke kun kendt for deres lækre bomuldskvaliteter og deres behagelige designs. Deres sømløse trusser er efterhånden blevet en velkendt klassiker hos kvinder rundt om i hele verden. Med brandets store fokus på komfort er det ikke overraskende den mest solgte trusse i Europa.  

Vi har her på siden samlet hele det store udvalg af Sloggi trusser, så du kan nemt finde din favorit model eller blive fristet af de nyeste kollektioner fra det anerkendte tyske brand.

Sloggi trusser – mange kvinders foretrukne valg

Trusser fra Sloggi er nærmest blevet brandets ikon og dermed et must have i alle kvinders undertøjsudvalg. Den gode pasform og komfort er for Sloggi det mest brændende og største element igennem alle deres trusser og andre produkter, som de har skabt gennem tiden. Du vil derfor altid føle dig godt tilpas, når du vælger at iklæde dig et par Sloggi trusser.

Mange af modellerne er sømløse, hvilket betyder, at du kan bære dem under en stram kjole eller et par tætsiddende bukser, uden at trussekanten er synlig. De sømløse trusser betyder også, at du ikke bliver generet af kanter, der skarver og på anden vis irriterer din bare hud.

Sloggi stiller store krav til deres kvaliteter, og de udvikler hele tiden nye. Med et par Sloggi trusser er du derfor altid sikret et par trusser, der holder faconen og pasformen vask efter vask, samtidig med at de med deres bløde materialer er meget hudvenlige. Det er altså ikke uden grund, at Sloggi trusser er højt oppe på listen, når det kommer til kvinders foretrukne undertøj.

Masser af fordele når du ifører dig Sloggi trusser

Når du investerer i Sloggi trusser, får du en lang række fordele, som du sjældent får hos mange af de andre lingeribrands. Det kendte mærke er ejet af Triumph, der også producerer undertøj, hvilket i sig selv er en stor fordel, da de har rigtig mange års erfaringen indenfor design og produktion af lingeri. De bløde materialer kombineret med fleksibilitet og perfekt pasform gør, at Sloggi trusser føles ekstra behageligt på kroppen og nærmest usynlig på huden.

Du kan her i vores brede sortiment finde mange forskellige former og modeller, som passer til enhver kvindelig kropsfigur. Om du er mest til en almindelig Tai trusse, en g-streng eller et par pants, så finder du det her. Derudover finder du også en lang række af de enkle, klassiske modeller samt modeller med fine detaljer, der gør dine Sloggi trusser lidt mere feminine. Vi opdaterer løbende sortimentet med nye kollektioner og trusser, der matcher tidens design og modefarver.

Køb Sloggi trusser online her hos Fashion Fifteen

Vi har her på siden samlet alle de flotte og uundværlige trusser fra Sloggi. Er du på jagt efter et par behagelige hverdagstrusser, som du kan bruge til enhver anledning, uanset om du skal være aktiv eller slappe af, så er Sloggi det helt rigtige valg.

Du kan i vores produktudvalg med Sloggi trusser finde alle former for modeller, så uanset om du mest er til hipsters, g-streng trusser eller et par maxi trusser, så kan du altid finde den model, der matcher dine ønsker og behov. Vi tilbyder et væld af Sloggi trusser fra både tidligere kollektioner, de klassiske modeller samt de nyeste modeller og kollektioner, der passer til sæsonens trends indenfor lingeri.

Hos Fashion Fifteen holder vi åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nye køb i brug.
Har du spørgsmål til vores sortiment, i tvivl om størrelse eller andet, så står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til shop@fashionfifteen.dk.