'); fbq('track', 'PageView');

TRIUMPH BH'ER

Kategorier
Størrelser
Farve

Triumph er alle kvinders must have BH i garderoben

En Triumph BH er for dig, der ikke går på kompromis med dit undertøj, men som heller ikke vil betale overpris for lingeri. Til trods for den høje kvalitet formår det anerkendte brand nemlig at holde deres priser på et niveau, hvor alle kan få råd til at forkæle sig selv med en ny BH eller andet lækkert undertøj.

Find din favorit BH fra Triumph her på siden eller tag et kig på vores mange modeller, som du med garanti vil føle dig godt tilpas i. Triumph er et tysk mærke, der designer og producerer moderigtigt lingeri til kvinder i alle aldre. Særligt deres BH´er er blandt de fleste kvinders foretrukne, når det kommer til undertøj. En af de mest kendte BH-serier er Amourette, som har eksisteret i efterhånden rigtig mange år. I løbet af årene har Triumph nytænkt denne serie, så den følger med tidens trends indenfor både farver og design. Amourette BH´en findes både med og uden fyld og fås i skålstørrelser fra A til H og i omkreds fra 70 til 100 cm., så den passer enhver kvindes barm. Har du ikke allerede tilføjet din undertøjsskuffe en eller flere Amourette BH´er, så går du aldrig forkert med en model fra denne serie.

Blandt Triumphs sortiment finder du også de populære minimizer BH`er, som er en BH, der minimerer brystet og får det til at se rundere ud. Derudover er en minimizer fuldskålet, hvilket vil sige, at den går op og tager hele barmen med ind i skålen. En minimizer er god til dig, der er aktiv, både når du er på job og i fritiden. Denne BH kommer også i sæsonens farver og fås i skålstørrelse C til G og i omkreds 70 til 95 cm.

Triumph BH´er til enhver størrelse barm

Triumph BH´er findes i et væld af modeller og størrelser, der starter fra A-skål og føres op til K-skål. Det er derfor muligt at finde en model, der passer perfekt til din barm, når du vælger en BH fra Triumph. Med fokus på de sidste nye farver og designs indenfor lingeri, vil du med en Triumph BH hele tiden være klædt på i de nyeste trends inden for modeverdenen.

Som kvinde er det vigtigt at have en BH, som passer perfekt til din barm og din kropstype, samt at den har den helt rigtige komfort. Derudover gør det naturligvis ikke noget, at den er smuk at se på, samtidig med at den fremhæver dine kvindelige sider på bedste vis.

BH´en er en basisitem i alle kvinders garderobe, og du kan her i vores kategori med Triumph BH´er finde alt lige fra de simple og klassiske modeller til de mere sensuelle og sexede modeller. Et stort hit hos mange kvinder er de feminine BH´er med blonder og andre fine detaljer. Så uanset om du præfererer at fremhæve, støtte eller bare er på jagt efter en ny sexet BH, så finder du et stort sortiment fra Triumph her hos Fashion Fifteen, som passer til enhver størrelse barm og til enhver type kvinde.

Se det store udvalg af Triumph BH´er her hos Fashion Fifteen

Når du iklæder dig en BH fra Triumph, kan du være sikker på, at du vil føle dig godt tilpas inderst inde med en støtte og komfort, din krop og ikke mindst din barm vil elske dig for. Vi har samlet Triumphs store udvalg af BH´er her på siden, så du behøver derfor ikke lede andre steder, hvis du er på jagt efter en bestemt model eller størrelse.

Du finder modeller, som kan bruges til både hverdag og til fest, samt modeller som kan bruges til ethvert givent outfit, som du har hængende i dit klædeskab. Når du dykker ned i det brede sortiment med Triumph BH´er, kan du helt sikkert finde en model og en størrelse, der passer til dig og dine ønsker.

Hos Fashion Fifteen holder vi åbent hele året rundt, 24 timer i døgnet, så du kan shoppe online, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu begynde at overveje, hvilket tøj der er det første, du skal bruge sammen med din nye Triumph BH.