NÜMPH STRIK

Kategorier
Størrelser
Farve

Nümph strik

Nümph strik viser, at strik er meget andet end lune hyggeaftener på sofaen. Nümph laver striktrøjer, som du ikke kan få nok af at have på.

Du finder her på siden et stort udvalg af strik fra det danske brand, som laver både varme striktrøjer, lette strik og flotte strik t-shirts med fine mønstre og detaljer som for eksempel hulmønster og med forskellige farvede striber.

Uanset om du har et beskedent budget at gøre godt med, eller om du er på udkig efter en eksklusiv Nümph strik i luksuriøse materialer, er vores sortiment med striktrøjer fra det danske brand altid værd at se nærmere på. Tag et kig her på siden og find din nye yndlings striktrøje fra Nümph.


Nümph striktrøjer til kvinder

Hos Fashion Fifteen forhandler vi lækre Nümph strik til alle fire årstider. Striktrøjer til kvinder kan bruges året rundt og ikke kun i vinterhalvåret. Nümph producerer strik i flere forskellige materialer og tykkelser, og du finder striktrøjer til alt fra de kolde vinterdage til de lune sommeraftener. Hvad end du er til varme og tykke striktrøjer, eller en let og sommerlig strik pullover, kan du finde det i Nümphs strik sortiment her på siden.

I vores kollektion af Nümph strik til kvinder finder du både tynde sommerstriktrøjer og kraftige vinterstriktrøjer, så alle kvinder og piger kan finde netop den type strik, der mangler i deres garderobe. En lang striktrøje er et must i vinterhalvåret, mens en kortærmet strik kan tilsættes til et festligt outfit en aften i byen. En strik er derfor et yderst uundværligt element i en kvindes garderobe. Samtidig med at striktrøjen er et stilmæssigt must have, er striktrøjen også en praktisk del af din påklædning. Med det omskiftelige vejr, som vi kender herhjemme i Danmark, giver striktrøjen dig den nødvendige fleksibilitet, som der påkræves, når det er koldt. Med en strik fra Nümph er du sikker på at være klædt trendy på til alt slags vind og vejr.


Nümph strik til kvinder i alle aldre

Nümph strik henvender sig, som resten af deres kollektioner, til alle aldre. Brug din Nümph strik sammen med et par tætsiddende jeans eller ud over en kjole. Til de lune sommeraftener, kolde vinterdage eller blot til en hyggestund i sofaen. Med en Nümph strik får du en beklædningsgenstand i bløde materialer og en lækker pasform samt en trøje med fokus på komfort.

En striktrøje fra Nümph er bare noget helt specielt. Brandet sørger for det bedste til dig, når det gælder smart design og farver, som matcher både tidens trends og din daglige garderobe.

Farver kan sætte kulør på hverdagen og kan gøre dit daglige outfit mere frisk og feminint. De mange spændende varianter indenfor både farve og design, som du finder i vores udvalg med Nümph strik, byder på styles til kvinder i alle aldre.


Brug din Nümph strik året rundt

Med en strik kan du holde dig varm hele året rundt. Både på de kølige sommeraftener med en tynd strik, som du hurtigt kan trække over dig, når det bliver køligt hen på aftenen. Og i de kolde vintermåneder findes der ikke noget bedre end at krybe sammen i sofaen med et varmt tæppe og en lækker vamset striktrøje.

Det skønne ved strik er, at de kommer i mange forskellige variationer. Nümph byder på et bredt sortiment af striktrøjer. Her finder du blandt andet strikbluser, t-shirts og toppe i strikkede kvaliteter, der også kan bruges under din yndlingsblazer. Mulighederne med Nümph strik er mange, så du kan præge din egen personlige stil.


Stort udvalg af Nümph strik online

Vores store udvalg af Nümph strik, som du finder her, er designet med blik for detaljen. Du vil kunne finde et stort udvalg af forskellige og højt profilerede strikketeknikker i Nümphs kollektioner af striktrøjer. Du vil derfor også kunne se et bredt udvalg af lækre detaljer og teksturer blandt vores udvalg af Nümph strik til kvinder.

I deres designs af strik har de kombineret det rå med det feminine og skabt et drømmende og legende univers af striktrøjer. Af den grund finder du mange forskellige stilarter og detaljer i kollektionerne af Nümph strik, hvilket er med til at skabe et sofistikeret og stilbevidst look. Et look der på en og samme tid forener sensuel femininitet og rå maskulinitet på moderne og til tider også provokerende vis. Nümph gør brug af skarpe detaljer, der tilfører deres striktrøjer et unikt og moderne look. Striktrøjer fra Nümph passer til enhver pige og kvinde, der ønsker at skabe et passioneret og stilsikkert moderne outfit.