'); fbq('track', 'PageView');

KAREN BY SIMONSEN BLAZER

Kategorier
Størrelser
Farve

Karen by Simonsen blazer

En Karen by Simonsen blazer er uundværlig i enhver kvindes garderobe. Den kan bruges over en festkjole i stedet for en jakke, eller brug den på jobbet med en skjorte eller en t-shirt inden under. En Karen by Simonsen blazer giver dig masser af muligheder.

Find din favorit blazer fra den danske modedronning Karen Simonsen her på siden. En ny blazer er altid en god investering til garderoben, da den kan bruges til enhver anledning uanset om det er til hverdag eller til fest.


Elegant Karen by Simonsen blazer

En dame blazer er essentiel i garderoben, da den på elegant vis understreger din personlige stil. Vælg en Karen by Simonsen blazer som du kan have glæde af år efter år. Mulighederne er mange, og vi tilbyder et bredt udvalg af blazere fra Karen by Simonsen, så du kan være sikker på at finde en blazer, der passer godt til din personlige stil.

Skal dit look på jobbet være både elegant og trendy, er en Karen by Simonsen blazer det oplagte valg. Blazeren er et godt alternativ til et decideret jakkesæt. Vi tilbyder her hos Fashion Fifteen et bredt sortiment af Karen by Simonsen blazere til kvinder, så du uanset stil og anledning helt sikkert kan finde en model, der passer til dig og din personlighed.


Stilfulde og moderigtige Karen by Simonsen blazere til alle lejligheder

Her hos Fashion Fifteen finder du et bredt udvalg af Karen by Simonsen blazere til damer, hvor du har mulighed for selv at bestemme stilen, uanset om det er til fest, arbejde eller hverdag. Du finder Karen by Simonsen blazere i mange forskellige designs lige fra korte, lange og oversized til farverige, mønstrede eller ensfarvede. En moderigtig blazer fra Karen by Simonsen giver dig mange stilfulde muligheder og vil passe ind i netop din garderobe, hvor den nemt vil dresse dit outfit op eller ned.

Med en Karen by Simonsen blazer kan du sætte et personligt præg på din stil. Du kan for eksempel opnå et casual look ved at sammensætte en Karen by Simonsen blazer med et par jeans og en trendy t-shirt. Til de mere festlige lejligheder kan blazeren fra den danske modedesigner sammensættes med en nydelig kjole eller et par matchende bukser. Uanset hvordan du vælger at style din Karen by Simonsen blazer, kan du være sikker på, at du altid går stilsikkert ud ad døren.


Karen by Simonsen blazere til hverdag og fest

Vær både casual og klassisk med én og samme blazer. Du finder her på siden både feminine, klassiske, søde og festlige blazere fra Karen by Simonsen. Vi har alt lige fra blazere i lyse og sarte sommerfarver til blazere i klassiske nuancer, som passer til ethvert outfit. Går du mest med blazer på jobbet, har vi også Karen by Simonsen blazerjakker i mørkeblå, sort, hvid og grå, der passer til både jeans og habitbukser.

Vores sortiment fra det danske modebrand byder på et hav af blazere, der er mønstrede, ternede og ensfarvede. Så du kan være sikker på, at der er en model til alle typer kvinder. En hvid blazer er en stilet og feminin jakke, som er super cool at mikse med et par smarte jeans og en mønstret top.

Er du mere til farver og mønstre vil en ternet Karen by Simonsen blazer helt sikkert lige være sagen. Det er fedt at bryde det klassiske look med en ternet blazer, som er på sit højeste på catwalken lige nu. For at undgå at det bliver for spraglet, anbefaler vi, at du tager en ensfarvet bluse inden under. Er du på jagt efter en favoritblazer, som du vil elske at iklæde dig til enhver anledning, så er Karen by Simonsen Sydney blazer en klar favorit hos rigtig mange kvinder.


Blazer fra Karen by Simonsen – mere end en klassisk habitjakke

Som et alternativ til den traditionelle cardigan eller læderjakke skaber en Karen by Simonesen blazer et nyt look, alt efter om du er til klassiske sorte blazer, den oversize eller vælger en lang model. Karen by Simonsen går all in på blazere og er vilde med både pasformer, farver og materialer, der kan give den ellers traditionelle blazer en ny epoke.

En blazer er blevet et must have i enhver kvindes garderobe. Beklædningsdelen har samtidig gennemgået en forvandling, hvor især snit og pasformer i dag findes i langt flere klassiske varianter end den klassiske sorte, der er faconsyet og har lange ærmer. En blazer fra Karen Simonsen er mere end blot den klassiske habitjakke, og kan bruges til mere end kun det formelle look. Style den til oversize jeans og en festtop for at skabe lige netop det look, som du ønsker. Udvalget af Karen by Simonsen blazere er alsidigt, så du har rig mulighed for at skabe dit eget personlige look.