KAREN BY SIMONSEN

Karen By Simonsen lægger stor vægt på grundelementer såsom ild, vand, jord og vind hvilket spiller en stor rolle i Karen By Simonsen’s kollektioner. De leverer stærke og feminine designs af høj kvalitet. De gennemførte detaljer og grafiske former sætter sit unikke præg på brandet.

Kategorier
Størrelser
Farve

KAREN BY SIMONSEN: Stærke designs til stærke kvinder

Din garderobe får stil i særklasse med moderigtige designs fra Karen By Simonsen. Kollektionerne byder på smukke feminine styles med såvel klassiske som innovative farvevalg, grafiske former og detaljer. Kvaliteten er som altid i top, når du shopper lækkerier fra denne populære danske designer. Her finder du alt til såvel basisgarderobe som festlige lejligheder. Kollektionerne byder bl.a. på:

Karen by Simonsen blazer
Karen by Simonsen bluser
Karen by Simonsen bukser
Karen by Simonsen kjoler
Karen by Simonsen nederdele
Karen by Simonsen skjorter
Karen by Simonsen t-shirts
Karen by Simonsen udsalg

Især de unge piger og kvinder har taget dette spændende mærke til sig, og skal du være med på moden, så er det Karen By Simonsen design, der hitter.
Her hos Fashionfifteen.dk glæder vi os til at forkæle dig og din garderobe med de smukkeste, mest stilfulde og stærke designs, så du til hver en tid kan føle dig perfekt klædt på til hver en lejlighed.

Stærke designs til stærke kvinder fra Karen by Simonsen • Ultimative klassikere i smuk feminin stil

 • Trendy designs med en finger på pulsen

 • Dine outfits vil altid være tidssvarende med smukke og trendy styles fra dette populære danske brand. Kollektionerne er præget af stærke farver og spændende detaljer.


  Karen by Simonsen har fokus på kvalitet


  Du får som altid kvalitet i særklasse, når du vælger styles til din garderobe fra Karen By Simonsen. Bløde sømme, nøje udvalgte materialer og et evigt spændende udvalg af prints i lækre farver – kvalitet, der holder vask efter vask.


  Karen by Simonsen har en lækker pasform


  Her har du at gøre med en designer, der ved, at ikke alene kvalitet, men også pasform er af afgørende betydning for, om du føler dig godt tilpas i det outfit du bærer. Uanset om du vælger trendy design eller den lidt mere casual stil, så skal komforten være i orden og med fortræffelig pasform og lækre materialer, så er der ikke noget at sige til, at denne danske designer er yderst populær.


  Uimodståelige prints fra Karen by Simonsen


  De mange kollektioner byder på masser af lækkerier til dig og din garderobe. Ikke mindst de mange næsten helt uimodståelige prints, der er at finde på såvel en Karen By Simonsen bluse som top og t-shirts. Her finder du farver, mønstre og statements, der fylder smukt i kollektionerne, og det bliver aldrig kedeligt. De mange kollektioner byder på:


  • Gennemførte detaljer

  • Smukke snit

  • Grafiske former

  Det er disse spændende detaljer, der i den grad er med til at gøre disse designs helt unikke. Dine outfits vil spænde fra det feminine og stilfulde til det friske eller det casual look med skønne styles fra denne innovative designer.


  Smukke farver med Karen by Simonsen


  Farverne giver dig kulør på tilværelsen og er også med til at vise de mange flotte og spændende detaljer, der er at finde i hver kollektion. Der er en grundtanke bag de mange farvevalg og her har vi en designer, der stiler efter:


  • Karen By Simonsen designs i grundelementer som ild, vand, jord og vind

  Derfor finder du også de mange stilfulde designs gennem tidernes kollektioner spækket med smukke farver som brun, blå, beige, grøn og rød og gullige nuancer. Der er dog andre end disse lidt rolige farver at tilsætte din garderobe – den klassiske sorte, den stilfulde grå og et væld af øvrige farver som cremet hvid, stærk rød og feminine farver som rosa, bordeaux og mange andre går igen blandt de mange styles. Farverige kollektioner er et kendetegn for Karen By Simonsen.


  Skjorter fra Karen by Simonsen der gør hele forskellen


  Karen By Simonsen er en designer, der er kendt for at mixe det klassiske med det trendy og du finder da også præcis den skjorte til præcis den lejlighed du søger. Her får du dækket hele paletten. Det kan være næsten svært at vælge Karen By Simonsen skjorte, da de alle emmer af high fashion og styr på farverne. Kollektionerne byder på:


  • Skjorter i stilfulde, klassiske og feminine designs

  • Skjorter i trendy looks med et væld af spændende detaljer

  I dag er skjorter ikke blot til arbejdsbrug. Tilsæt et par cool jeans eller en smart Karen By Simonsen nederdel og du vil ligne en million. Skjorter kan få dig til at se både autoritær og casual ud afhængigt at, hvad du styler dem med. Tilsæt en yndig Karen By Simonsen top og lad din skjorte stå åben for et mere casual look.


  Bukser i trendy look fra Karen By Simonsen


  Det bliver bestemt aldrig hverken kedeligt eller ordinært med Karen By Simonsen bukser. Denne spændende designer har gennem tiderne budt på altid trendy styles og frister bl.a. med:


  • Bukser i bløde og komfortable materialer med fokus på god pasform

  • Bukser med cropped eller regular cut

  • Smukke og praktiske detaljer som slids, skjult lynlås og bæltestropper

  Find dine altid smarte bukser fra denne populære designer med brede bukseben, slim fit, smukke pressefolder eller måske noget helt fjerde. Kollektion efter kollektion overraskes du af denne spændende designer.


  Cool t-shirts og blød strik


  Din basisgarderobe kan hurtigt blive lidt mere spændende med en smart Karen By Simonsen t-shirt eller strik.
  Sommeren bliver fyldt med cool designs og lækre looks med de mange spændende varianter indenfor t-shirts fra dette brand. Du finder som altid disse t-shirts med både korte og lange ærmer, i et væld af klassiske looks eller med smarte farverige prints. Som altid er der knald på detaljerne og kvaliteten taler for sig selv.


  Spændende farvesammensætninger og former


  Karen By Simonsen strik finder du både i de klassiske farver og med spændende farvesammensætninger. Længderne varierer og det samme gør designet, men pasform og kvalitet er som altid både lækker og komfortabel. Her kan du finde pullover og strik med forskellig armlængde, rund halsudskæring eller v-hals. Vælg imellem lækker Karen By Simonsen sweatshirt eller cardigan – altid i smarte og stilfulde designs.


  Kjoler fra Karen by Simonsen i feminint design


  Ingen garderobe uden lækker Karen By Simonsen kjole. De mange smukke og stilfulde kjoler, der er at finde i hver kollektion fra denne populære designer, byder på et væld af flotte detaljer, og så finder du kjoler, der matcher enhver lejlighed. Vælg imellem de mange:


  • Kjoler med baggy og frisk look

  • Kjoler med figursyet og feminint look

  • Kjoler med løst og casual look

  Uanset hvilket formål du skal klæde dig på til, så matcher denne innovative og modige designer behovet til såvel basisgarderobe som festlige lejligheder. Her finder du smukke kjoler i enhver længde. Perfekt til dagligt brug, en skøn shoppetur eller når der skal fest på menuen. Top dit look med en lækker Karen By Simonsen kimono eller skift kjolen ud med en Karen By Simonsen buksedragt. Du vil altid føle dig stilfuldt klædt på med styles fra dette brand.


  Karen by Simonsen jakker til hver en lejlighed


  Der er tænkt på det hele. Hver sæson, hver en begivenhed eller hvert et humør er dækket ind af styles, farver og skønne snit fra det altid skønne Karen By Simonsen brand. Her har du en designer, der er kendt for sine altid smukke jakkesæt, men kollektionerne byder på langt mere end det. Forkæl dig selv med bl.a.:


  1. Karen By Simonsen jakke

  2. Karen By Simonsen frakke

  3. Karen By Simonsen blazer

  Stilfuld til hver en lejlighed, komfortabelt og ikke mindst trendy klædt på – det er, hvad du får med jakker og overdele fra denne populære danske designer.


  Til hverdag og til fest


  Karen By Simonsen kreerer designs, der egner sig såvel til hverdag som fest. Uanset lejlighed, så finder du smarte, smukke og funktionelle designs, der emmer af stil uden at virke for stilet. Din hverdag forskønnes af flotte farver eller modige trends og festen bliver altid lidt mere elegant, når du bærer smukke designs fra denne designer.


  Karen By Simonsen udsalg


  Fashionfifteen.dk giver dig de absolut nyeste trends indenfor dansk modetøj til altid skønne priser. Vi har fundet de bedste tilbud frem til dig, så din garderobe altid kan være opdateret. Her finder du også et væld af spændende tilbud på Karen By Simonsen og de øvrige populære mærkevarer, som vi fører her online.


  Returret på dine varer


  Du kan naturligvis bytte dine varer, hvis du fortryder. Vi giver dig hele 30 dages returret på dine køb og ombytter desuden din størrelse helt uden beregning, hvis størrelsen ikke passer.


  Hurtig levering af din ordre


  Vi sørger naturligvis for altid hurtig levering, når du shopper dansk modetøj hos Fashionfifteen.dk. Vi har altid de seneste nyheder på lager. Derfor vil du opleve, at din ordre kommer til omgående levering, så du kan blive moderigtigt klædt på i en fart.


  Billig fragt


  Din ordre er naturligvis med billig fragt, når du handler hos Fashionfifteen.dk – så længe din leveringsadresse er i Danmark.


  Spørg os gerne til råds


  Vi står altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have omkring de forskellige brands, styles eller størrelser.Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe dig i tidsrummet 8.00-11.00 mandag til fredag. Du kan træffe os på tlf. 97410415 eller på mail shop@fashionfifteen.com. Vi glæder os til at hjælpe dig.