NOA NOA

Kategorier
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Noa Noa er det dynamiske og levende brand, der er kommet for at blive. Det danske brand tager afsæt i boheme-stilen med et altid feminint touch. De mange spændende designs leder ofte tankerne mod frihed og det naturlige. Forkæl dig selv og din garderobe med altid billigt Noa Noa tøj her hos FashionFifteen.dk.

Cool og bæredygtigt design


Noa Noa er ikke alene trendsættende, når det gælder designs og spændende sammensætninger af materialer, farver og former – her har vi også at gøre med et brand, der går forrest, når det gælder bæredygtigt design og innovative fremstillingsmetoder.

 • Innovative silkebløde tekstilfibre med høj komfort


Her finder du modetøj fremstillet af bl.a. af Tencel – et tekstilfiber, der oprinder fra træmasse og er både glattere end silke og tilmed perfekt til at regulere kropstemperatur. Dermed får du ikke kun bæredygtige, men også funktionelle designs, der sætte komforten i højsædet samtidig med, at der tages hensyn til miljøet.

 1. Nøje udvalgte materialer

 2. Skrappe krav til leverandører og fremstillingsprocesser

 3. Bløde og behagelige sømme og syninger

 4. Høj komfort

 5. Lækker pasform


Der stilles skrappe krav til de forskellige leverandører, fremstillingsprocesserne og ikke mindst hensyntagen til både miljø og medarbejdere. Her finder du også designs, der er lavet af 100% økologisk bomuld.

Den uundværlige Noa Noa cardigan


Der er rigeligt med styles at fremhæve, når det gælder dette spændende brand. Dog kommer vi ikke uden om den altid uundværlige cardigan fra dette skønne mærke. En must-have til basisgarderoben.

Cardigans er perfekte til både hverdag og fest – både de mere klassiske og tidløse af slagsen og de mere farverige og trendy.

 • En cardigan er perfekt at style til både hverdag og fest


Sortimentet byder som oftest på klassiske farver som hvid, sort, grå, blå og grøn, men også de mere friske farvenuancer som rød, gul, lilla, orange, brun og rosa har fundet vej til kollektionerne gennem tiden.

Lækker Noa Noa kjole eller nederdel


Skal du være flot, feminin og måske skøn boheme i dit outfit, så er en kjole fra dette populære mærke den perfekte løsning. Også den altid lækre Noa Noa nederdel hitter hos unge piger og kvinder i alle aldre.

 • Noa Noa kjoler og nederdele er perfekte til hver en lejlighed – lav din helt egen stil


Sammensæt nederdel, skjorte, stiletter for et feminint eller business-like look eller smid en hoodie over en T-shirt og sæt et par casual sneakers til din nederdel for et mere afslappet og urban look.

Dette spændende brand byder på så mange indbydende designs af både over- og underdele, at du med lethed kan mixe og matche på kryds og tværs for at imødekomme den stil, der får dig til at føle dig mest komfortabel. Noa Noa giver dig mulighed for at være alle de kvinder du er.

Cool og sofistikerede Noa Noa jakker


Både bukser og jakker fra dette skønne brand har taget Danmark med storm. De innovative designs med et væld af lækre detaljer gør bare hele forskellen for dit outfit.

 1. Jakker i smart og funktionelt design til hver en sæson

 2. Fokus på de små, men vigtige detaljer, der gør hele forskellen

 3. Slidstærke designs og komfortable materialer


Aldrig har det været lettere at blive cool, casual, feminin, boheme eller sofistikeret i dit look med lækkerier fra dette spændende mærke. Forkælelsen er stor, priserne lave og kvaliteten høj, når du handler Noa Noa i lækker stil her hos FashionFifteen.dk.

Noa Noa udsalg


Ingen garderobe uden Noa Noa. Glæd dig til vilde Noa Noa tilbud her hos FashionFifteen.dk. Vi byder på designs i særklasse og ikke mindst priser, der forkæler alle vores kunder.

Glæd dig også til altid lækker service, når du handler hos os. Vi har gjort det så let som overhovedet muligt for dig at handle modetøj online. Vi lagerfører alle vores populære mærker, så vi altid kan ekspedere din ordre samme dag:

 1. Dag-til-dag levering

 2. Gratis fragt

 3. Betal med kort eller mobilepay

 4. Gratis ombytning ved bestilling af forkert størrelse


Glæd dig også over 33 dages returret, så du kan sagtens fortryde. Har du spørgsmål til din ordre, din størrelse eller måske levering, så kontakt os endelig i kundeservice.

Vi står klar til at hjælpe dig mandag-fredag i tidsrummet 8.00-16.00 på tlf. 97 41 04 15 eller på mail shop@fashionfifteen.com.

Vi glæder os til at tage din garderobe til nye højder med alt det bedste fra den lækre modeverden.