TOMMY HILFIGER

Både pigehjerter og drengehjerter banker disse dage for det altid populære brand Tommy Hilfiger. Sjældent har et modefænomen oplevet så stor popularitet blandt de unge. Du finder disse trendy designs til både piger og drenge i alderen 8-16 år.

Hos Fashion Fifteen har vi selv lidt af en forelskelse i det lækre brand. Det er bare lidt mere lækkert, lidt mere cool – lidt mere elegant. College-stilen har smittet af på lille Danmark i en grad, der næsten er overvældende. Vælg bl.a. imellem populære designs som:

Bukser • Jakker • T-shirts • Jeans • Sweater • Strømper • Undertøj • Badetøj
Type
Størrelser

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Pigerne elsker Hilfiger


Der er dømt ren forelskelse fra pigernes side, for Tommy Hilfiger har i den grad formået at favne pigernes elegante smag for mode. Stilfuldt, classy, elegant – essensen er og forbliver, at pigerne elsker dette preppe college look. Skal pigerne forkæles, så skal det være:

 • Tommy Hilfiger kjole

 • Tommy Hilfiger jeans

 • Tommy Hilfiger t-shirt

Cool i skolen og smart til hver en fritidsaktivitet – denne designer er gået rent ind i pigehjerter i alderen 8-16 år og er helt sikkert kommet for at blive. Stranden har også fået et smartere look med det populære Tommy Hilfiger badetøj, der nærmest er blevet det nye sort.

Når drengene skal være cool


De modebevidste drenge har da også fået øjnene op for dette lækre design. Her er der nærmest gået cult i de mange lækre:

 • Tommy Hilfiger bukser

 • Tommy Hilfiger strømper

Også det moderigtige og komfortable undertøj fra denne stilfulde designer har fundet vej til drengenes garderobe. De gode pasformer og den høje komfort har tilsammen med de cool prints gjort dette brand yderst populært.

Til hverdag og fest


Denne designer har sørget for at alle designs egner sig til såvel hverdag som fest. Der er ikke sparet på flotte detaljer, når disse ofte enkle men alligevel stilfulde designs skal forenes med de unges gode smag.

Du finder dette populære brand egnet til såvel basisgarderoben som til festlige lejligheder. Der er dømt masser af små fine detaljer og kvaliteten er også helt i top.

Højeste kvalitet og højeste komfort


Selv om Tommy Hilfiger blandt de unge i dag er blevet det nye sort, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du finder disse designs:

 • Produceret i lækre materialer med altid god pasform

 • Produceret i kvalitet, der tåler vask efter vask

 • Produceret i funktionelt design, der matcher det aktive barn


Hilfiger til hver en lejlighed


Denne internationale designer har da også tænkt på alle tænkelige lejligheder, hvor dit barn kan bære disse lækkerier. Her finder du bl.a.:

 1. Cool og stilfuldt børnetøj til basisgarderoben

 2. Farverigt og festligt børnetøj til specielle lejligheder

 3. Praktisk og komfortabelt børnetøj til sporty begivenheder


Send det rette signal til omgivelserne


Skal dit barn udstråle cool og modebevidst stil, så kommer vi ikke uden om Tommy Hilfiger. Og det er præcis visionen bag dette cool brand.

Din stil sender et signal til dine omgivelser – med denne cool designers kollektion i garderoben, så er der dømt ren luksus og så er komforten i top. Dit barn ifører sig creme de la creme indenfor high-fashion mode til børn og unge.

Hilfiger uanset vejret


Det er lige før, at du ser børn i alle aldre med stolthed vise deres smarte Hilfiger tøj og t-shirts frem. Der er næsten ikke tid til jakker, men dem skal børnene nu heller ikke snydes for – en Tommy Hilfiger jakke er nemlig præcis lige så cool, som både t-shirts, sweatre og jeans fra denne spændende producent.

Bløde pakker børnene elsker


Fødselsdag, jul eller anden lejlighed til at åbne pakker bliver bare lidt mere spændende med bløde pakker fra denne cool designer. En Tommy Hilfiger sweater er den perfekte overraskelse eller måske en Tommy Hilfiger polo?

Det er så absolut modebevidste unge mennesker, der færdes i skolerne i dag – men heldigvis har dette brand også sit casual look, så det hele ikke bliver for stift.

Snup college-stilen og den bløde pasform i en skøn pakke til dit barn – ingen tvivl om, at det vil blive værdsat.

Cool logoprint


De er altså bare cool – de smart logoprints, som denne designer leverer på mange af sine designs. Forkæl dit barn med lækkerier som Tommy Hilfiger undertøj med disse flotte logoprints. Der vil uden tvivl blive jubel og masser af beundring i skolens omklædningsrum.

 1. Stilfulde prints designet til både drenge og piger

 2. Undertøjs kollektion med fokus på lækker pasform og højeste komfort

Du finder det altid cool Tommy Hilfiger med skønne farver, motiver og logoprints til både drenge og piger i alderen 8-16 år

Populær i hele verden


Du skal lede længe efter et sted, hvor denne spændende designer ikke har opnået stor anerkendelse. Tommy Hilfiger er bare luksus over dem alle.

Selv om mange af de populære designs på mange måder er simple i sit udseende, så skal deres betydning hos både nær og fjern ikke undervurderes. Denne designer er en af verdens førende designere. Grundlagt i 1985 af Thomas Jacob ”Tommy” Hilfiger – en sand komet i modeverdenen.

Tommy Hilfiger udsalg


Du finder masser af skønne Tommy Hilfiger tilbud her hos Fashion Fifteen. Vi har samlet de bedste tilbud til dig på vores altid populære udsalgsside, så du kan få moderigtigt børnetøj i højeste kvalitet til små priser.

På vores udsalgsside finder du rester fra tidligere kollektioner og et væld af øvrige tilbud til uhørt lave priser. Vi har gjort alt for at skrue op for forkælelsen til dit barn – altid med fokus på god kvalitet fra de bedste danske og udenlandske designere.

Besøg os i vores butik


Vi har fornøjelsen af at tilbyde dig et væld af smarte designs fra alle de største brands i vores populære Young Avenue butik, som du finder beliggende i det skønne Silkeborg.

Her står vores smilende og servicemindede personale klar til altid at hjælpe dig med at finde den rette størrelse og match til dit barn.

Det er også muligt at få tilsendt varer, som du har købt online, til afhentning i vores fysiske butik. På den måde kan du med egne øjne se de mange smarte designs og måske forelske dig i nogle af de tilbud, som vi altid har at byde på i butikken.

Har du spørgsmål?


Er der noget, som du ikke finder svar på her på siden, så tøv ikke med at ringe. Vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring de mange spændende designs, som du finder her på siden.