PETIT BY SOFIE SCHNOOR UDSALG

Find de lækre Petit By Sofie Schnoor udsalgsvarer lige her. Vi har gjort det nemt for dig, så du nemt og bekvemt kan finde alle de gode tilbud og udsalgsvarer fra Petit et sted. Du kan finde alt fra tidligere Petit kollektioner her: Kjoler, t-shirts, bluser, bukser, shorts, tasker, støvler og sandaler. Vi har en stor del af Petit By Sofie Schnoors børne kollektion, så du kan finde udsalgsvarer, rester samt andre nedsatte varer fra både baby, børn og junior kollektionerne her.
Størrelser
Mærker
Type

 

VORES KUNDER SIGER

 

 

Petit by Sofie Schnoor udsalg

Er du lige som os, også faldet for Sofie Schnoors finurlige designunivers, til børn i alderen 8-16 år. Så vil du med garanti elske vores store udsalgskategori, af skønne styles fra det danske brand.  

Vi har nemlig samlet en lang række af de skønne og spændende styles fra tidligere kollektioner, så du kan forkæle dine kære med tøj i den skønneste kvalitet og de lækreste materialer.

Fortryllende og fantasifulde styles på tilbud fra Sofie Schnoor til børn i alderen 8-16 år

Sofie Schnoor er toppen af poppen indenfor dansk mode til tweens og teenagere mellem 8-16 år. De forskellige styles er fremstillet i høj kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

De små luksoriøse detaljer i de forskellige styles, er det der gør hele forskellen, hvad enten det handler om lækkert tøj til pigerne eller til drengene.

I vores udsalgskategori finder du mange forskellige styles, blandt andet:

 • Bluser
 • Bukser
 • Heldragt
 • Leggings
 • Tørklæder
 • Jakker
 • Kjoler
 • Shorts
 • Sko
 • Sandaler
 • Ballerina
 • Tasker

Petit by Sofie Schnoor udsalg til hverdag og fest

Petit by Sofie Schnoor er kendt for et spændende sortiment, som byder på lidt af hvert. Så uanset om du er på udkig efter en styles til barnets basisgarderobe, eller om du er på udkig efter flotte styles, som egner sig godt til festlige lejligheder, så er Petit by Sofie Schnoor, et spændende bud.

Det gælder i høj grad også for de mange styles du kan finde her i vores store udsalgskategori, den eneste forskel er at det er styles fra tidligere kollektioner.

For ligesom hos andre butikker, så skal der en gang imellem nyt til. Derfor bliver der jævnligt ryddet op på vores hylder, for at få plads til alle de nye lækre kollektioner. Du kan derfor være heldig at finde en masse lækre styles fra Petit by Sofie Schnoor til ekstra nedsatte priser.

4 nye finurlige kollektioner om året

Hvert år byder Petit by Sofie Schnoor på 4 nye eventyrlige kollektioner til børn. Det betyder også at vi jævnligt har en stor udskiftning af varer i vores store udsalgskategori.

Det er derfor en god ide at holde et vågent øje, så du ikke risikerer at det ene par sko, som dit barn har snakket om, ikke risikerer at blive solgt lige for næsen af dig.

Køb Petit by Sofie Schnoor udsalg online hos Fashion Fifteen

Er du på udkig efter en ny jakke, en ny sød kjole eller et par nye lækre sneakers til din søn eller datter, og vil du helst finde det på udsalg? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi sørger løbende for at tilføje nye spændende styles til vores udsalgskategori til uhørt lave priser. Så du kan forkæle dine små guldklumper, med spændende og eventyrlige styles i høj kvalitet.

Du får naturligvis fri fragt når du bestiller Petit by Sofie Schnoor hos os. Vi leverer dag til dag i hele Danmark, og naturligvis direkte til døren.

Vi glæder os til at sende dine nye lækkerier fra Petit by Sofie Schnoor.